Şimdi Ara

A Quiet Place: The Road Ahead [PS5 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A Quiet Place: The Road Ahead - Launch Trailer | PS5 Games

A Quiet Place: The Road Ahead [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10009366/ Keep your wits about you in a thrilling story set over a hundred days after the world went silent. Use your trusty flashlight and phonometer to find safety. Remember: don’t. make. a. sound. 🤫 #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=q-KvduwCBGo
  • Dün gece 2 saat oynadım atmosfer müthiş kulaklık ve mikrofonu aktif edince asıl şenlik başlıyor öksürdüğüm an tepeme indi yaratıklar A Quiet Place: The Road Ahead [PS5 ANA KONU]  (Alien isolation geldi aklıma direk) oyundaki sesler çok iyi grafikler yeterli seviye hikaye güzel benden geçer not aldı filmi sevenler için extra anlam kazanıyor tabiki

Bir inceleme buldum örnek için göz atmak isteyen olursa

https://game8.co/articles/reviews/a-quiet-place-the-road-ahead-review

A Quiet Place: The Road Ahead [PS5 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 18 Ekim 2024; 8:39:37 >

• acayip geriyor oyun sıfır ses gitmek lazım 🤐 yoksa hemen yakalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun biter. 6.5 - 7 puan da benden işler. Alien isolation ın yanından geçemez tabiki. Vasat üstü bir oyun.

Gerilim mevcut ama bölüm tasarımları sıkıcı, düşmanın zekası neredeyse yok ve doğal gelişmiyor olaylar. Filmin hatırına bitirdim. Tür de çok daha iyileri var.

Silent hill 2 remake den sonra beğenmek ayrıca zor tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Ekim 2024; 23:31:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

ben hard da oynuyorum hocam nefes aldırmıyorlar en ufak bir sesde alıyorlar hemen çok taktiksel gitmek gerekiyor düşman zekası yok diyemeyiz bence

gündüz bölümlerinde ayrı bir güzel grafikler 👌🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ben hard da oynuyorum hocam nefes aldırmıyorlar en ufak bir sesde alıyorlar hemen çok taktiksel gitmek gerekiyor düşman zekası yok diyemeyiz bence

gündüz bölümlerinde ayrı bir güzel grafikler 👌🏻

Ben standart normal zorlukta bitirdim. Malesef sanki yaratık seni takip etmiyor da ne yaparsan yap anında dibinde bitiyor.

Alien tuzak kurardı, nerede olduğunu düşünür ya da ona göre ilerlerdi. Bulunduğun noktaya hızlıca gelirdi.

Bunda bir hata sonucu son bölümde sabit kaldı. Malum müzik girince aksiyon tuşu devre dışı kalıyor ve ölüm bekliyorsun. Yapay zeka tıkanınca hem ilerleyemedim hem de düşman sabit kaldı. Restart..

Tuzak zaten kuramıyor. Ortada sadece varım demek için bomboş dolaşıyor.

Sanki seni bulmak istemiyorda oyun hile yaparak dibinde bitiyor gibi kötü bir his mevcut. Bunu oynayan diğer arkadaşlarımda belirtti. Keyfi baltalıyor.

Zevk meselesi diyerek geçiyorum. Ben pek olumlu değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Ekim 2024; 0:15:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

böyle detaylı yazınca tabi haklısın hocam tuzak kurma vs yok zaten bazen hiç ortada yokken en ufak bir seste dibinde bitiyor. oyun koşmaya kaçmaya izin vermiyor dediğin gibi aksiyon butonu kayboluyor. benim de bir bölümün sonlarına doğru ağaca takılı kaldı duyup tepki veriyordu ama kıpırdayamıyordu benimde işime geldi açıkcası :) bir bölümde de glich var toplanacak bir yere giremiyoruz son güncellemeden sonra olmuş.

ben filmlerini sevmiştim o yüzden belki oyunda hoşuma gitti eksikleri var tabiki 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 20 Ekim 2024; 0:32:50 >
  • dün gelen güncelemeden sonra bug lı kupaları düzetmişler. özellikle filmlerini seven evrene hakim kişiler için tavsiye ederim 👌🏻

• çok mu kısa oyun?

• console-master kullanıcısına yanıt

10-12 saat gibi süresi var hocam zorluk seviyesine göre bu süre artabilir

• Arkadaşlar oyun nasıl cidden güzel mi? Ortalama bir oyun mu yoksa ortalamanın üstünde mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

F/P diyebiliriz hocam fiyatını hak ediyor kesinlikle ama AAA oyun kalitesinde değil tabi fiyatıda AAA oyun fiyatı değil zaten

• Alien Isolation'ı severek oynayan biri olarak indirime girince direkt alacağım. Yorumlar çok da kötü değil hatta iyi sayılır.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam triple A beklentim yok da açıkçası ya bu muydu oynamasam da olurmuş dedirtir mi 😀 Yoksa sizin beklentinizin üstünde mi çıktı mesela?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

benim beklentimi karşıladı hocam sessiz hareket etmeniz gereken bir oyun öyle koşma kaçma öldürme yok. Her şeyi yavaş yavaş sesiz şekilde yapmamız lazım 😅

• Bu akşam Lake House DLC'sini bitirdim. Yarın akşam da buna başlayacağım indirmeye bıraktım. A Quiet Place: The Road Ahead [PS5 ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.