Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
195
Favori
326.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01/03/2023 Bugün Gelirsen’i; HighGenic Fırın, Ocak Temizleme Köpüğü 500ML. Etiket fiyatı 20,90 lira. %30 indirimle 14,63 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
    A101 hadi diye bir digital bankacılık çıkarmış. Google play den indiriliyor. Migros Moneypay gibi. Zannedersem QNB ile çalışıyorlar. Bayağı avantajlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nisan ayı itibariyle A101 plus sonlanıyor hadi uygulaması içinde yer alacak artık

• Son zamanda iyice erimisti kampanyalar ,inşallah düzelir kampanyalar felan

• quote:

Orijinalden alıntı: bytunga050

Son zamanda iyice erimisti kampanyalar ,inşallah düzelir kampanyalar felan
    Umarım bir de en güzel yanı mesela şimdi bakiye olarak yatıyor ve sadece a101 de harcanabiliyor ya gelecek aydan itibaren direkt nakit olarak yatacak bu bile başlı başına bayağı iyi olacak bir de güzel kampanyalar gelirse epey kullanırım diye düşünüyorum

• Kredi kartı ile mağazadan yükleme de olsaydı güzel olurdu ama bakalım zaman neyi gösterecek 😀

• İsmail D. kullanıcısına yanıt
    HADİ uygulaması ile kredi kartından ücretsiz yükleme yapılabiliyor. Hatta yükleme limiti 5000 TL. Diğer Moneypay de 1000 TL.

• sade100 kullanıcısına yanıt
    Mağazadan olması benim için önemli olan hocam.

• A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
    Fena değil şimdilik. Ben bu ön ödemeli kartları çocuklar içinde kullanıyorum. Karta para yüklüyorum. Çocuklar temassız olarak kullanabiliyor. Nakit ile uğraşmıyoruz. Diğerleri genelde komisyon felan kesiyor.

• 02/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Gelenek Buğday Un 2KG. Etiket fiyatı 29,95 lira. %20 indirimle 23,96 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 28,43 lira (Sinangil), 34,90 lira (Söke).
    Migros’ta 20,50 lira (Migros), 37,90 lira (Sinangil), 34,90 lira (Söke), 28,25 lira (Eriş) .
    Şok’ta 22,50 lira (Piyale).

• Birkaç gün önce A101 kapıda uygulamasında a101 plusta bulunanan bakiyeyi gösteriyor ve kullandırıyordu.şimdi göstermiyor doğal olarakta kullanamıyoruz A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

• İsmail D. kullanıcısına yanıt

hadi ye kredi kartı ile a101 den yükleme yapılabiliyor mu

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
    Sadece nakit yükleme yapılabiliyor.

• 03/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Sleepy Natural Islak Havlu 3*60. Etiket fiyatı 49,50 lira. %35 indirimle 32,17 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Migros’ta 49,90 lira.

• 04/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Nimet Mini Börek Çeşitleri (Ispanaklı-Peynirli, Patatesli ve Patlıcanlı). Etiket fiyatı 27,50 lira. %20 indirimle 22 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta 27,50 lira.

• 05/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Dimes/Juss %100 Karışık Meyve Suyu 1L. Dimes etiket fiyatı 25 lira, Juss etiket fiyatı 22,25 lira. %30 indirimle Dimes 17,50 liraya, Juss 15,57 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 22,50 lira (Dimes).
    Migros’ta 25 lira (Dimes).

• 06/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Yumoş Sıvı Deterjan Renkliler ve Siyahlar 2520ML. Etiket fiyatı 97,90 lira. %25 indirimle 73,42 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 78,32 lira.
    Migros’ta 72,90 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 ay önce (29/10) 79,90 lira fiyattan aynı indirim oranıyla satışa söz konusu olmuş, indirimli haliyle 55,93 liraya alınabilinirmiş. Migros (56,90 lira) ile kafa kafaya fiyatı varmış. Zam yemiş olması üzücü.

Not2; aynı ürün yaklaşık 3 ay önce (12/12) aynı fiyattan ve %30 indirim oranıyla satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı düşmüş olması üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerakinnn

06/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Yumoş Sıvı Deterjan Renkliler ve Siyahlar 2520ML. Etiket fiyatı 97,90 lira. %25 indirimle 73,42 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 78,32 lira.
    Migros’ta 72,90 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 ay önce (29/10) 79,90 lira fiyattan aynı indirim oranıyla satışa söz konusu olmuş, indirimli haliyle 55,93 liraya alınabilinirmiş. Migros (56,90 lira) ile kafa kafaya fiyatı varmış. Zam yemiş olması üzücü.

Not2; aynı ürün yaklaşık 3 ay önce (12/12) aynı fiyattan ve %30 indirim oranıyla satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı düşmüş olması üzücü.
    Önce zam sonra indirim Migros' ta A101 deki indirimli halinden bile ucuz neyse ki A101 plus uygulamasını sildim rahatladım (zaten kapanıyor da gelecek ay)

• Kapanıyor mu? Kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Kapanıyor mu? Kesin mi?

Evet uygulamada da bilgi vardı hadi uygulaması ile birleşecek a101 plus ta bakiye olarak vermeyecek direkt cashback olarak yatacakmış artık

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.