< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 5 Kasım 30 Kasım Algida 1 Alana 1 Bedava (2. sayfa)
-
-
Anladım hocam yani eser miktarda olan sütü kaldırıp komple bitkisel dondurmaya geçtiler,
Eski halide dondurma değildi zaten, %2 oranında süt koyunca bana göre dondurma olmuyor.
Piyasada çok hile var ne zaman bitiririz belli değil. Zeytinyağlı mayonezler revaçta adamlar kocaman font yapmışlar ama mayonezin zeytinyağı oranı %1 geri kalanı %98 ayçiçek =)
-
A101 ve diğer market zincirleri ellerinde ki stokları bitirmek için her sene yapıyor bu kampanyayı. Geçen sene gaza gelip A101 den 10 kutu carte d'or çeşitlerinden almıştım. Belli bir zaman sonra dondurma afiyetle yemeye çalıştığımız da bir baktım dondurmaların hepsi üzerleri kristalleşmiş bozulmuş ziyan olmuştu kesin daha önce eriyip tekrardan dondurulmuş ürünleri çaktırmadan geçirdiler, zaman aşımı geçtiğinden iade edemedik kısacası dondurmanın üzerine su içilir derler biz sağolsunlar dondurmayı yemeden suyumuzu içtik...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X