Şimdi Ara

A R E S nasıl birisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kNiFé $

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

Orijinalden alıntı: By-Aslan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim41

öncelikle herkeze merhaba A R E S adlı kullanıcıdan 6 gb almayı düşünüyorumda nasıl birisi hiç kimse ile bir sorun yaşadımı bir sorunu varmı diye bir konu açtım k.b yın zamanınızı almak istemezdim 2-3 ay önce dolandırıldım 100tl param gitti çünkü artık böyle konular açmaya karar verdim

Arac Vs Ben Olurum İstersen İbrahim

Sana kim kefil?

Sana Kim Kefil ?

BEN ATLAMADIM OLAYA TAKAS ARACI OLURUM DİYE.

Hava Yapmak İcinmi Sana Kim Kefil Diyorsun Referans Gosterebilirim Cok İstiyorsan Anyayı Konyayı

NİYE HAVA YAPAYIM. ŞAHSEN SENİN GİBİ BİRİNE REFERANS OLMAM BEN AMA EGOİSTSEN GÖSTER KOÇUM

Post kasmak için Mesaj Atma Fake

FAKE SENSİN LAMER. POST ATSAM NE OLCAK ATMASAM NE OLCAK? ADMİNLERE PM AT MESAJLARIMI 0LASINLAR BEN KABUL EDİYORUM 0LANSIN. TERBİYESİZ ÇOCUĞA BAK YA

• beyler tmm burası kavga yeri deyil lütfen
  • Yüzyüze olmadıktan sonra Gb veya herhangi bir takası tavsiye etmiyorum. Önce parayı yatırırsınız gbleri alamazsınız yada önce gbleri alırsınız parayı yatırmazsınız ikinizde aynı kefedesiniz. Ortak güvendiğiniz biri yada herhangi bir mod aracılığıyla takası gerçekleştirin canınız yanmasın.

İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Yüzyüze olmadıktan sonra Gb veya herhangi bir takası tavsiye etmiyorum. Önce parayı yatırırsınız gbleri alamazsınız yada önce gbleri alırsınız parayı yatırmazsınız ikinizde aynı kefedesiniz. Ortak güvendiğiniz biri yada herhangi bir mod aracılığıyla takası gerçekleştirin canınız yanmasın.

İyi Forumlar.

• quote:

Yüzyüze olmadıktan sonra Gb veya herhangi bir takası tavsiye etmiyorum. Önce parayı yatırırsınız gbleri alamazsınız yada önce gbleri alırsınız parayı yatırmazsınız ikinizde aynı kefedesiniz. Ortak güvendiğiniz biri yada herhangi bir mod aracılığıyla takası gerçekleştirin canınız yanmasın.

İyi Forumlar.

Mod nerde bizmi göremiyoruz

Not : 2 puan verirsen sevinirim şu puanlarım silinsin. 1-2 aydır duruyorlar.

• quote:

İyi Forumlar.

tmm dedigini düşünecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

İyi Forumlar.

Mod nerde bizmi göremiyoruz

Not : 2 puan verirsen sevinirim şu puanlarım silinsin. 1-2 aydır duruyorlar.

3 Ayda 1 siliniyor o puanlar az daha sabret.

• yüzyüze olmadkca yapma bnce
  • Kimseye guvenme isini garantiye al yuz yuze veya araci ile yap alısverısını
  • ARES den birşey almadım ama konularını takip ettiğim kadarıyla güvenilir biri..
  • dün gece dk dan raptor shard elixir düşmüş

Sabahda gg ye geçtik ordanda 5 ib düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: A R E S

dün gece dk dan raptor shard elixir düşmüş

Sabahda gg ye geçtik ordanda 5 ib düştü

Güvenilir Yap İbo Bence Al Gb Yüzyüzede Olmasada Güvenilir Diyorlar Ole Gozukuyor

• dolandırıcının daniskası :D yani böle gb satan uyanıklardan gb alma git sitelerden al bybeleşş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez211

dolandırıcının daniskası :D yani böle gb satan uyanıklardan gb alma git sitelerden al bybeleşş:D

Dalga mi geciyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez211

dolandırıcının daniskası :D yani böle gb satan uyanıklardan gb alma git sitelerden al bybeleşş:D

Şaka mısın?
    Gel bakalım oyuna bi gör beni
  • Bir sürü güvenli site var nekgame,gameturkonline vs. bu tarz satışlardan uzak durmanızı öneririm her zaman.
  • Güvenilirmidir değilmidir bilemem ama bencil olduğu ortada.

http://forum.donanimhaber.com/m_36261822/tm.htm
  • Ben senin yerinde olsam bu adamla iş yapmam.Sağlam papuc degil
  • ALAK_ ve PaNoZ a katılıyorum.
  • pek güvence vermiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.