Bence şu anda şu anda milli takımda oynaması gereken banko isim Semihtir, ama yedek kalır kesin...
terimin ümit karana bi takıntısı var galiba ümiti bende sevmiyorum ama yerliler içerisinde en işi bitirici adam o milli maçlarada tekke dandik takımlara gol atıyo, kritik maçta gol atamadı henüz
bence iyi kadro terimin aklı başına gelmiş. Top tutamayan şut atamayan pasa geçemeyen Gökhan Ünal yok Solda bizi mahveden İbrahim Üzülmez yok. Defansta akıl almaz hatalar yapan adamını tutamayan Gökhan Zan yok. bu kadrodan şu ilk 11 i çıkarırsa 2 maçı da rahat yeneriz diye düşünüyorum:
--------------------------Volkan Demirel-------------------- Gökhan Gönül----------Hayrettin*----------Servet----------Hakan Balta -----------------------------Aurelio--------------------------------------- Gökdeniz-----------------------------------------------------Arda -----------------------------Hamit------------------------------------------ --------------------Nihat-------------------Semih-------------------------------
Hayrettin i tanımıyorum ama herhalde iyi bir adamdır. Olmazsa artık Emre Aşık oynar. Forvette mehmet Yıldız da kullanılabilir.
ibrahim kaş garip duruyor biraz.en azından bu maç için.madem zorluk derecesi yüksek bir maçta oynayacak(ki milli takımın en kritik maçı),daha önce de denenmesi gerekmez miydi?
defansif bir futbol oynasak,servet işe yarayabilir diye düşünüyorum.en azından carew'in başına dikilebilir.ümit karan formsuz gördüğüm kadarıyla,ama bir şekilde kadroda tutulması gerekirdi.geri kalnlar çok formda sanki.
bu arada hayrettin sol bek.iyi de oynuyor bu sıra.sol kanatta oynatılabilir.ama dediğim gibi,daha önceden bir görseydik keşke neler yapabileceğini.
en azından bu maç için daha tecrübeli oyunculara yer verilmesi gerekirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
formsuzsa o zaman arda,tuncay,hakan balta,servet ne alaka?
ikisini birde demiyorum ki 1 tanesini alması gerekirdi..
Emre Aşık'ı almış yine.prensini
kötünün iyisi onlar ve Türkiyede defans oyuncusu yokki alternatifi olsun... kimi alacak defansa Edu Lugano ikilisini mi?
ya ben bişey demiyorum ha bu serveti futbolcu diye alip oynatanın ben varya ... neyse.... servetin yerine oraya bi kazık çaksan daha faydalı olur ... aynı şey hakan şükür içinde geçerli
aklı sıra bi revizyon yapmış Terim efendi...ama adama sorarlar, son maçta işin mucizeye kalınca mı aklın başına geldi diye.?...ben maalesef kadro ne olursa olsun güvenemiyorum bu takıma....bütün maçları i.üzülmez, sabri, h.şükür, toraman, gökhan zan'la oyna son maçlarda bütün takımı değiştir....hayırlısı bakalım
bu kadroyla bu maçı yeneriz
quote:
Orjinalden alıntı: M_e_G
bence iyi kadro terimin aklı başına gelmiş. Top tutamayan şut atamayan pasa geçemeyen Gökhan Ünal yok Solda bizi mahveden İbrahim Üzülmez yok. Defansta akıl almaz hatalar yapan adamını tutamayan Gökhan Zan yok. bu kadrodan şu ilk 11 i çıkarırsa 2 maçı da rahat yeneriz diye düşünüyorum:
--------------------------Volkan Demirel-------------------- Gökhan Gönül----------Hayrettin*----------Servet----------Hakan Balta -----------------------------Aurelio--------------------------------------- Gökdeniz-----------------------------------------------------Arda -----------------------------Hamit------------------------------------------ --------------------Nihat-------------------Semih-------------------------------
Hayrettin i tanımıyorum ama herhalde iyi bir adamdır. Olmazsa artık Emre Aşık oynar. Forvette mehmet Yıldız da kullanılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
gökdeniz teknik oyuncu çalım hız vs
ibrahim kaş ı niye almış anlamadım servetin yerine oynayacaksa güzel olur
aliss gökdeniz o kadar milli maçta oynadı ne yaptı? o çalımlarını attırmıyorlar adamlar zaten yarma omuzu bastı mı ne gökdeniz kalır ne bir şey ki bunu daha önce de gördük..gökdeniz yetersiz bir oyuncu milli takım için..
fizik olarak yetersiz umarım beni haklı çıkartır güzel bir performans sergiler
hepimizin temennisi o yönde ama ben yinede Yusuf'u tercih ederdim.Gökhan'ın önünde Gökdeniz oynarsa zorlanabilir Serhat ve ya Mehmet Topuz ile daha iyi bir performans sergileyecektir.
Bazı oyuncuların Milli forma altında iyi performans gösteremedileri açık onlarda üstelemenin pek bir anlamı yok..
@ilkerinanç,birtek edu-lugano yok ki bu ülkede son maçlarda başarılı performans sergileyen Yasin'de var..Servet'ten köy-kasaba-kent-bucak-mezra falan olmayacağını herkes gördü şu ana kadar umarım bundan sonra hepimizi yanıltacak bir performans sergiler..
ayrıca konuyu yine FB'nin yabancılarına getirme istersen..Almanya'da oynayan Serdar Taşçı,Mesut Özil,Malik Fathi gibi oyuncuları kaçıran,Önder Turacı'yı kaçıran,ileride iyi bir alternatif olabilecek Galatasaray'lı Barış'ı kaçıran da Fenerbahçe değil heralde...
Yasin dün bir bugun iki bir göstersin kendini haketsin alınmazsa bende hop noluyo derim merak etme. ya şu an oynatırsa birkaç tane hayati hata yaparsa ne olacak,çocuğun kariyeri başlamadan bitecek,ben yerinizde olsam istemezdim bunu... konuyu Fenerin yabancılarına getirme sebebim şu an itibari ile ligde en iyileri olmaları ve Türk futbolcusunun defans yapamadığını söylediğim için. bana diyorsunuz birde herşeyden birşey çıkarıyor diye...
tamamen katılıyorum. Defans oyuncumuz yok ki alsın adam. ben kendimce yazdım buraya terimin aldığı kadroyla çıkarılabilecek ideal kadroyu ve malesef serveti koydum. Ne olduğu bilinmedik adamları koyarsak adamın gelecekte bizi kurtaracağı varsa da kariyeri bitecek dediğin gibi. Ama yine de hayrettin yerlikaya oynayabilir en azından kendi takımında sürekli oynayan bilindik bir adam. Ayrıca Servet'ten herkesten fazla ben nefret ediyorum ama adam ligde top çalma istatistiklerinde ilk sıradaydı 2 hafta önce(belki de hala öyle bilmiyorum). Kalıplı ve düşmüyor kolay kolay. Sadece hata yapma potansiyeli var her an. O açığını kapatabilirse sağlam bir adam olabilir belki de.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
formsuzsa o zaman arda,tuncay,hakan balta,servet ne alaka?
ikisini birde demiyorum ki 1 tanesini alması gerekirdi..
Emre Aşık'ı almış yine.prensini
kötünün iyisi onlar ve Türkiyede defans oyuncusu yokki alternatifi olsun... kimi alacak defansa Edu Lugano ikilisini mi?
Tek forvet Fatih ile başlamalıyız. İlk yarı gol gelmezse 2. yarı Semih girmeli. Yıldıray, Aurelio ve Hamit'in yeri garanti gibi. Orta sahada diğer yerler için aday çok.
yusuf alınmalıydı adam en formda dönemini yaşıyor. ilk 11 de banko oynayacak isimler; volkan-gökhan gönül-aurelio-hamit-nihat-yıldıray-fatih tekke
benim kadrom; volkan gökhan gönül-servet-hayrettin-hakan balta hamit-aurelio-emre-yıldıray nihat-tekke
Sonunda YILDIRAY kadroda. Kupaya gideceksek bizi şu 3lü götürecek; Hamit, Yıldıray ve Nihat...
quote:
Orjinalden alıntı: HIGHCLASSIC
A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Norveç ve Bosna-Hersek'le grup eleme maçı oynayacak A Milli Takım'ın kadrosu ve programı belli oldu. 11 Kasım Pazar akşamı saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak Milli Takım, 12 Kasım Pazartesi saat 10.55'te özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e hareket edecek. Tallinn'de Radisson SAS Oteli'nde konaklayacak Milli Takım tüm antrenmanlarını Le Coq Arena'da yapacak.
A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor), Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villareal), Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC), Fatih Tekke (FC Zenit), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht).
Kaynak: TFF
Mehmet Topuz'un yerine Yusuf Şimşek kadroda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme