Bildirim
A101 SEG Smart TV
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arkadaşlar bu fiyata bu ürün cok iyi değil mi? Yani bunla aynı seviyede philips samsung 1200-1300 min. ve de bundan iyisi için 1500-1600 vermek gerekmez mi? Beklesek biraz bir şey de değişmez sanırım sonuçta 1000 liraya alınabilecek her sey var gibi..
Aynı tv nin başka bir konusunda yazmıştım aynısını buraya yapıştırayım
Seg vestelin en iyi alt grup ürünüdür daha piyasada finlüx nexon luxor yok iken seg vardı... bu saydıklarımda vestele ayittir ayrıca. ilave olarak seg kalitesi ile ve özellikleri ile genelde tam bir f/p ürünü olmuştur bende misal hiç bir şeyi olmayan 32" hd ready Lcd tv si var 5 yıl önce a101 den almıştım halen taş gibi çalışmakla beraber çok güzede görüntü kalitesi var... katalogda ki ürününde özelliklerine göre fiyatıda oldukça iyi bence alınır ama incelemekte fayda var yinede beklentiniz çok yüksek değilse bence alınır yani ben beğendim diyebilirim -
Hocan ben kendi odama alıcam zaten evde ES8000 serisinden bi TV var o yeterli oluyo salon için. Bende PS4 ve gündelik kullanım için alıyorum uydu falan bağlicam. Ayrıca arada da bilgisayarı bağlayıp film falan izlerim. Sizce alayım mı ?
Panel olarak LG panel mi kullanıyor ?
Seg dediğim gibi genelde alanların memnun kaldığı bir markadır ama ürünü fırsat bulursanız inceleyin derim. ayrıca ne alırsanız alın bakarak görerek almaya çalışın... samsung es8000 efsane bir paneldir görüntü kalitesi çok çok iyidir böyle bir tv varken seg sizi nekadar tatmin eder bilemiyorum doğrusu vestel genelde Lg panel kullanıyor diye biliyorum -
Ben bu TV silim derken ince mi kalın mi onu merak ettim.mesala vestel 8175 ince kasa yeni modeli dedikleri 42fa 8200 baya kalın yani 6-7cm var yeni modelde incelir derken kalınlaşmış bu tv muadili var mi acaba gidip incelesek......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniktime -- 27 Nisan 2015; 13:40:49 >
Öyle demeyin hocam korkutmayın şimdi beni :D 2 sene önce 2500'e almıştık 40 inçi. Salonun ortasında PS4 de oynanmayınca mecburen ikinci bi televizyon ihtiyacı doğdu. Çok çok farkeder mi hocam sizce ?
Kapalı kutu olacak hocam büyük ihitmalle bakma şansımız olacağını pek zannetmiyorum.
Salonda 40" küçük gelmiyormu? salon kaç m2? bence samsung u odanıza çekin salona büyük ekran tv alın derim bütçenize göre -
Valla zamanında bizim pederi uyardım küçük gelir falan diye ki küçük bana göre zaten evin üst yönetimi buna bile büyük deyince mecburen bunu almak zorunda kaldık. Şu an onu bana alıp yeni tv alma gibi bi ihtimal çok zor. Salon 25-30 m2.
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X