cornetto oreo ve big bold aldım düştü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Seçili Dondurmalarda 1 Alana 1 Bedava (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Diğerlerini denediniz mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye ederim hocam banabi ve getirde arada kampanya oluyor oradan alabilirsiniz magnuma benzeyen beyaz çikolatalı çilekli olanı kesinlikle deneyin
Bu arada marketlerin dolaplarına indirim olduğuna dair kağıt yapışmamış bazılarının haberi yok internet sitesinde haftanın yıldızları bölümde indirimi koyuyorsun ama mağazalara yollamıyorsun
Son 2 sene için söylüyorum. a101 den 1 alana 1 bedava dondurma almak imkansız gibi bir şey.
-
Aynen öyle, kasaya gidiyor sun o düşmüyor, bu düşmüyor.
O zaman ne düşüyor diye sorunca katalog dakiler diyorlar, bunlar o görselde var dediğin de kasiyer bizde anlamıyoruz diyor.
O yüzden 1+1 alanlar buradan yazarsa ona göre hareket edebiliriz.
Alabilenler alabildiği ürünü yazarsa herkes ona göre hareket eder diye düşünüyorum. Ben yarın bir kaç tane denemeyi düşünüyorum. Yazarım inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence bu bır kac gune tum marketlere yayılacak sonucta Algıda yapıyor kampanyayı çokta acele etmeye gerek yok. diğer marketlerde farklı urunlerde ındırıme gırebılır
-
Yok hocam
Hocam ankarada neredeyse 1 aydır var bu kampanya altunbilekler çağdaş filan onlarda bitince a101 başladı
ankara soğuk bölge orda erken başlaması normal :) ege de hala yaz yaşanıyor :))
-
Haklısınız :)
1+1 olması için aynı ürün mü olmalı ?
-
-
Ben bugün sadece sütlü Maraş alamadım. Sisteme tanımlı değil dediler. Sktleri iyi. Tercih meselesi.
Ben sadece maraş usulü olanları alıyorum, en azından dondurmaya benziyor. Diğerleri çok çok şekerli ve yapay tadı var.
-
Neredeyse hepsini aldım. Düştü hepsi. Ancak kasiyer aynı üründen 2 tane olmalı diye belirtti ben de o şekilde aldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakmarda da 1 alana 1 beva var cartdour ürünlerine
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X