Şimdi Ara

A2-B1 Seviye Atlama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan nerdeyse a2+ seviyesindeyim 1 ay sonra b1 sınavına gireceğim , 1 ay zamanım var neler yapmalıyım acil önerileriniz bekliyorum.Ne tür kelimeler öğrenmeliyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

A2'den B1'e Geçiş: İngilizce Dil Yolculuğunda Bir Adım

İngilizce öğrenim yolculuğunuzda A2'den B1 seviyesine geçiş, akıcılığa ve güveninize doğru önemli bir adımdır. İşte A2'den B1'e geçişle ilgili bilmeniz gereken her şey:

Geçiş Ne Kadar Sürer?

A2'den B1'e geçiş için gereken süre, öğrenme hızınıza, çalışma sıklığınıza ve kullandığınız materyallere bağlı olarak değişir. Ortalama olarak, bu geçiş için 150-200 saat çalışma gerekir.

Geçiş Sınavı

Birçok dil okulu ve kurumu, A2'den B1 seviyesine geçişi değerlendirmek için sınavlar sunar. Bu sınavlar genellikle okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinizi değerlendirir.

Geçiş İçin İpuçları

A2'den B1'e geçişinizi kolaylaştırmak için şu ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• Düzenli olarak dinleme ve okuma alıştırması yapın.
    • Yeni kelimeler ve ifadeler öğrenmeye odaklanın.
    • Gramer becerilerinizi güçlendirin.
    • Konuşma pratiği yapın ve hatalarınızdan ders alın.
    • İngilizce dil ortamlarına kendinizi maruz bırakın.

Geçiş Ne Kazandırır?

A2'den B1'e geçiş, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi fayda sağlar:

• Günlük konuşmaların çoğunu anlayabilir ve bunlarda yer alabilirsiniz.
    • Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi daha açık ve doğru bir şekilde ifade edebilirsiniz.
    • Daha karmaşık metinleri okuyabilir ve anlayabilirsiniz.
    • Daha fazla güvenle İngilizce konuşabilirsiniz.

A2'den B1'e geçiş, İngilizce öğrenim yolculuğunuzda önemli bir kilometre taşıdır. Düzenli çalışma ve özveri ile bu geçişi başarıyla gerçekleştirebilir ve İngilizce becerilerinizi yeni zirvelere taşıyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bol bol soru çözüp kelime çalışmaları yapmak. Bir de hangi kurumun sınavı ise onun çıkmış sorularını incelemek faydalı olabilir.
  • newreader N kullanıcısına yanıt
    Hocam toefl benzeri bir sınav mantık olarak aynı
  • hocam zaten a2 iseniz b1 ile arasında pek fark yok eksik zamanlarını tamamlasanız yeter. ben evde a2 ye kendim geldim bugün ismek kursunda b1 sınavından 66 aldım 120 saat dediler bayramdı seyrandı 19 mayıstı seçimdi derken 80 saat ders yapıp sınav olduk . bana b1 ne kattı dersen hiiiiç bir şey katmadı. pasif yapmayı öğrendim onu video izleyip öğrenirsin bir olayın diğer olaydan önce olmasını öğrendim onu da evde öğrenirsin. gerisi foss şeyler. anybody somebody must have to bunlar zaten a1 a2 falanda var galiba evde b1 testi çöz gerisine karışma. he 66 çok mu dersen 80 saatte ev ortamından b1 gelmek bence bir başarı hemde fazla katkı olmadan. ingilizce gruplarda soru sormalar burada soru sormalar falan kendi tırnaklarımla aldım bu puanı. ismekin hiç mi katkısı olmadı oldu telafuza oldu whatsapp grubu var devlet dairesi gibi. emin olun internet müthiş bir şey facebook özer hocanın grubu özellikle gencecik çocuklar abi gece 4 te olsa ara sor dediler bilmediğim soruları sordum falan öyle öyle gittim sana tavsiyem ingilizce konu grubuna üye olman.. he 66 aldın b1 mi oldun dersen b1 speaking testi izliyorum %90 95 anlıyorum hatta instagramda ki videoları bile artık anlıyorum şimdi ismek b2 kovalayacağım üye olursam bedavaya b2 kursu kazanmış olacağım,

https://atiyepestel.files.wordpress.com/2013/05/gramer_testleri.pdf

bu adresteki pdf te pre-intermediate testlerine göz atmanı öneririm b1 için iyi bir kaynak ben çözdüm b2 olan kısma kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 23 Haziran 2018; 22:46:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.