Şimdi Ara

A

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ican_ -- 6 Mart 2017; 11:34:22 >

• gio yada ideos x5 al
    fitin ekran çözünürlüğü düşük , 5800 da basmatik ekran
  • 5800 basmatik ekrandır.Alırsan pişman olabilirsin..
  • 5800 sakin alma bende var illallah ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABİ BIRAK 5800 I BENDE VAR 8GB HAFIZA KARTININ 6 GB INI DOLDURDUM TAKILMAYA BAŞLADI
    NASIL ELİMDEN ÇIKARTIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
    HTC WİLDFİRE S İ BEKLE BENCE...
  • 5800 623 lira resmen soygun ya git huwai x5 al arkadaşım o telefonlar o parayı haketmiyor göz göre göre kazık yemiş olursun Nokiadan uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 7 Temmuz 2011; 19:49:50 >
  • 5800 450 TL ama asla tavsiye etmem, zaten arkadaşlar da aynı uyarıyı yukarıda yapmışlar, paranı sokağa atma ltf.

Basmatik olayı resistif ekranın özelliğinden kaynaklanmaktadır. 5800 gibi C5-03 de basmatik yani resistiftir.
    Fit ise kapasitif ekranlıdır dokunmayla çalışmaktadır. Kullanımı çok daha kolay ve keyiflidir...
  • Hocam ikisi arasında kaldıysan git Fit al ama, ondan daha uygun seçenegin var.
    -Huawei Ideos x5 (forever)
    -Samsung Galaxy Gio

Şimdi niye git Fit alma da bunlardan birisini al dersen, çözünürlügü iyi degil, 600mhz, kamera göründügü gibi degil. Ama diger seçeneklerden Gio 800mhz ve kamerası 3mp olmasına ragmen çıgır açacak fark yok.

Sıra geldi önerdigim smartphonelere. Şimdi bana hangisini alayım dersen x5 i tavsiye ederim sana. Karşılaştırmasını yaparsan kagıttaki farkı görürsün. Malum f/p kralı. Şimdi bu hangi marka ilk defa duyuyorum diyeceksin. Huawei Turkcell in Vodefone nin telefonlarını, VINNı, modemleri üreten son 1 yılda 1 milyondan fazla satmış bir markadır. Menşai si Çin veya Güney Kore ye dayanmaktadır. ( Zaten hepsi Çin'de üretilmekte) Şimdi napacam ben Çin malı telefonu diyeceksin. Bu bildigin o televizzyonlu basmatik çift hatlı çin malı telefonlardan degil, forumda takip edebilirsin. Gio ise çıtı pıtı güzel bir telefondur. Boyundan büyük işlerle ugraşır. (Küçük şeyler büyük işler başarır mıydı neydi Sinbonun relamı. )(Bence Fit'in şekli daha güzel) Alma dersem yanlış olur ama Huawei forever.

• Bu arada 5800xm yi 1 sene kullandım, 3310u tavsiye ederim 5800xm yi tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

5800 sakin alma bende var illallah ettim

Aynen bir de alalı 6ay oldu ısınma problemi yaşıyorum servis birşeyi yok diyor
  • Aklın yolu bir. x5 veya gio.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.