Şimdi Ara

A101 pasabahce cay seti bedava (a101 kapida kombosu ile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
10.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SM20 ile bardak indirimi kombosunu kaldırdılar.. Alan aldı yani.
  • 7 tane(indirim için 8 de olur)birşah 1 lt süt ve çay setini ekleyin 21 lira ödüyorsunuz. Zaten sütün fiyatı 26 lira.

21+5(kargo)= sütün parası.

aldım ücretsiz set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

7 tane(indirim için 8 de olur)birşah 1 lt süt ve çay setini ekleyin 21 lira ödüyorsunuz. Zaten sütün fiyatı 26 lira.

21+5(kargo)= sütün parası.

aldım ücretsiz set.
    tamam ama o 20lik indirim kodunun avantaji.
    konuda arkadaşın verdiği taktik ile 5-10 tl ödemek gerekiyordu sütlere ve bardaga. ama olmadı
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Akşam 6-7 ye kadar oluyordu o şekil. 6 liraya aldım ben bardak 3 makarna bir nescafe Türk kahvesini.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam , konudaki gibi çok denedim olmadı.

Ben de bu şekil aldım :)
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Hangi şekil
  • Alabilmeniz için 20 liralık ürün ekleyin. SM20 kullanın. Kargo ile 26 liraya gelir. Bardak ile yanına koyduğunuz ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord-06-

Nasıl bir ölücülüktür üzerine para vermeleri lazım size

Fena Değildi Ama Neleri Gördük Neler. 210 iken 80 Ödediğimiz A101 Siparişleri Vardı:)

Ben 3 Tane 5 L Yağ, 2 Büyük Domestos ve Çay Bardağı Aldım. SM20 Kod ve Mastercard ile 30 Düşmüş Oldu.154 Ödedim. Üstüne Teb Market Kampanyası 15 Bonus ve %20 Bonus Kampanyasından Holosko +Bir Miktar Bonus.

Domestosları 19 dan Verdim. Bardaklara Henüz Fiyat Koymadım. Yağlar 46 dan Gider:)

• Hocam sizdeki paspas hangisi konu ile alakasız ama ben de bundan almayı düşünüyorum , geçen sene bimde satılan pratik paspas diye geçen kendi tetikli püskürtme haznesi olan modele uyuyor mu?

Sizin paspasin modeli hangisi resmi var mı acaba? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

bayadır yapıyolar bunu. normal alışveriş yapıp 10 lira kampanyasından almazsam sıcak fırsat kaçırıyormuş gibi hissediyorum. ev çay bardağı doldu yakında sirtaki oynayacaz bardak altlıklarıyla

A101 pasabahce cay seti bedava (a101 kapida kombosu ile)

Aklıma bu geldi.

Bir ara benzin kampanyası OPET / Nivea deodorant konusu vardı , her aklıma geldiğinde bu karikatür geliyor

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    hala bitmedi kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Hocam sizdeki paspas hangisi konu ile alakasız ama ben de bundan almayı düşünüyorum , geçen sene bimde satılan pratik paspas diye geçen kendi tetikli püskürtme haznesi olan modele uyuyor mu?

Sizin paspasin modeli hangisi resmi var mı acaba? Teşekkür ederim.

Benim paspas bundan siİnkine olur mu hic bir fikrim yok. Gidip a101de gorup alin ya da siparis edinen olmazsa iade edersiniz.

A101 pasabahce cay seti bedava (a101 kapida kombosu ile)

• Ülkenin %99.9 müslüman ve bunun helal olmadığını anlat bunlara, domuz eti yemezler, ama hak yerler haram yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Ülkenin %99.9 müslüman ve bunun helal olmadığını anlat bunlara, domuz eti yemezler, ama hak yerler haram yerler

Ahaha aynen katılıyorum hocam en çok dolandırıcılık da bizde, iranda arap ülkelerinde 😁😁

• Teslimat ücreti çok yüksek.

4L Ace çamaşır Suyu 16,95₺
    1L Birşah Süt 3,75₺
    Bardak Seti 10,00₺

Kodla birlikte 23₺ tutuyor , teslimatla 29₺... Çekin esprisi kalmıyor.
    Mağaza fiyatına geliyor.
  • A101 pasabahce cay seti bedava (a101 kapida kombosu ile)

gebze

cesitli kombinasyonlar sonucu

su sekilde denk geldi...

• Kaptım 1 tane sağol
  • Kapıda ödeme varmı ziraat puanlarını kullanamaduk bir türlü
  • Teslimat saatini seçtirmiyor uygulama
  • ben dün bedava değil normal indirimli fiyattan aldım ama stokta yok diye getirmediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.