Şimdi Ara

a101 25 şubat aktüel ürün qcy kablosuz kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ONA o para vereceğinize bunu alın. Toshiba nın yeni adı bu artık

https://www.a101.com.tr/elektronik/kioxia-64-gb-usb-bellek/

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Hocam aslında ihtiyacım yok..128 gb olması ve fiyatının uygun olması nedeniyle niyetlendim..içine film atar tvye bağlar izlerim hesabıyla demiştim..

Verdiğiniz linkteki güzel fiyatıda uygun,ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirirler..

Teşekkür ederim ilginize .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Hocam 4 5 ay önce a101denmi aldınız? Benim bildigim ilk, 2 ay kadar önce gelmişti A101e..

Hepsiburada üzerinden almıştım indirim çekiyle 100 TL civarına almıştım o zamanlar 150 TL'ye satılıyordu.

• 1 senedir kullanıyorum t5i çok memnunum tavsiye ederim.

• bende de QCY T1C model kulaklık var ancak Sony w805c model tv ıle eslestırılmıyor bunu nasıl cozerız veya hangi modeli önerirsiniz

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.inşaallah uzun zaman sorunsuz kullanırsınız.

• Arkadaslar şu piranha saat cocuk icin olur mu

• T5 alabilceğiniz bu fiyata en iyisi ben 170 e 2 tane aldım 1.5 sene oldu çamaşır makinasında yıkandı hala çalışıyor alın.

• mikrofon kalitesi iyi diyenler ses yalıtımlı odadan konuşuyorlar sadece galiba

yoldaki bütün sesi iletiyor. kopek havlamasi araba motoru karga sesi.
    (videoda, müzikte guzel. gecikme olmuyor. yani mikrofon hariç guzel)

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olmamakla beraber sony marka hariç eşleşmiyor. Ondada sony nin belli modelleri destekliyordu. Aynı tv bendede var sayfasından bakmıştım.
  • T5 mi t7 mi? T5 yok burdaki a101 de bir tane t7 var fiyat 129 lira, alınır mı acaba...

• Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı bugün aldım da tiz ağırlıklı bu programı yükledim ayarlarınızı atabilir misiniz?
  • Beş para etmez. Kısa vadede bozulma garantili bir marka.

• Ürün ile ilgili bir şey söyleyemem ama başka bir modelini (qy12) birkaç senedir kullanıyorum hala taş gibi. Yaşadığım tek sorun şarj girişindeki plastik zımbırtının bağlantısı koptu. Onun dışında sapasağlam ve bataryası da hala iyi durumda.

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde a101 den qcy t7 aldim. Gercekten cok memunum. Fp bir urun. Airpods a cok benziyor sekli. Performansi bence gaayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Gecenlerde a101 den qcy t7 aldim. Gercekten cok memunum. Fp bir urun. Airpods a cok benziyor sekli. Performansi bence gaayet yeterli.

Teşekkür ederim...

• Arkadaşlar Telefon görüşmesi için hangi kulaklık alınabilir? Yakaya takılıp makaralı kabloyla kulağa götürülenler iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanç -- 26 Şubat 2021; 1:4:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harubate H kullanıcısına yanıt

ben genellikle bas kalitesini beğenmemiştim t15'in onun için tiz ayarını bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

QCY T5 6 ay sonra şarj olmamaya, kulaklıklar çalışmamaya başlayınca garantiye gönderdim yerine yarı fiyatındaki TaoTronics TT-BH067'yi hem kendime hem de 3 arkadaşıma aldım telefon görüşmesi olarak çok daha başarılı bir model tavsiye ederim fiyatı segmentinde Türkiye'den alabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklık.

https://forum.donanimhaber.com/69-tl-taotronics-tt-bh067-miknatisli-bluetooth-kulaklik-ipx5-20-saat-muzik-cift-cihaz-destegi--147727153

Hocam 2 sorum var;

1. Yabancı forum siteleri, incelemeler, video incelemeler vb. de dahil kulaklıkta kullanılan bataryanın mAh değerini bulamadım. Reklamını 20 sat diye yapıyorlar ama bu sanırım en düşük seste kullanıldığında verebileceği maksimum süre olmalı. Pratik kullanımda (müzik, konuşma ve karma) ortalama kaç saat gidiyor acaba bu TaoTronics TT-BH067?

2. Bazı yorumlarda, müzik dinlerken codec kaynaklı atlamalar olduğu söylenmiş, Android'de geliştirici seçeneklerinden elle ayarlama mı yaptınız acaba?

• Qcy T5 Bluetooth 5.1 Kulak İçi Kulaklık 199,90 TL yerine 119,90 TL
    m.n11.com
    Qcy T5 Bluetooth 5.1 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/qcy-t5-bluetooth-51-kulak-ici-kulaklik-1707337?magaza=setastore

N11de daha ucuz ve kuponla dahadaha ucuza gelebilir.A101 bim gibi marketler artık pek ucuza getirmiyor gibi ürünleri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.