yakıt tüketimi nasıl peki colt'larda ve piyasası ?
sınıfının en az yakan arabalarından birisidir. 18.000 liraya 2006 ve üstü düşük kilometrelerde bir colt bulabilirsin donanımıda iyidir. performansı şaşırtır sizi detaylı bilgi içim mitsubishi başlığı altında colt bölümünü incelemenizi şiddetle tavsye ederim.
mesela elden çıkartmaya kalksak kolay satılır mı ? 3-4 sene falan kullanıp elden rahat çıkarabileceğimiz bir araç arıyoruz ve malum yakıt tüketimi düşük olan
kesinlikle Wv veya reno gibi değildir tabiki 2. eli onlar gibi olsa bu paralara biraz zor alırdık. ama idda ediyorum temiz bir colt en fazla 1 hafta kalır ilanda. colt bölümünde yazışıyoruz sürekli hatta buluşup sohbet ediyoruz tanıştık hepimiz bu yüzden bir çok colt kullanıcısı tanıdım ve satarken zorlananıda görmedim ilk günden satanıda gördüm 1 haftada satanıda normal rakamlar isteyip 1 ay bekleyenine rastlamadım.
yıllanmiş araba yerine colt colt colt tabii manueli tavsıye derım,otomatıgıne bir bak belkı sevmezsın
değerlendirmeye alalım colt'u
ve teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde
quote:
Orijinalden alıntı: bitterpepper
değerlendirmeye alalım colt'u
ve teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde
rica ederim nedemek. söylemek istediğim tabiki herkes kendi arabasını över ve mutlaka araçların kendi aralarında artı ve eksileri vardır ama colt gerçekten fiyatına göre donanımı ve performansı iyi bir araçtır
sonuçta Mercedes ve mitsubishi ortak üretimidir ve inanılmaz sorunuzdur araştır yeter. iyi geceler saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme