Şimdi Ara

A$K NEDİR!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a$K acı cekmek mi? özlemek mi? güvenmek mi? a$k denen $ey nedir yaa!!?

• Acı Çekmek Tir Şahsen Aşık Oldum Acaip Acı Çekiorum
  • mrk etme seni anlıoum... bende!! ztn o yüzden mrk ettim acaba tek ben miim a$k kdr güsel bi duyguyu acıyla bütünle$tiren die..!!
  • Yanlız Deilsin Ne Yazık ki
  • biri a$k mı dedi
    aklıma h..$$k...r ordan diye bi laf geldi. bi sitede görmüştüm $ ile sansürlenmiş ehehheh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

biri a$k mı dedi
    aklıma h..$$k...r ordan diye bi laf geldi. bi sitede görmüştüm $ ile sansürlenmiş ehehheh

yaa öle deme beee!!! a$ık olmak güsel.. nolursa olsunn!!!
  • aşk yazarların para kazanmak
    işsizlere avuntu olmak
    gençleri yolmak
    halkı uyutmak için
    UYDURULMUŞ BİR YALANDIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Değil Kesinlikle Katılmıorum ve Bu Beladan kurtulmaya Çalışıyorum !.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

aşk yazarların para kazanmak
    işsizlere avuntu olmak
    gençleri yolmak
    halkı uyutmak için
    UYDURULMUŞ BİR YALANDIR

güzel tanım
    mantıksal açıdan bakacak olursak...
    kaplamsal olarak mı yoksa içlemsel olarak mı bir tanımdır onu anlayamadım
  • nie herkes a$ık olmaktan bu kdr nefret duyuo mrk ettim doruusu!!?
  • quote:

halkı uyutmak için UYDURULMUŞ BİR YALANDIR

uydurulmuş bir yalan olsaydı sadece bunu "duyanlar/okuyanlar/haberdar olanlar" aşık olurdu ama dünyanın en ücra köşesindeki bir genç hoşlandığı kızı görünce kalbi daha hızlı atıyorsa bu tamamen gerçektir.. diye düşünüyorum ben mantığın bittiği yerde aşk başlar
  • aşktan ancak aşık olmayı beceremeyenler nefret eder. SORRY
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

halkı uyutmak için UYDURULMUŞ BİR YALANDIR

uydurulmuş bir yalan olsaydı sadece bunu "duyanlar/okuyanlar/haberdar olanlar" aşık olurdu ama dünyanın en ücra köşesindeki bir genç hoşlandığı kızı görünce kalbi daha hızlı atıyorsa bu tamamen gerçektir.. diye düşünüyorum ben mantığın bittiği yerde aşk başlar

HELALL BEEE!!!!!!!!

• Aşk,karşılık alıyorsan cennet,tek taraflıysa cehennemdir.
  • türümüzü devam etttirebilmek için içgüdülerimizin bize oynadığı bi oyundur...

temelinde yeni birayler ortaya çıkarmak düşüncesi ve arzusu vardır,türün devamlılığı o kadar güçlü bir arzudur ki aşk gerçekleştirilemzse aşıkın intiharına kadar gidecek çöküş başlar.Çünkü aşık aşkının kendisi için olduğunu sanmakta,ona ulaşamazsa asla mutlu olamayacağı düşünmektedir,hormonlarımız ve ruhumuz bu soyu devam ettirme amacını gizleyerek,aşkı mutluluğun kayıtsız şartı olarak gösterir bize...

Sonuç,Aşk Yalan AMA bir o kadar da güzeldir...Aşk Gerçek AMA can sıkmaya değmeyecek kadar yalandır...

Sevgilinizle önce dost olun,çünkü aşk geçicidir,amacına ulaşan her arzu gibi onunda bir sonu vardır...O yüzden salt aşk ile evlenenler büyük oranda mutsuzdurlar...

Aşk güzeldir,bulun birini

• boş
  • Benim için aşk; onunla yağmurlu bir havada yürürken sarmaş dolaş banka oturmaktır

biraz çılgınca ama...
  • AŞK dediğin en fazla bir kişi ile 3 yılcivarında süren yoğun duygusal bir durumdur. bu zaman diliminde kişilerin gözleri hiçbirşey görmez kulakları duymaaz.. mutluluk ve acı bir aradadır..

eğer bu aşk evlenmeye doğru yol alıyorsa zamanla sevgiye dönüşür ve aşkın acı tarafı azalır..

karşılıklı sevgi sayesinde insanlar daha da mutlu olur..

ben de böyle oldu.. şimdi nişanlıyım ve eskisi kadar sorunlar çıkmıyor. yani I m happy
  • aşk ayrıca insan ilişkileriyle sınırlandırılamaycak kadar geniştir.bir çinli şairin aya aşık olup,bir gece göl kenarında şiir yazarken göle dalıp ayın göldeki yansımasını kucaklamaya çalışırken boğulup ölmesi,kolları sakatlanan ve sabitleneceği söylenen gitaristin gitarını getirtip eline alıp çalar şekilde kollarını sabitlemelerini söylemesi AŞK DEĞİL DE NEDİR?

aşk kesinlikle duygularla da eşleştirilemez.aşkın sevginin mi,kıskançlığın mı,nefretin mi içinden çıkacağı belli değildir.

crow un çok güzel dediği gibi can sıkmaya değmeyecek kadar da yalandır.ama bir şey daha var ki,aşık olanın artık ne mantığı kalmıştır,ne o zamana kadar inandığı maddi/manevi değerler,ne kendini kontrol gücü ne de kendine acıması kalmıştır.zaten aşık olan kendini istediği gibi yönlendirebilse "deli yürek" diye birşey olur muydu?

gelelim asıl soruya
    aşk herkese farklı şeyler ifade edebilir.hatta eder diyeyim.o yüzden "aşk nedir" sorusunu tüm dünyayı gezip her insana tek tek sorsan yine aldığın cevaplar sana göre tam olmaz.bunun cevabını ancak kendinde bulursun.yalnız gideceğin yolu bilemeyebilirsin.işte burada gidip biraz yağmur altında ıslanman,meteor yağmurunu izmemen gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.