Bildirim
A/T lastik alsam mı? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Michelin latitude cross kullanıyorum 2 senedir AT değil yüzde 60 asfalt yüzde 40 arazi özellikli bir lastik bende pek asfalt dışına çıkmıyorum arada bir istanbul daki aydos tepesi yada kayışdağı filan yaparım yazın karasuda asfalt olmayan köy vs yollarında kullanıyorum,kuma vs giriyorum batmadım henüz memnunum lastikten
Ama lastik bakarken 215/75/15 BF Goodrich'in sıkıntısız olacağını önceden öğrenmiş olsaydım BF alırdım,bunlar eskiyince düşünüyorum bende AT'ye geçmeyi ki benim arabam öyle çok iyi arazi kabiliyeti olan bir arabada değilDört çeker bir araç varsa bence AT lastikte olmalı arazide hakikatten farkediyor, yol kullanımında da çok negatif bir etkisi olmuyor AT lastiğin
-
quote:
Orijinalden alıntı: cyberkesh
Michelin latitude cross kullanıyorum 2 senedir AT değil yüzde 60 asfalt yüzde 40 arazi özellikli bir lastik bende pek asfalt dışına çıkmıyorum arada bir istanbul daki aydos tepesi yada kayışdağı filan yaparım yazın karasuda asfalt olmayan köy vs yollarında kullanıyorum,kuma vs giriyorum batmadım henüzmemnunum lastikten
Ama lastik bakarken 215/75/15 BF Goodrich'in sıkıntısız olacağını önceden öğrenmiş olsaydım BF alırdım,bunlar eskiyince düşünüyorum bende AT'ye geçmeyi ki benim arabam öyle çok iyi arazi kabiliyeti olan bir arabada değilDört çeker bir araç varsa bence AT lastikte olmalı arazide hakikatten farkediyor, yol kullanımında da çok negatif bir etkisi olmuyor AT lastiğin
BF goodrich lastikler çok iyi biliyorum ancak çok pahalı bütçemi aşıyor.. sanırım ben hankook'un A/T lastiğini alıcam, 3k suzuki grand vitara kullanıyorum, kasa küçük ama olsun ben çok memnunum aracımdan
bu arada @hemican yorumların için çok tşkler.. hankook'un a/t lastiğini almaya karar verdim
-
@antique
Crv yi almadan önce bende sizin aracın 4 kapılısından çok baktım ama o dönem temizini denk getirememiştim hala aklımın bir köşesinde tutarım grand vitarayıBu arada suzukiler arazide yetenekli araçlardır zaten AT lastik olmasa bile kendini bir yere kadar idare eder ,sizin araç da kısa şasili olduğundan aslında arazide daha rahat hareket eder küçük olması da avantajınıza yani bir bakıma
Hayırlı olsun diyeyim şimdiden, araziye yolunuz düşerse faydasını hissedeceksiniz A/T lastiğin -
quote:
Orijinalden alıntı: cyberkesh
@antique
Crv yi almadan önce bende sizin aracın 4 kapılısından çok baktım ama o dönem temizini denk getirememiştim hala aklımın bir köşesinde tutarım grand vitarayıBu arada suzukiler arazide yetenekli araçlardır zaten AT lastik olmasa bile kendini bir yere kadar idare eder ,sizin araç da kısa şasili olduğundan aslında arazide daha rahat hareket eder küçük olması da avantajınıza yani bir bakıma
Hayırlı olsun diyeyim şimdiden, araziye yolunuz düşerse faydasını hissedeceksiniz A/T lastiğin
tşkler.. umarım siz de istediğiniz lastiklere kavuşursunuz.. kazasız belasız güzel günler dilerim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X