Şimdi Ara

A101 1 Haziran 2023 Perşembe katalog (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
7.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen öyle. Bir ay öncesinden satışa koyduklarını gördüm ben. Bugün gitsek çoğu bitmiştir bile ürünlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Yo hayır, bahsettiğiniz dinamolu ve pilli seçenekleri biliyorum. Hatta kullanıyorum da. Merak ettiğim, şu scooter ışıklarının enerji kaynağı nedir. İçinde pil varsa eyvallah. Ama haraket enerjisini dinamosuz ışık enerjisine dönüştüren yeni bir teknoloji varsa haberdar olmak isterim. Bu scooter işıklı tekerlek hakkında internette pek bilgi yok

• https://www.a101.com.tr/ev-yasam/pafu-sando-tekli-katlanir-yatakli-koltuk/

Tekli koltuğun linki, şu anda internette de stok var gözüküyor.

Mağazada bul seçeneğiyle çevrenizde olup olmadığına da bakabilirsiniz.

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Hocam A101'de çalışmış biri olarak sizin yorumunuzun altındaki hocamızın da dediği gibi katalogda bir ürünün geleceğini gördüğünüz vakit tarihini beklemeden mağaza mağaza dolaşıp aramaya koyulun. Her ne kadar katalogda öyle yazsa da bize sevkiyatla ürünler çok önceden geldiğinden ya tarihi gelene kadar depoda bekletirdik ya da tarihinden önce raflara yerleştirmeye başlardık ve bundan dolayı da tarihinden önce satılmış olurdu. Ha tabi her mağazada süreç aynı işliyordur diyemem ancak benim çalıştığım mağazada ve diğer mağazalarda durum %90 bu şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Eray. kullanıcısına yanıt

Sütaşın ve denediğim tüm ambalajlı olanlarının en iyisi

• MrSatiated kullanıcısına yanıt

Dün gece baktığımda koltuk stoktaydı yarım saat sonra bitti görünüyordu. Bu sabah yine stoktaydı sonra yine bitti dedi. Şu an stokta var. Ben gece alayım mı diye düşünürken bi anda stokta yok diyince sinirlenmiştim birazA101 1 Haziran 2023 Perşembe katalog Mağazaya sordum gelmemiş, internetten istetiyorlarmış. Çalışan arkadaş da prim alıyormuş o yüzden mağazadan sipariş geçtim kargoyla gelecek bakalım.

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Koltukların yorumları çok olumsuz hocam. L koltuk berbat düzeyde, diğeri yine idare eder ama uzun ömürlü gibi gözükmüyor yorumlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

Mağaza stokları dahi tükenmiş hocam. Anında nasıl tükendi anlamadım.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Bilgisayar odamda bi boşluk vardı orası dolsun diye aldım hem arada ayaklarımı uzatır tv izlerim. Çok kaliteli bir şey arayışında değilim işimi göreceğini düşünüyorum. Aynı modeli bile başka yerden almaya kalksan 1000 Tl civarı daha pahalıya geliyor. Başka markaların bu tarz koltukları koyacağım alan için hem çok hantal hem de 10000 tl civarı fiyatları var A101 1 Haziran 2023 Perşembe katalog 

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Bahçe hortumunu kast ediyorsanız olmaz.

Genelde aşağıdaki gibiler olur

A101 1 Haziran 2023 Perşembe katalog

Belki şöyle bir aparat ile olur

A101 1 Haziran 2023 Perşembe katalog

• sakalak kullanıcısına yanıt

Seg var ben de, bekar olduğum için işimi görüyor. Aileye gelmez ama. Arcelik kullaniyorduk evliyken. Arçelik te çok kaliteli bı marka değil ama segle kiyaslayinca şimdi gözüme Bosch gibi geliyor. Yani Seg in ne çamaşır ne bulaşık makinesini tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.