Şimdi Ara

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
15
Favori
127.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper939

Nasıl kanal ekleyeceğim , çıldırıyorum

buradan kullandğınız uydu alıcıyı seçin. kullanma kılavuzu var pdf olarak. oradan istediğiniz biligiyi bulabilirsiniz umarım.
    http://destek.hometech.com.tr/index.php?/Knowledgebase/Article/View/72/63/hd-uydu-klavuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Kasım 2016; 20:35:35 >

• Yardımınız için teşekkürler tp kısmını bir kurcalayayım en iyisi , ben sadece şu A2 tv yi frekans ve sembol bilgileriyle eklemeye çalışıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper939

Yardımınız için teşekkürler tp kısmını bir kurcalayayım en iyisi , ben sadece şu A2 tv yi frekans ve sembol bilgileriyle eklemeye çalışıyorum .

Feed isimli kanal a2tv eklemenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    şuan aynı sorun bende var uzun boğumlu kablo alıp denicem
  • Tkgssi var

• hb den 59,90 a redline ts 40 siparişi verdim bir haftadır kargoya verilmedi iptal edip ht 1010 alınır mı aralarında fark var mı..
  • 22 Aralıkta tekrar gelecek gözüküyor 49.95'den. Komşum da kullanıyor ve gayet memnun o yüzden bende alacağım.

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA
  • A101 den aldıgım 140 EKRAN TV için almayı düşünüyorum ihtiyacımı karşılar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

A101 den aldıgım 140 EKRAN TV için almayı düşünüyorum ihtiyacımı karşılar mı

Karşılar

• selam,
    şu hd kanallardaki ses ve görüntü senkron kayması sık sık olan bişey mi kullananlar aydınlatırsa almayı düşünüyorum.
  • Kendinden Uydu alıcılı LG 4K LEd Tvme(İmzamda) sırf UYDU Dizi vs kayıt yapmak için uydualıcı alacağım en uygunu bu... Ne dersiniz sırf bu amaç için alınır mı? Kayıt larda sıkıntı oluyormu (HD) ?

En önemlisi şimdi tvnin kendi uydu alıcısı var aynı uydu kablosunun ucuna (Merkezi sitemden geliyor) F KONNEKTÖR ÇOKLAYICI ile bağlasam, HDMI ile Hometechı balasam ve tvnın kendı uydu alıcıs da varken, yayını kayıtı yaparken hdmı kısmından ben normal tvden ızlemye devam edebılırmıyım.. .? yada yaın alınır mı bu tazr bır baglantıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 20 Aralık 2016; 13:9:17 >
  • Bugün A101'den 49,95 TL'ye 1 Adet ayırttım, yinede yarın sabah erkenden gidip alacağım... Bakalım nasıl bir performans sağlayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 21 Aralık 2016; 16:25:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

Bugün A101'den 49,95 TL'ye 1 Adet ayırttım, yinede yarın sabah erkenden gidip alacağım... Bakalım nasıl bir performans sağlayacak...

Bende alacağım, yorumlarını bekliyorum. HD kanal performansı iyi olsun gerisinin bir önemi yok.
  • Bizim mahalledeki a101 şubeye erken gelmiş aldım, kanal değiştirme hızı görüntü kalitesi benim için yeterli çok hızlı bi beklentim yok senkron problemi de yok, fakat sanırım fiyatı ucuz tutmak için alıcıgözü ve kumanda değişmiş alıcı gözde numara yok yemyeşil bir led yanıyor, kumanda kötü değil ama kutusunun üzerindeki fotodan farklı bi göz vermeleri olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferruhb -- 22 Aralık 2016; 5:05:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alalı sanırım 2 sene oldu sorun yok giriş seviyesi hd uydu alıcısı.
  • arkadaşlar bugün a 101 den aldım hometech 1010 new edition güncellemek istedim usb den.%5 gelince dosya yok diyor hata veriyor .hem fat 32 ntsc denedim .aynı hatayı alıyorum.yazılımı güncelleyemedim.yardımlarınızı bekliyorum.
  • fragmanmajeste F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde alıcı göz nasıl çıktı? Numaralar mı var yuvarlak yeşil led mi? Windows herhangi bir cihazım olmadığı için güncelleme denemedim ama güncelleme yapmayı gerektiricek bir sıkıntı yok halıhazırdaki kurulumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferruhb -- 22 Aralık 2016; 16:42:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yesil led goz.cihaz guzel de bi guncelleme sorunum var benim

• ben 2 tane aldım birini güncelledim diğeri hata veriyor. Acaba genel bir sorun mudur?
  • Ben bi tane aldim oda guncelleme hatasi verdi :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.