📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları (6. sayfa)
-
-
-
BiM
Jenny Bebek Bezlerinde İndirim
99 TL
İhtiyacı olan fazla alsın. Hayat Kimya (Molfix Üretimi) Kalıbı Sleepy ve Baby Turco'ya göre daha büyük. Jenny 5 numara Sleepy'nin 6 numarasından büyük denilebilir.
Bel bantlarının ve sızdırmazlığının da daha iyi olduğu söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ünal Beyaz peynir de %20 indirim olmuş.. bence güzel fiyat..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şok Market ₺25 üzeri alışverişe Privacy deodorant ₺50 iyi fiyat. Ayrıca 5 litre Saka su ₺17,9 almak isteyen kaçırmasın derim. Damacana fiyatlarına öyle bir zam yaptı ki Saka arka arkaya marketten almak daha ucuza geliyor enteresan bir şekilde.
A101 Rinso Aloe Vera 3 litre sıvı deterjan ₺109
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 20 Ocak 2024; 14:18:40 > -
Tarım kredi kooperatifi indirimlerini vs nereden takip edebiliriz
Ben de onu araştırıyorum,webden bulamasam da mağazalardan aktüel fırsatları görüp buraya yansıtacağım. Bazen iyi fırsat indirimler oluyor.
Bana çok ters yeri ve uzakta gidip bakma fırsatım olmuyor Online alışveriş sitesi olsa iyi olacak
BiM
23 Ocak`tan itibaren.
Difaş diş fırçası bence özel bir ürün,illkokul üstü çocuklar için özellikle öneririm. Kutusu çok iyi,kaliteli kullanışlı. Sadece kutusu bile 20 TL`ye satılmıyor.
Alın farklı renklerini,evde herkesin rengi farklı olsun.
Elde bulaşık deterjanı kullanan varsa Fairy 1000 ml 49 TL`ye piyasaya göre fırsat.
Çayda çok seçici olmayana,Fiskobirlik 1 kg çay 99 TL fırsat. Çaykur Tiryaki`den kötü değildir düşüncesindeyim.
Kanz 120`lik ıslak mendil ayakkabı silmek için ,sağı solu silmek için,arabada ofiste bulundurmak için 22 TL iyi fiyat.
Burada marketlerin satış elemanı,reklamcısı gibi asla davranmayacağım,fırsat varsa paylaşacağım. Amaç insanları alışverişe teşvik olmamalı,ihtiyaçlarının kazançlı tasarruflu alışveriş ile karşılanması sağlanmalı. Benim sıcak fırsat çizgim budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diş fırçası soft olandan arkadaşlar. Buna dikkat edin.
Evet bu fırçalar sert değil.
Çocuklara ve hassas diş etine sahip olanlara soft fırçaları öneriyorum. Kişisel araştırma ve tecrübelerime göre tabi.
Bimde blume 32 li çift katlı tuvalet kağıdı 135 lira
Bu fiyata kaçırmayın.
Çaykur tiryaki den daha kötü değildir
Derken üstad?
Bizim evde lipton sarı paket, doğuş filiz çay siyah paket ikame de alsam, çaykur tiryaki tercih ediliyor🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bim den kıyma , kuşbaşı et alıp deneyen var mı? Memnun kaldınız mı? Ara ara kuşbaşı ve kıyma indirimli oluyor, cesaret edemedim. Emin gıda mıydı tam hatırlamıyorum markası
Valla en iyisi güvenilir bildiniz kasap bu marketing lerdeki pek iyi olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, son aldıklarımız kıyma ve kuşbaşıları gayet güzeldi. Marketler arasında en çok beğendiği olfu eşimin. Ayrıca arada marketlerde indirim olduğunda döşten çektirdiğimiz kıymadan çok daha iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim toptan'da Familia plus '3 katlı' 40 TK 160 tl.
Tarım kredi kampanyaları akakçe vb aktüel ürünler uygulamalarında görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X