Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 milyon euro verdi Lyon Cissokho'ya. Başta Milan da yan çizene kadar 15 m euro'ya anlaşmıştı zaten Porto'yla.

O yan çizmelere örnek olarak,

quote:

milan ac ın yok dişlerinde sorun çıktı, yok önce 3 milyona kiralayalım da iyi çıkarsa sonra 12 daha verip alalım diye bekleyedururken olympique lyon un 15 milyon avro sözleşme fesih bedeli ödeyip bitişi 2014 e kadar olan sözleşme imzalattığı geleceği parlak sol bek oyuncusu.

• Güzel haberler var, umarım gerçekleşir.

quote:

Latest claims is that Genoa want €8m + Abate for Criscito. Milan's new offer is thought to be €10m spread over two years.

Verin verin kurtulalım Abate'den. Abate + 5 m euro iyidir aslında ama yanında 8 istiyormuş Genoa.

quote:

If Criscito arrives, Antonini could join Inter or Juventus. A trade between Bonera and Marco Motta is also possible.

Eğer Criscito gelirse, Antonini Inter veya Juventus'a katılabilir. Bonera-Marco Motta tarzı bir takas da olasılıklar arasında. İşte buna sevindim. Marco Motta iyi falan değil ama, Bonera'dan kurtuluruz en azından.

Criscito iyidir iyi.

Bonera'yı da FM'de 7 m euro'ya Atletico'ya okuttum nasıl sevinçliyim anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Ocak 2011; 20:28:03 >

• Kadro

Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic.

İzlemek için link

İyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 16 Ocak 2011; 22:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Kadro

Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic.

İzlemek için link

İyi şanslar

Yıldız TV'de göstermiyor :(

TV8 resmi sitesi dün Inter maçını gösterdi bugün Milanı vermiyor, İtalyanca yayına kaldık gene :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Kadro

İzlemek için link

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8&seekTime=16-01-2011%2022:02

İyi şanslar

TV8 resmi sitesi dün Inter maçını gösterdi bugün Milanı vermiyor, İtalyanca yayına kaldık gene :(

Şuan TV8'den izliyorum sorunsuz

Bu arada hadi Lecce

• Hata verdi 2-3 kere, sonra tıkladım açıldı. Yaşasın türkçe maç
  • Maçın hakkı beraberlik gibi bu dakikalara kadar. Daha fazla takip etmeyeceğim Bonera'yı görmek istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

quote:

Kadro

İzlemek için link

İyi şanslar

Şuan TV8'den izliyorum sorunsuz

Bu arada hadi Lecce

Aman hocam ağzını hayra aç.Şu kupon tutsun bari.

Go Milan, go!

• Aman yarabbi gole bak

Ibrahimovic
  • Oha Ibrahimovic!

Bu golü Messi veya Ronaldo atsaydı bir sürü başlık açılırdı forumda. İnanılmaz bir adam bu Zlatan.
  • Ibracadabra insan ol, insan.
  • Spikerin lafına bak, Maldini futbolu bıraktıktan sonra Milan'ın yaş ortalaması bayağı bir düştü
  • Bu kadar yatarsan olacağı bu.

Cassano iyi adam ama
  • Bu haftada puan kaybı

2 haftada 4 puan
  • quote:

Bu kadar yatarsan olacağı bu.

Cassano iyi adam ama

Cassano bir de maç eksiğini kapatırsa. İlk 11'de hep oynamalı bence, forvet arkası Cassano, önlerinde Ibra-Pato yapılabilir.

Bugünkü oyunla da Milan hak etmedi pek maçı. Tatsız tuzsuz bir maç oldu cidden.
  • quote:

Spikerin lafına bak, Maldini futbolu bıraktıktan sonra Milan'ın yaş ortalaması bayağı bir düştü

Emmi öyle yaş ortalaması yükseltene can kurban. Hâlâ sahaya çıksa Milan'ın en iyi beki olur 2 senelik araya rağmen.
  • Ibranın müthiş golü

O Bonera tam bir overclock

Seedorf ÖLMÜŞ

Pato'nun kendini düzeltmesi gerek Robinho'nun acil dönmesi gerek.

Abate'yi çok beğendim

Edit: Bu gol hala Ronaldo, Messi vs.. türevleri oyuncular için gelsin. Özellikle Guardiolaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 16 Ocak 2011; 23:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Spikerin lafına bak, Maldini futbolu bıraktıktan sonra Milan'ın yaş ortalaması bayağı bir düştü

Emmi öyle yaş ortalaması yükseltene can kurban. Hâlâ sahaya çıksa Milan'ın en iyi beki olur 2 senelik araya rağmen.

Orası öyle Bence stoperdede kesebilir Nesta'yı

@Reznov Hocam Overclock iyiymiş

Ibra insan değil

• Robinho sakın dönmesin bence.
  • Lanet olsun ya.Buda yattı.

Ulan bari biz(Napoli) kazansaydıkda puan farkı 2'ye inseydi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.