Bildirim
A101 muhtelif indirimler (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Stoğu bitmiş ürünler hala sistemde olması çok kötü bu gibi çok ürün var malesef , güncelleme çok zayıf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normal a101 in web sürümünde, stoktakiler diye filtre var. kapıda uygulamasında yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Mayıs 2023; 17:8:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi yine baktım ama yok hocam filtreleme yada ben bulamadım 😂
-
-
-
Hocam hangi
il bedava bu fiyatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nevşehir merkez hocam , nerdeyse her şubede var ama bu marka sucugunu beğenmedim kavurma hatrına alinablir
Hocam Ahmet ipegin marketler için ürettiği sucuk ile kendi sattıgı sucuk arasında ı kadar fark var ki anlatamam size normalde aşırı iyi ama marketlere fason mu gönderiyor ne yapıyor anlamadım
Valla öyle bir durum varsa fiyat politikası anlarım şimdi ama kendi markasini zedelemek olur bu ilginç /:
-
-
Bı ara cumhuriyet de aynısını yapıyordi, markete özel 350 Gr üretim. Çok rezildi gerçekten, hala var mı bilmiyorum
Her üründe var galiba bu olay. Britasürahi aldık a101 den. Su resmen acı. Şikayetvarda da var aynı şikayetler çokça. Bunlara kötü ürün mü yolluyorlar ne yapıyorlar anlamadım.
-
Benim bölgemde de aynı fiyat. Önceden deneyen varsa iyi midir?
Sucuğunu denemistim ama beğenmedim, kavurma için deneme yapacağım
Sıcak fırsatçıyım ama saçıma da sabun sürmem yahu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X