Şimdi Ara

A10 pro akıllı bileklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Appscomm markalı A10 pro bileklik aldım hepsi burada.com dan bileklik ile ilgili hiç bir inceleme bulunmamakta internette . Bilekliğim diğer adı f4 smart band mış. YouTube incelemeleri var . 169 liraya aldığım bileklik gearbest fiyatı 20 dolar civari . Bileklik gayet güzel hızlı bir çok özelliği barındırmakta . Çok memnun kaldım . Miband 2 yi almaktansa bu bileklik kesinlikle tercih sebebi . Kamera kontrol nabzı tansiyonu ölçme gelen aramaları Türkçe görme mesaj gösterme ve diğer uygulamalar ile çalışması Harika bir çok spor aktivitesi yanında gps ile gezdiğin yerlerinde gösteriyor . Hava durumu göstermesi ana ekranda falan on numara ! Ekran 0.96 inç . İwown i6 pro dan daha iyi. Titreşim normal . Güneş altı biraz sıkıntılı ama görülüyor . Farklı TEMA'lar mevcut Zaten f4 smart band olarak yazınca YouTube da 30 dklık videosu. Mevcut . Ben A10 pro olarak aradığım için hiç bir bilgi bulamadım . Kolda çok şık duruyor . Umarım birilerine yardımcı olabilirim . 100 200 tl bandı arası çöl bileklik aradım . Bu bileklik hakkını veriyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A10 pro akıllı bileklik

Resimleri isteyen olursa farklı olarak atabilirim

• Anlık nabız ölçümü var mı? Birde fitness modu nasıl yani kalori yakımı olarak spor yaparken işe yarar mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.