Şimdi Ara

A WAY OUT [PS ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
375
Cevap
4
Favori
30.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn TR'de satın alınamaz diye bir ibare var ve 89 tl yazıyor. Bunu tam olarak anlayamadım. Tek bir PS4 için almak istiyorum, arkadaşla oynamak için fakat nasıl olacak?
  • full oyuna sahip olup beraber platinlemek istyen var mı
  • Birkaç sayfa geriye doğru baktım fakat bulamadım. Oyunu sec olarak alsam, online olarak birini bana öneriyor mu sistem? Önermiyorsa ve tanıdığım biri yoksa buradan mı birini bulmam gerekiyor bazı mesaj yazan arkadaşlarda olduğu gibi?
  • freelast kullanıcısına yanıt
    önermiyor kimseyi
    online oynayacaksan davet ile oluyor sadece
    bu arada oyuna ilk indirim geldi.65 tl fiyatı
  • Arkadaşlar eğer aynı ps4 ten iki kişi oynayacaksak da plus gerekiyor mu?
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    hayır
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun :)

• Oyunu bitireli bi kaç hafta oldu. aklıma geldi oyunun diğer finalini izledim. 2 final de harika bitmiş. Özellikle mektup bırakma olayı çok üzdü. Teşekkürler Hazelight.
  • Oyun harika. Arkadasla oynuyoruz. Ama sormak isedigim sey su ; Oyunda nasil koscaz ? Bir turlu kosmayi bulamadim kafayi yicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hocam sol analoga basınca koşuyordu sanırım. L3 diye geçiyor.
  • oyunu beraber oynamak isteyen varsa davet atabilirim, sizin oyuna sahip olmaniz gerekmiyor. oglen saat 2 gibi oynayabilcek olanlar varsa mesaj atsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Ben oynamak isterim,mesaji biraz gec gormus olsamda :)

• oyunu yeni edindim. beraber oynayacak arkadas varsa oynayalim. pm den ulasabilirsiniz

• Oyunu satın alıp oynayamayan arkadaşlara yancı olunur
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben bu oyunu alıp oynamak istiyorum arkadaşımın hesabında plus var ama benim oynadığım hesapta yok. Daha doğrusu endonezya hesabını ana hesap yapıp ondaki plus'ı kullanıyorum :) Yine de oyunu oynayabilir miyim arkadaşımla tek kopyayla ??
  • Oğlumla oynadık ve oyun muhteşem bir co-op. Umarım oyun gerekli değeri görüyordur. Mutlaka devamı gelmeli.

• Beyler bu oyunu aldığımızda aynı ps'den iki kişi oynayabilir miyiz ekran bölünmüş olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 8 Temmuz 2018; 3:8:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Beyler bu oyunu aldığımızda aynı ps'den iki kişi oynayabilir miyiz ekran bölünmüş olarak?

Aynen oynanıyor ve de bence zaten öncelikli olarak mümkünse aynı cihazda yan yana oynanmalı. Oyunun o müthiş heycanını yan yana oynayarak yaşanmalı.

• Oyunu bitirmek isteyen bir arkadaşa yancı olunur.
    psn: erkanshi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 13 Eylül 2018; 11:45:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.