|
A101 de çalışıyorum sorularınız varsa alayım (4. sayfa)
-
-
Hala para hesabı yapamayanlar da mi var
Ki kasa para üstünü dahi yazıyor -
Kasalarda para olmuyor bazen fazla vermek zorunda kalıyorum. Ki günde 100 kişiye bakınca insan illaki hata yapabiliyor. -
A101 de sadece kasiyer değilsin ki her şeysin awk.
Boş laf. -
Nasıl başvurdunuz nasıl girdiniz işe. Ben internetten yaptım kimse aramadı -
quote:
Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı
Nasıl başvurdunuz nasıl girdiniz işe. Ben internetten yaptım kimse aramadıPersonel eksikliği olan bir yerdi. Evrakları verdim(onları toplamak için bir yerlerim yırtıldı.) Girdim.
-
-
Hocam senle birlikte çalışan insanlarla güzel anlaşabiliyor musun ? İletişim nasıl genel olarak ?
-
Onlar kendi aralarında boş muhabbet yapıyorlar ama ben onlarla pek kaynaşamadım. Benden ya da onlardan kaynaklı bilmiyorum. İş ciddiyetiyle konuşuyorum onlarla.
-
-
Hocam merhaba bugun a101 le gorusmem oldu bana ekstra 4 saat calisabilirsin 40 gunde bir dediler sizce bu 8.30-22.00 in disinda gece 2 ye kadar olan bir calisma saati midir yoksa sabah oglen vardiyasinda olan bir sey midir ve bu 40 gunle sinirli kalir mi -
Hocam bir fikrim bilgim yok. Ayda bir sayım oluyordu onda gece yarısına kadar sayım yapmıştık biz.
-
A101e girenler neden kısa sürede işten çıkıyor -
Diğerlerini bilmiyorum. Ama bizde bir kişiye 2 iş 3 iş veriliyordu
Hem kasaya bakıyordum hem skt yapıyordum hem ürünleri yerleştiriyordum hem de müşteriyle ilgileniyordum.
Çalışma saatleri de uzundu. 14 saat çalıştığım zamanlar oluyordu.
-
Size kolaylıklar dilerim hocam işiniz zor cidden -
Sağol hocam ama kovuldum zaten. Performansım yetmiyormuş
3 4 iş yerine 1 2 iş ver de gör bakalım performans nasıl oluyor. -
İnsanlara köle muamelesi yapıyorlar hocam bizim burda da giren durmuyor
Sanırım aralarında en iyisi şokmuş -
Anasını satayım hep bir acele. Yok hızlı ol yok şunu yap yok bunu yap.
Tamam birader iş yapıyoruz da askerlik de yapmıyoruz awk -
aslında a101 i boykot edip komple migrostan laışveriş yapmak lazım. A11 cidden çok zor şartalrda çalıştırıyor kişileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X