Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.510
Cevap
55
Favori
193.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Aracım 2011 model mazda 3 sedan

1.6motor benzin otomatik hiç tüp takılmadı.

Aracım turbosuz ve bana göre hantal ama son derece memnunum. 65000 kmde.

Aracımın performansını büyük ölçüde kaybetmeyeceği, arıza lambası yakmayacak ve benim için en önemlisi işim dolayısıyla vakit bulamıyorum bu yüzden sürekli fakir karışım, lpg ayarı vs. Uğraştırmayacak bir lpg kiti arıyorum.

Önerileriniz ve fiyat hakkında bilgi rica ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    1.6 düz motorlu atiker takılı a3 üm var.
    diyaframda çatlak var diye lpg beynini değiştirttim.
    beyin değiştikten sonra araç gaza geç geçmeye başladı.
    3 kere gittim üçündede ısı sensöründe sorun olduğunu söyleyip değiştirdiler ve hala aracım yaklaşık sıcaklık 70 e gelince geçiyor.
    ustanın pc sinde 35 de geçer diyor ama neredeyse arada 2 kat sıcaklık farkı oynuyor.
    yani bilgisayarda regulatör sıcaklığı 40 gösteriyorsa aracın hararet göstergesi 80 de.
    bu normal mi?ikisinin aynı dereceyi göstermesi gerekmiyormu?
    takılan beyindemi sıkıntı var yoksa ustadamı yoksa ısı sensöründemi?
    yardımlarınızı bekliyorum.
    (beyin değişmeden önce hiç sıkıntım yoktu.)

Geçmiş olsun Öncelikle regülatör tam manası ile ısınma olabilir yolundan yere bakılması lazım.. regülatör sıcaklığının tam okumayo olabilir isi sansür değiştiyse eküden şüphelenir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: goqmen

Merhaba,

1.4 tsi seat altea xl aracım var. lpg taktırmayı düşünüyorum.
    yılda 10-15 bin km yapıyorum. sizce ne kadar mantıklı.
    2400 lira atiker fiyatı var.
    yakıt şehir içi 45krş gibi yakıyor şu an. lpg taktırınca ne kadara düşer bu yakıt acaba. bi tek yazın 2 bin km gibi uzun yol yapıyorum genelde şehir içi kullanım.
    atiker ne önerirsiniz maliyeti ne olur

Atiker bu araçlarda karma otogaz sistemleri yani benzin tüketimi olur toplamda yüzde 30 -35 yakıt tasarrufu sağlarsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1978

yeni corsa otomatik aracıma 3 gün önce atiker grand taktırdım. esp uyarı veriyor. kontağı kapatıp tekrar çalıştırınca düzeliyor. hergün böyle. düzeltilir mi yoksa böyle kullansam sorun olur mu

Lpg ayarlarından yanıyor

• candan mühendislik C kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler ustam.
    çırak ısı müşürünün regülatöre giren yerini kırmış içinde kalmış ve japonlamış.ustasıda kızar diye söylememiş.
    sonra ki gidişlerimdede benzer şeyleri yine yapmış.

sonuç olarak usta durumu farkedince regülatörü değiştirdi şuan sıkıntım kalmadı.
  • Kolay gelsin Hocam,2011 1.6 Astra H araca sahibim.Videolarınızda Brc Seq32'yi öneriyorsunuz.Sizde montajı yapılan arkadaşımın astra h aracına lovato takılmış 76 bin km oldu sorunsuz kullanıyor.Bu iki kit arasında karar veremiyorum,montajı sizde olacak İnşallah,hangisini tercih edersiniz?Fiyat verebilir misiniz?Kaç taksit?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göktürk43 -- 22 Mart 2018; 13:50:38 >
  • Merhaba, 2009 model Clio 3 1.4 araca sahibim. Aracım 110000 km'de. Aracım için en uygun sorunsuz kit hangisidir? Atiker obd2 ve grand. prins technomax, brc den hangisi en uygundur? Tecrübelerinize güvenerek cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla, iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk3537 -- 22 Mart 2018; 21:6:46 >
  • Merhaba corsa e 2016 1.4 otomatik aracıma lpg taktırmak ya da satmak arasında gidip geliyorum. Servis landirenzo takıyor ve işletmesi ile 4000tl ye geliyor. Mantıklı, ekonomik bir yanı kalmıyor. Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba? Daha önce uzun süre atiker takılı punto kullandım fakat opel araçlar için lpg konusunda bir önyargı var. Teşekkür ederim.

• https://forum.donanimhaber.com/yeni-opel-corsa-2015-ana-konu--95014593-101

• Merhaba, 2003 model clio 2 1.4 otomatik için Atiker uygun olur mu? Fiyat alabilir miyim?
  • Merhabalar,99 model Clio 2 hb otomatik 1.6 aracım var bunun için lpg uygunmudur?Eğer uygunsa hangi marka?

• Merhaba
    CZC Motor kodlu Superb TSİ 1.4 125 araca atiker takılabilir mi ? fiyatı nedir ?
  • İyi günler,

2009 model Mondeo 1,6ti sahibiyim. Atiker LPG takılı. Takılalı 2,5 yıl olmuş. İkinci el aldım aracı.

Bir kaç sıkıntım var yazmak ve olası çözüm önerilerinizi duymak isterim.

1. Bazen araç çalıştıktan 10 sn sonra bazen 2 dk sonra ABS ve ESP uyarı ışıkları, El freni lambası yanıyor, hız göstergesi çalışmayı bırakıyor, motor devir göstergesi çalışıyor. Aracı kapamak istediğimde hemen kapanmıyor. Düğmeye uzun basarak kapatabiliyorum. Tekrar çalıştırdığımda ABS ve el freni lambası hemen sönüyor. ESP biraz daha yanık kalıyor ve ekranda bir süre yokuş kalkış desteği kapalı uyarısı çıkıyor. Sonra bunlar da gidiyor. Ancak bu sefer de araç gazı çoooook yavaş alıyor. Hani köklersiniz de bir şahlanır ya o hiç olmuyor. Yavaaaaş yavaş hızlanıyor. Yüksek devire çıkıyor sorun etmiyor. Bazı forumlarda OBD2 sorunu olduğunu okudum. DTC hata kodlarında bilinmeyen bir hata uyarısı kodları yazıyor. Sebebi ne olabilir?

2. Diyelim 300 devirde sabit hızla gidiyorum. Ayağımı gazdan çektim frene basmadım. 2500-200 arası devir düşerken birden takılarak düşüyor. Yavaşça seyrinde değil de sanki 2400 den direk 2200 e, ordan da direk 2000 e düşüyor gibi. Tak tak yapıyor adeta. Sadece bu aralıkta oluyor başka bir aralıkta olmuyor. Sebebi ne olabilir?

3. Son zamanlarda 2050 devirde rezonans titreşimi gibi dırrrrrttt diye titreşim yapıyor. Nerden geldiğini çok anlayamadım. Sebebi ne olabilir?

4. 4 adet sıralı enjektör var. Bunları tek tek e çevirsek bir fayda görür müyüz? Faydası olur mu? Gazlı (Vapour injection) LPG enjektörleri ülkemizde mevcut mu? Faydalı olur mu? Enjektör değiştireceksek hangi marka modeli önerirsiniz (şahsi tecrübenize dayanarak soruyorum)?

5. Buji konusunda NGK nın LPG4 laser line serisi var. İridyum platinyum. Oldukça dayanıklı ve düşük devirlerdeki güç düşüklüğünü giderdiği söyleniyor. Uzun ömrü de cabası. Ama tanesi 100 TL den pahalı. Sizce değer mi?

Şimdiden teşekkürler.

• Hocam bende astra j 115 hp atmosferik motor 2012 model araç var. 25000de daha. Lpg dülünüyoruz. Bir ustayla konuştum. O araç sıkıntılı prinsten başkası olmaz 3400 tl fiyatı dedi. Atiker gold taktıranlar var. Sizce ne yapmalıyım? İzmir'de işinin ehli bir usta kim var? Nereyi önerirsiniz?

• Astra J 1.4 Turbo Auto. aracım var bu hafta Perşembe Candan Mühendislikte Lovato taktıracağım umarım memnun kalırım...

Sakarya'dan gideceğim ustalıklarına olan olumlu yorumlar (facebook,youtube ve genel) ve 1.4 turbo opellerdeki tecrübeleri bunda ana sebep fiyat olarak biraz yüksek rakam söylendi ama yılmaz bey ile biraz daha pazarlık yapmayı planlıyorum :)
  • Merhaba
    Pazartesi günü 2011 Hyundai Elentra 1.6 Otomatik alacağım.Ümraniye sanayi içinde bir şirkette çalışıyorum.Lpg taktırmak için tek kapı size geleceğim.Fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim.Hangisi daha çok işimie yarayacaktır.Komşu sayılırız uygun indirimli fiyat verirseniz memnun olurum.:) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk3537

Merhaba, 2009 model Clio 3 1.4 araca sahibim. Aracım 110000 km'de. Aracım için en uygun sorunsuz kit hangisidir? Atiker obd2 ve grand. prins technomax, brc den hangisi en uygundur? Tecrübelerinize güvenerek cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla, iyi akşamlar.
    merhaba hocam aynı aracın ve modelin 1200 motorlusuna sahibim.3 ocakta candan mühendislikte atiker yeni gold taktırdım.gayet yeterli bizim araçlara tüketim yarı yarıya düştü kiti tavsiye ederim performans kaybımda olmadı, diğer markalara okadar para vermene gerek yok atiker gold gayet güzel işini görür .istanbul şehir içinde 27 km ortalalama hız ile 50 tl lik gaz 230-240 km yapıyor 21-22 kuruş yakıyor .daha ne olsun.
  • merhaba aracım polo 2004 model 1,4 1 yıl oldu takılalı lpg atiker gold 6 ay sonra tekleme başladı sonra comntaya kadar değişti yine ayar yapıldı ama düzelmedi hala sorun nedir bulamıyor sadce biligisayra bağlayaıp bişeyler yapıyolar başka bişey yok sorun nedir acaba nasıl bulurum sorunu kafam durdu artık bıktım .
  • Candan mühendislik uzun zamandır yok burda

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick74

Candan mühendislik uzun zamandır yok burda
    ülkede kimlerin zenginleştiği belli oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.