A101 marketlerde çekme karavan, çadır ve Nubia V40 var
-
-
Görseller açılmıyor iOS’ta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu marketlerin gıda harici urun satmasi yasaklanmalı. Ayrica gida da kendi markalarını üretip satmalari da yasaklanmali
ne kadar boş bi yorum
-
Senin benim dediğimi anlayacak kapasiten yok. Git akranlarinla oyna. Senden ala boş mu var
aynen devam et sen böyle
-
Benim anlama kapasitem var ama ben de arkadaşa katılıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında çadır ve masa ihtiyacım var ama gelenler çok pahalı çadırlar. Neyse sezon gelmiş yakında daha fazlası gelir
-
Medimarkt , teknosa ve vatan da peynir, makarna satsin o zaman. Her seyin bir standardı olmali. Mahalle arasi bakkal gibi dükkanlarda elektronik urun satılmamali. Bu 3 harfi marketler kendi markalari adi altında merdiven altı urun satiyorlar. Turkiyenin güzide gida fabrikalari bunlar yüzünden ürün satamiyor. Mesela tahsildaroglu, yorsan gibi firmalarin ürünlerini bulamıyoruz. Bu fabrikalar yakinda kapanır. Yani piyasada tekellesme yaratıyorlar. Hala o boşun onde gidenine katiliyorsan yapacak bir sey yok. Bu arada biri o marketleri savunabiliyorsa pensilvsnyalidir
Ayarlanabilir masayı kullanan var mı , kalitesi vs. nasıldır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes migros'tan mı alısveris yapsın istiyorsunuz bayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Mayıs 2024; 13:0:36 > -
İsteyen istediği yerden alır. Serbest piyasa, hiçbir ürün hiçbir marketin tekelinde olmamalı. Kim daha kaliteli malı daha ucuza satarsa ondan alırım.
Hemen insanları pensilvanyalı diye yaftalama. Sen de bana katılmıyorsan teröristsin, vatan hainisin o zaman! Herkesin evinin yanında mediamarkt, teknosa, vatan yok maalesef. Kaldı ki bu saydığım teknoloji marketleri bana ürünleri daha pahalıya satıyorsa gider daha ucuz satan 3 harfli marketten alırım tabii. Eker, ekici, tahsildaroğlu gibi markaları bu karaladığın marketler de satıyor. Haa merdiven altı kendi markalarını satıyorlar diye eleştiriyorsan şikayet et. Burdan sitem etme. Kaldı ki bu marketler kendi ürünlerini büyük firmalara üretiyor. Bim’i sevmem ama gidip ketçap, mayonez, süt, yoğurt gibi ürünlerine bak bakalım kime üretmiş. Serbest piyasa iyidir, rekabet iyidir. Düdüklenmeyi önler. Bırak onlar arasında kavga etsin, sen ürüne kolay ve ucuz ulaşıp ulaşamadığına bak.
Ben ne anlatmisim sen ne anlamissin. Ya kapasite yok, ya da kötü niyetlisin konuyu başka yere çekmişsin. Benden uzak dur
Sebep?
-
Toplu konut yapıp satarsa şaşırmam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne kadar boş bi yorum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X