öncelikle herkeze merhaba A R E S adlı kullanıcıdan 6 gb almayı düşünüyorumda nasıl birisi hiç kimse ile bir sorun yaşadımı bir sorunu varmı diye bir konu açtım k.b yın zamanınızı almak istemezdim 2-3 ay önce dolandırıldım 100tl param gitti çünkü artık böyle konular açmaya karar verdim
Arac Vs Ben Olurum İstersen İbrahim
Sana kim kefil?
Sana Kim Kefil ?
BEN ATLAMADIM OLAYA TAKAS ARACI OLURUM DİYE.
Hava Yapmak İcinmi Sana Kim Kefil Diyorsun Referans Gosterebilirim Cok İstiyorsan Anyayı Konyayı
NİYE HAVA YAPAYIM. ŞAHSEN SENİN GİBİ BİRİNE REFERANS OLMAM BEN AMA EGOİSTSEN GÖSTER KOÇUM
Post kasmak için Mesaj Atma Fake
FAKE SENSİN LAMER. POST ATSAM NE OLCAK ATMASAM NE OLCAK? ADMİNLERE PM AT MESAJLARIMI 0LASINLAR BEN KABUL EDİYORUM 0LANSIN. TERBİYESİZ ÇOCUĞA BAK YA
beyler tmm burası kavga yeri deyil lütfen
Yüzyüze olmadıktan sonra Gb veya herhangi bir takası tavsiye etmiyorum. Önce parayı yatırırsınız gbleri alamazsınız yada önce gbleri alırsınız parayı yatırmazsınız ikinizde aynı kefedesiniz. Ortak güvendiğiniz biri yada herhangi bir mod aracılığıyla takası gerçekleştirin canınız yanmasın.
İyi Forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Yüzyüze olmadıktan sonra Gb veya herhangi bir takası tavsiye etmiyorum. Önce parayı yatırırsınız gbleri alamazsınız yada önce gbleri alırsınız parayı yatırmazsınız ikinizde aynı kefedesiniz. Ortak güvendiğiniz biri yada herhangi bir mod aracılığıyla takası gerçekleştirin canınız yanmasın.
İyi Forumlar.
quote:
İyi Forumlar.
Mod nerde bizmi göremiyoruz
Not : 2 puan verirsen sevinirim şu puanlarım silinsin. 1-2 aydır duruyorlar.
quote:
İyi Forumlar.
tmm dedigini düşünecegim
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
quote:
İyi Forumlar.
Mod nerde bizmi göremiyoruz
Not : 2 puan verirsen sevinirim şu puanlarım silinsin. 1-2 aydır duruyorlar.
3 Ayda 1 siliniyor o puanlar az daha sabret.
yüzyüze olmadkca yapma bnce
Kimseye guvenme isini garantiye al yuz yuze veya araci ile yap alısverısını
ARES den birşey almadım ama konularını takip ettiğim kadarıyla güvenilir biri..
dün gece dk dan raptor shard elixir düşmüş
Sabahda gg ye geçtik ordanda 5 ib düştü
quote:
Orijinalden alıntı: A R E S
dün gece dk dan raptor shard elixir düşmüş
Sabahda gg ye geçtik ordanda 5 ib düştü
Güvenilir Yap İbo Bence Al Gb Yüzyüzede Olmasada Güvenilir Diyorlar Ole Gozukuyor
dolandırıcının daniskası :D yani böle gb satan uyanıklardan gb alma git sitelerden al bybeleşş:D
quote:
Orijinalden alıntı: affetmez211
dolandırıcının daniskası :D yani böle gb satan uyanıklardan gb alma git sitelerden al bybeleşş:D
Dalga mi geciyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: affetmez211
Şaka mısın? Gel bakalım oyuna bi gör beni
Bir sürü güvenli site var nekgame,gameturkonline vs. bu tarz satışlardan uzak durmanızı öneririm her zaman.
Güvenilirmidir değilmidir bilemem ama bencil olduğu ortada.