Şimdi Ara

A101'den Alışveriş yapmak beni rahatsız ediyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız bu yazilan ucuzluk marketlerinin hepsi için geçerli. Bir de Kürtlerin üzerine gidilecegi zaman A101 leyla zana'nın cemaatin üzerine gidilecegi zaman cemaatin. Ne güzel memleket be,linc etmek ne kadar kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

zorla çalıştırmıyorlar
    beğenmeyen çıkar

Umarım bir gün evlenip çocuğun olduğunda işsiz kalırsın
  • Benim anlamadığım olay şikayet niye etmiyorlar özellikle işten çıkanlar versinler bir avukata bak nasıl tutuşuyorlar. Anormal bir durumu sessiz kalarak normalleştirmek çok şaçma.
  • A101 in hisse yapısı. Sahibi denilen cemaatin bankası olan bankasya %20 ortak büyük pay sahibi aydın ailesi, memorial, english home mağazalarının sahibi.

A101 marketlerinin çoğunluk hissesi Aydın ailesine geçti:http://www.zaman.com.tr/_a101-marketlerinin-cogunluk-hissesi-aydin-ailesine-gecti_985701.html

• quote:

Orijinalden alıntı: nautica33

Gerçeğini öğrenmek zor değil, herhani bir a101'de 1 hafta çalışman yeterli. Gerçi her gün yogunluk için aynı şeyleri söylerler sana, bizi bu ay idare et önümüzdeki ay 2 kişi işe başlayacak ozaman çalışma saatlerin düzene girer.. Fakat nedense bu 2 kişi hiç işe başlamaz ve sen işi öğrendikce daha çok sorumluluk yüklerler.

O kişinin karakteriyle alakalıdır sen kasiyer olarak girdiysen sana kasiyer görevlerini verirler gidip de atıyorum şirketin öğle yemeğini yap demezler. Derseler işim değil diye yapmayacaksın ben de 12 saat çalıştım haftada 72 saat+ yapıyordu her işi biz de yaptık ama sezonluk diye sıktım dişimi en azından tatilim vardı. Ayrıca iş bir noktadan sonra akıl olayına giriyor madem izinsiz çalışıyorsun iş mi yok piyasada? Yok diyeni beklerim karşıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Süpermarket sektöründeki firmaların çoğu böyledir, olayın cemaatle ya da bir siyasi görüşle alakası yok. Türkiye şartlarında patron tayfasının doyumsuzluğunu ve törpülenemeyen hırsını gösteriyor bu. En büyük perakende firmaları bile kötü şartlar altında eleman çalıştırılmasına göz yumuyor. Misal Migroslarda birçok eleman Migrosun kendi elemanı değildir. Taşeron firmaların elemanlarıdır, misal şarküteri reyonunun elemanları o reyona mal tedarik eden Uzungil firmasının elemanlarıdır, fırındaki eleman Bonelli firmasının elemanıdır, vs vs... Taşeron firma 5 kişinin yapacağı işe 1 kişiyi gönderir, o 1 kişinin sabahtan akşama kadar anası bellenir, 1000 lira maaş verirler eline, baksan haftada 45 saat çalışır ama %150 kapasiteyle çalıştığı için herifin iflahı kesilir. Ama dışardan bakınca, "ooo migrosta çalışıyor, koç'un şirketi, kurumsal firma" deniyor... Küçük ölçekteki yerel firmalarda vaziyet çok daha vahim. Günlük 12-14 saati bulan çalışma süreleri var. Başlarındaki mağaza müdürleri de genelde çekirdekten yetişen, geçen sene reyonda mal dizerken bu sene patronun gözüne girip müdürlüğe terfi ettirilen deneyimli elemanlardan oluşur, herif yıllarca ezildiği için bunun acısını altındaki elemanlardan çıkartır, kasiyerlerle cinsel münasebetleri olan müdürleri de bilirim... Kasiyer için de kısa yoldan terfinin yolu müdürün koynundan geçer bazen...

Arkadaşım doğruları yazmış malesef genelde sohbet ettiğim çalışanlar da memnun değiller UZUNGİL markası adına bi düzeltme yapayım,marka şekerleme üzerine kurulmuş ve şeker lokum çikolata ve helva üretiminde uzun yıllar bulunmuştur şuan marketlerde satılan ürünler çatak nakliye ve gıda firmasının yani eski nazar marketleri ortağının ürettiği ürünlerinin üzerine de UZUNGİL markasını basarak kendi ürünlerini satmasından ibarettir hal böyle olunca tüketicilerin yanılarak markaya yönelmeleride doğaldır. UZUNGİL markası kullanılarak satışta olan marketlerde kantinlerde bulunan tüm ürünler ÇATAK GIDA NAKLİYE VE DAĞITIM SANAYİ ne ait çoğu fason olarak yaptırılan ürünlerdir. Kökenini araştırınız.

• Bimde böyle, şokta böyle hepsi aynı.Lafa gelince dindar içki satmaz ama elemanın suyunu çıkarır.Maaşlar düşük mesailer fazla.
    Git bime bakan adamların yüzü solmuş somurtuyorlar önceden böyle değildi.
  • Bim de çalıştım tüm işleri yaptırdılar. İzin günüm değişiyordu ama bu a101 daha kötüymüş. Verdikleri para da ahım şahım birşey değil. Takaatimiz kalmıyordu eve giderken. Az eleman çok iş. Çok kazanç. Daha da girmem köle arıyorlar resmen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.