Şimdi Ara

A (+) Trombosit İhtiyacı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun tam olarak ne hastalığı oluyo bu
  • Teşekkürler. Multiple Miyelom tıp dilinde adı. Kemik iliğinde oluşan bir kanser dolayısı ile kan hücresi üretimini etkiliyor. Tedavi sürecinde kanın pıhtılaşmasını sağlatan trombosit en çok ihtiyaç duyulan şey ve sürekli taze olarak şartları sağlayan donörlerden alınması gerekiyor.

İnternette oldukça fazla bilgi mevcut ancak toplumda sadece hasta yakınları bilgi sahibi. Maalesef eğitim sistemimiz bu tip sık karşılaşılan ve önem arzeden kan, trombosit ve organ bağışı gibi konularda bence yetersiz kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiiiii

Teşekkürler. Multiple Miyelom tıp dilinde adı. Kemik iliğinde oluşan bir kanser dolayısı ile kan hücresi üretimini etkiliyor. Tedavi sürecinde kanın pıhtılaşmasını sağlatan trombosit en çok ihtiyaç duyulan şey ve sürekli taze olarak şartları sağlayan donörlerden alınması gerekiyor.

İnternette oldukça fazla bilgi mevcut ancak toplumda sadece hasta yakınları bilgi sahibi. Maalesef eğitim sistemimiz bu tip sık karşılaşılan ve önem arzeden kan, trombosit ve organ bağışı gibi konularda bence yetersiz kalıyor.

saolun hocam verdiğniz bilgiler için tekrar geçmiş olsun

up
  • konuyu güncel tutmak benim için önemli. umarım yönetici arkadaşlar anlayış gösterir.

güncel
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.