Şimdi Ara

A101 Karlıdağ Tereyağı 16,46 TL Kadıköy Üsküdar Ümraniye Beykoz Bölgesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
28.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migrosta 23'une kadar kebir tuzsuz 1kg 23 tl. migrosun kendi markası da 19.50 bi de bimde kebir yarım kilo her zaman 11.95. ben bunları kullanıyorum eger koyden getirtemezsem
  • Senelerden beri bu ürünü alırız memnunuz tavsiye ederiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bikaç markete baktim yoktu neyse saglik olsun

• spoiler4all kullanıcısına yanıt
    A101 de satılan Trabzon Kebir tereyağı çok güzel. Aynı yağı 20 yıl evvel Vakfıkebir üretim tesisinden kilo ile getirtiyordum. Yemeklik tuzlu olanı da çok iyidir.
    Bim'de de kebir yağı var, ama başka bir firmanın.. pek beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar margarin yemek için bu kadar para vermeyin şaka bir yana Bu fiyata tereyağ satmazlar köyde 25 liraya satıyorlar. İçinde margarin olma ihtimeli yüksek. Gerçekten tereyağı yemek isteyenler Açıkta satılanlar var onları tercih edin ve oda sıcaklığında(25-30) eriyor mu ona bakın dokunsan akacak gibi. Alanlar için diyecek birşeyim dediğimi bir denesinler tereyağ tanıdını buluyorlarsa afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 20 Kasım 2016; 20:41:20 >
  • Şansa bak, gittiğim şubelerde birer tane kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Arkadaşlar margarin yemek için bu kadar para vermeyin şaka bir yana Bu fiyata tereyağ satmazlar köyde 25 liraya satıyorlar. İçinde margarin olma ihtimeli yüksek. Gerçekten tereyağı yemek isteyenler Açıkta satılanlar var onları tercih edin ve oda sıcaklığında(25-30) eriyor mu ona bakın dokunsan akacak gibi. Alanlar için diyecek birşeyim dediğimi bir denesinler tereyağ tanıdını buluyorlarsa afiyet olsun

hocam açıkta satılanlara da hiç güvenme kastamonu da başıma gelen bir hadiseyi paylaşayım adamın biri köy yumurtası (şimdi moda ya) güzel bir kümes yapmış içine atmış 50-60 tavuk güzel folluklar yapmış samandan kasadan çiftliğin girişine de yazmış kocaman kümesten kendin topla yumurtayı tane 1 lira talep çok millet organikçi ya köy yumurtası yiyen ölmüyor ya:) bizim uyanıkta baktı tavuklar yetişemiyor talebe gidiyor bir yumurtacıya etiketsiz yumurta siparişi veriyor sabahtan follukları dolduruyor nası oluyorsa karışıyor bir kaç etiketli yumurta oda tesadüf bizim follukta çağırdım dayı bu ne vallah yeğen sabotaj yapmışlar :) iyi bakalım derken yumurta tüccarı olan başka bir arkadaşı gördüm hayırdır sendemi organikçi oldun demeye kalmadan yok yaw siparişleri getirdim diyip pis pis sırıtmasını hala unutamam o gün bugunde bizim insanlarımızdan her şeyi beklerim firmalar bu konuda daha güvenilir emin olun

• fabrikada üretilen tereyağı yağ değildir. Teyzem kendi ineğinden yaptığı yağı gönderdi dondurma kabında.böyle bir yağ yok arkadaşlar. Daha önce kebir vs markalarını kullanıyodum ama gerçeğini gidin bulun bu paralara köy yerlerinde var.
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    +1

Aslında gidip bulmaya bile gerek yok; köy tereyağı dahil yöresel ürünler satan bazı sitelerde var.
  • Bu tuzlu olanından almayı düşünüyorum ancak genelde yemekten çok kahvaltıda tüketiyoruz. Kahvaltı için çok tuzlu olur mu? Deneyenlerden yorum bekliyorum

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Hocam karlıdağ tuzlu tereyağında tuz oranı belirgin şekilde hissediliyor, yemek için sorun olmaz fakat kahvaltı için tuz oranının fazlalığını hissedersiniz, kahvaltı için kullanmak isterseniz almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

migrosta 23'une kadar kebir tuzsuz 1kg 23 tl. migrosun kendi markası da 19.50 bi de bimde kebir yarım kilo her zaman 11.95. ben bunları kullanıyorum eger koyden getirtemezsem

Kebir tereyağında renklendirici var.
  • Büyük üreticilerin 25 - 30 liraya tereyağı satması normal. Margarin diye karalamayın boş yere.

Onlar sütü sizin gibi 2 - 3 liraya almıyor. 40 krş 50 krş gibi maliyetleri var. 1 kg tereyağı ortalama 10 litre sütten yapıldığını düşündüğünüzde rakam ortaya çıkar.

Sizin veya bir köylünün pahalıya mal etmesi 25 liraya satılan tereyağını margarin yapmaz.

• bu fiyata tereyağı olmaz vs diyenler acaba bu tereyağından aldılar mı daha önce?

yoksa fiyata bakıp, işkembeden mi sallıyorlar? cevap B şıkkı tabii ki.

yukarıda kullananların yorumları var,
    1 tane kullandım beğenmedim diyen yok,

meraklısı zaten a101 migrosta vs yokken karlıdağı memleketten temin ediyordu,
    ağzının tadını bilen zaten kullanıyor,
    denememiş olan varsa tavsiye ederim hakiki tereyağı,

tavaya koyup 2 dakika köpürtün anında yanacaktır süt katısı,

birde not bu karlıdağın tereyağı yazın koyu sarı, kışın açık sarıdır,

diğerleri gibi 4 mevsim sap sarı değil. 'neden' acaba?

tatmadığınız kullanmadığınız bir ürün hakkında niye genelleme yapıp ezberden boş boş konuşuyorsunuz?
  • Bu yağ marketten alabileceğiniz en doğal yağdır. Ancak 101 de satılan la migros ta satılan arasında lezzet olarak fark var. Yani ben öyle hissettim. İki yerden de deneyebilen varsa yazsın.
  • bu fiyata tereyağı olur köyde yapılanlar süt & ayrandan yapılır bunlar kremadan yapılıyor yani sütün yağı makineyle çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam karlıdağ tuzlu tereyağında tuz oranı belirgin şekilde hissediliyor, yemek için sorun olmaz fakat kahvaltı için tuz oranının fazlalığını hissedersiniz, kahvaltı için kullanmak isterseniz almayın derim.

Teşekkürler hocam yardımın için. Suda olanına bakayım ben o zaman

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim, ne demek

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Son yıllarda baya bir organik fetişizmi var Hocam adamlar bakıyor talep var anlayan yok kontrol mekanizması zayıf iteliyorlar millete. Yakında alalım bir yayık makinesi kendimiz yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 21 Kasım 2016; 2:59:34 >
  • Hayır kaçımızın hâla tereyağı yapan nenesi kaldı da gidip isteyecek durumumuz var. Hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz kardeşim almayın o zaman yahu. Aranızda tereyağını beğenmeyen arkadaşlara sesleniyorum. Geçenlerde parasızlıktan bitkisel sana yağı almak yerine gittim margarin aldım ekmeğime onu sürüyorum...
    Herneyse;burada da 2 günde bir farklı markada dilim salamlara indirim geliyor. Geçenlerde maret, bugün de Tadımlık adında dana dilim ufak salam 2.25 / 1.25 toplam 3.5 tlye geldi. Tadımlık denen salamda fazladan soya proteini vardı, antep fıstığı da koymuşlar gramajı biraz yüksek olsa da namet mi maret mi ney o daha iyiydi.
    A101'den ne alırsanız alın 2.si %50 indirimde olan Sprite, Pepsi, Coca Cola, Yedigün, Schweps gibi gazlı içeceklerden uzak durun. Dolum tarihleri üzerinden 9 ay geçmiş gazlı içecekten bir hayır gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.