Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca yıl aradan sonra Milan' ı Şampiyonlar Ligi' nde görmek çok heyecan verici bir şey. Belki İstanbul finali olduğunda kupayı alır? :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atalanta’yı yenip Şampiyonlar Ligi yapmak, Milan için büyük başarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnaruma ne olacak acaba?Juve cl yapmazsa Milan'da kalacak diyorlardı şimdi 2'si de Cl yapıyor.

• Ulan vefasız Donnaruma bu kulüp sana güvendi zamanında sen daha 16 yaşında bir veled iken as takım kalesini sana verdi, istediğin kadar maaş verdi yetmedi sen istedin diye vasıfsız bir baltaya sap olamamış abini bile bu kulüp transfer etti lan. Yazıklar olsun.

• Bu arada Milan vefasız herif yerine Lille kalecisi Maignan' ı transfer etti. Bonservis 13 Milyon €

• Theo da Psgye gitmek üzereymiş. Milan 40 istiyormuş.

• Yok artık ya Bana göre bütün oyuncular satılabilir ama Theo' yu nereye yolluyor bu manyaklar yaw. Takımın yarısı bu herif bence.

Ulan eski Milan geri dönüyor dedik ağız tadıyla izleyeceğiz dedik şu olan bitene bi bak

• Psg theo için bir miktar para + paradesi önerecekmiş. Theo bence aktif en iyi 3 solbekler arasında büyük hata olur 40m falan komik para theo için. Psg hakimi + theo yaparsa bi 7-8 yıl bek aramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Psg theo için bir miktar para + paradesi önerecekmiş. Theo bence aktif en iyi 3 solbekler arasında büyük hata olur 40m falan komik para theo için. Psg hakimi + theo yaparsa bi 7-8 yıl bek aramaz.
    Theo çok hücumcu değil ama demi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Theo çok hücumcu değil ama demi

Alıntıları Göster

hucumcudan kasit ne bilmiyorum ama 10 gol 10 asist degerini yakaliyor

ha ben begenmiyorum orasi ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C53FF1769

hucumcudan kasit ne bilmiyorum ama 10 gol 10 asist degerini yakaliyor

ha ben begenmiyorum orasi ayri

Alıntıları Göster
    Hee hücumcuymuş o zaman cok bindirme yapmıyo diye hatırlıyodumda stoperde oynayabildiği için öyle kalmiş aklimda

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Sen Theo ve Lucas'ı karıştırmışsın sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sen Theo ve Lucas'ı karıştırmışsın sanki.

Aaa doru hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Yok artık ya Bana göre bütün oyuncular satılabilir ama Theo' yu nereye yolluyor bu manyaklar yaw. Takımın yarısı bu herif bence.

Ulan eski Milan geri dönüyor dedik ağız tadıyla izleyeceğiz dedik şu olan bitene bi bak

Hocam eski Milan bir daha dönmez. Bugün Milanin orta sira bir ingiliz ve Alman kulübünden daha az geliri var.Everton ve E.Frankfurt vs.

Para olmayinca oyuncularini tutamiyorsun. Donnarumma gitti. Hakan da Juve gidiyormuş.

• Hakan çöpü istediği yere gidebilir bir maç var on maç yok. Donnarumma efsane olabilecekken kestane oldu diyecek bir şey yok ama kadro temelleri sağlam kaliteli takviyelerle sürpriz takım olma ihtimali çok yüksek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Donnaruma kayıp değil, keşke geçen seneler satıp bonservis kazanılsaydı.Yoksa Maignan aşağı yukarı aynı performansı sürdürecektir.

Theo, bu sezonun net şekilde en formda sol beki.Hali ile büyük takımlara gitmek istemesine çokta şaşırmamak gerek.Bonservis fiyatı ise bence bulunduğumuz ortamda oldukça normal.Pandemi döneminden dolayı futbol piyasası da yarı yarıya makas yedi.Camavinga ve Aouar için başkanları 70-80 milyon euro ile pazarlığa başlıyordu şu günlerde 30 milyona bile alıcı bulamıyorlar.Kluplerin hepsi batak içinde.Milan'da bu dönemdeki zararları tölere etmek için oyuncu satışı yapacak.Inter şampiyon olmasına rağmen küçülmeye gittiği bunun en kesin kanıtı.

• Hakan belki Milan'ın en iyi oyuncusu degil ama en verimli oyuncularindan biriydi. İki sezondur ciddi asist katkisi veriyor. Bedava verip yerini dolduracak oyuncu bulmak zor olabilir. Gerci teknik direktor fena verim almiyor oyunculardan, belki halleder

• Hakan nereye gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: chionophile

Hakan nereye gidiyor?

Juventus, giderse

• Sky: Gianluigi Donnarumma, PSG’le anlaştı. Oyuncu 1-2 gün içinde saglık kontrollerinden geçecek. Yılda yaklaşık €12M kazanacak olan Donnarumma, 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.