Şimdi Ara

A101 İLK SİPARİŞE ÖZEL 100 TL ÜZERİ 30 İNDİRİM devam kişiye özel (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
7
Favori
36.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Un salça helva mayonez alıyordum kod iptal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~.wiLd.~

Bu mesaj silindi.
    güldürdün
    .
    mantık önermesi gibi yeminle.
    p ise q . p nin değilinin değili
  • valla tebrik ederim yine bitirdiniz kuponu. kişiye özel sanıp akşam bakarım dedim sonra ne göreyim kod iptal. fazladan hesap açanlar mı dersin yani yetişemiyorum size bu yaşta.
  • Mis gibi sepet yaptık alamadan kod iptal oldu kendileri bilir yarın gider migrostan alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_

Mis gibi sepet yaptık alamadan kod iptal oldu kendileri bilir yarın gider migrostan alırız.
    mis süt en başta bitti
    iyi yine sepeti kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dust61

valla tebrik ederim yine bitirdiniz kuponu. kişiye özel sanıp akşam bakarım dedim sonra ne göreyim kod iptal. fazladan hesap açanlar mı dersin yani yetişemiyorum size bu yaşta.
    Muhtemelen sınırlı sayıdaydı yada korkup bitirdiler kampanyayı. Saçmalık. En azından 24 saat sürdür arkadaş yada sınırlı sayıda de. Mesaj atıyolar sepet yapıyoruz kod patlıyor. Amatörce.

• abi adam 10 hesabım felan var diyor yedekte bekleyen nasıl bitirmesinler kuponu :D
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlık isteği yolladım. forumda bi anlamı yok ama. benim için manevi anlamı var. kabul edersen sevinirim.
    .
    soruna gelince, nası yani az açalım. bebek bezi yerine öncü domates biber karışık salça alıyorum sandın da, sonra molfix ped olduğu iptal sonrası ortaya çıkınca, tüh yanlış yaptık mı dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_

Muhtemelen sınırlı sayıdaydı yada korkup bitirdiler kampanyayı. Saçmalık. En azından 24 saat sürdür arkadaş yada sınırlı sayıda de. Mesaj atıyolar sepet yapıyoruz kod patlıyor. Amatörce.

Alıntıları Göster
    otomatik bitmiştir, oğuzhan kardeşim...adam belli bi limit tanımlamıştır. sonra yatıp uyumuştur. tanımıyor ki biz ölücüler baykuş gibi gecce avlanıyoruz...eh, bizim de gözler iyi seçmeyince, haberi okuyon o ikiyüz -üçyüz kodu patlattı.
    .
    bunların e ticaret sorumlusu bi daa girse kodları...ne bu böyle hemen bitiyo. kardeşim sen, online satışını canlandırmak istiyosan, yediğin yumruğu saymıcaksın, biraz dayanacaksın. 200 alışverişte patladı gitti bunlar.

• quote:

abi adam 10 hesabım felan var diyor yedekte bekleyen nasıl bitirmesinler kuponu :D
    Durum vahim abi yapcak bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Un salça helva mayonez alıyordum kod iptal oldu
    tüh.
    keşke, un, şeker, yağ alsaydın.
    .
    a 101 in helvasını yapar yerdik

• quote:

valla tebrik ederim yine bitirdiniz kuponu. kişiye özel sanıp akşam bakarım dedim sonra ne göreyim kod iptal. fazladan hesap açanlar mı dersin yani yetişemiyorum size bu yaşta.
    ...akşama bakarım...

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ee 27.95 o. 100 e nasıl tamamladın
  • Şu ana değin 2019'un en iyi fırsatı bu oldu.

• Muhabbet süper olmuş gene, teşke sabah okusaydım, gecenin bi vaktı kısık kısık güldüm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.