Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlat konu başlığında by_luhccas acoustiği var ama bunlar yeni testler galiba test 2 ve 3 bi deneyin isterseniz...

http://rapid-share.com/files/159971542/K850i_Acoustic_Pack_by_Luhccas.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

sen aldığın kaynağı gösteriyormusun veyada a2 dosyaları senmi yazıyorsun örnek Flash menuleri senmi yapıorsun burda polemik yapmıyorum doğruyu sölüyorum kendin oluşturduğun dosyan anlatımın varsa onlarda sonuna kadar hakkını ara sesimi çıkarmam saygı duyarım ama senin başka yerden aldığın dosyalar için izin isteme hakkın yoktur

saygılar...

Se-Orochi ben yazdım demiyorum, ben diyorumki ben hazır olarak bir yerden bulup koymadım hepsinde tek tek emek var bunun yanında hepsini yine tek tek kendi telefonumda deneyip öyle eklemişim, siz hazır alıp koymayın emeğe saygı duyup kaynak gösterin diyorum.

Sen kaynak göstermiyorsun demişsin dosyaların büyük çoğunluğunda kaynak gösterecek durum yok zaten şöylemi diyeyim Setool 3 Box destek sitesindeki imaj dosyalarından tek tek uğraşılarak imajlardan çıkarılmış dosyalar büyük çoğunluğu...

Neyse anlayan anlar, anlamayan yada anlamak isteyen anlamaz.

• kendi düzenlemen İse belirteceksinyanlız Konunu İnceledim Senin Kendi yaptıklarında Bunu ben yaptım İbaresini göremedim İlk Önce Kendi emeğin Olan Dosyaları Belirt Sonrasında izinsiz alan olursa o zaman hesap sorarsın

Örnek kendi emeğin Dediğim Bri Flash menu layout Vs Acoustic gibi kendi Emeğin Olan Dosyalarwww.topse.ru ya bak orda benim kendi dosyalarımı görürsün izinsiz alıp ben yaptım diyen olursa ensesine yapışırım

Hepinize Kolay Gelsin... Zaten yakında Ban Yiyeceğim Benden Kurtulacaksınız

• quote:

SE_GuRu

Se-Orochi ben yazdım demiyorum, ben diyorumki ben hazır olarak bir yerden bulup koymadım hepsinde tek tek emek var bunun yanında hepsini yine tek tek kendi telefonumda deneyip öyle eklemişim, siz hazır alıp koymayın emeğe saygı duyup kaynak gösterin diyorum.

Sen kaynak göstermiyorsun demişsin dosyaların büyük çoğunluğunda kaynak gösterecek durum yok zaten şöylemi diyeyim Setool 3 Box destek sitesindeki imaj dosyalarından tek tek uğraşılarak imajlardan çıkarılmış dosyalar büyük çoğunluğu...

Neyse anlayan anlar, anlamayan yada anlamak isteyen anlamaz.

Guru artık polemik yapmanın anlamı yok. sana en başında da dedim tmm sen aramış bulmuşsundur bişey diyen yok zaten ama buraya koyulan dosyaların çoğu yabancı sitelerden (örnek:esato,chomikuj.pl gibi) alınmış şeyler! senin koyduklarınla aynı olması senden alınmış anlamına gelmez! üstelik yine söylüyorum zaten burda olmayan şeyler olabilir diye senin paylaşım konuna da bakmalarını söyledim zaten! daha hala neyin tantanasını yapıyosun anlamadım yani! takılma basit şeylere daha işin başındayız daha full programlar, patchler vs. çıkar ilerde onlarıda yok ben buldum sen buldun yapacaksak işimiz var yani...

• Polemik yapmıyorum, neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Esato'dan ve chomikuj.pl sitelerinden tek dosya almadım, chomikuj.pl dediğin site rapid gibi dosya paylaşım sitesi oradaki 0kti'nin dosyalarından bahsediyorsan 0kti ile ortak paylaşımlarımız oldu bende ona dosya verdim oda bana gdfs scriptlerini verdi. Paylaşımlarımızıda k850i.eu sitesindeyken yaptık. Bugün kendi paylaşım konuma bir çok yerde olmayan bir çok dosya daha ekleyecem, incelemek isteyen imzamdan konuma ulaşabilir.
  • quote:

SE_GuRu

Polemik yapmıyorum, neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Esato'dan ve chomikuj.pl sitelerinden tek dosya almadım, chomikuj.pl dediğin site rapid gibi dosya paylaşım sitesi oradaki 0kti'nin dosyalarından bahsediyorsan 0kti ile ortak paylaşımlarımız oldu bende ona dosya verdim oda bana gdfs scriptlerini verdi. Paylaşımlarımızıda k850i.eu sitesindeyken yaptık. Bugün kendi paylaşım konuma bir çok yerde olmayan bir çok dosya daha ekleyecem, incelemek isteyen imzamdan konuma ulaşabilir.

o siteler örnek sadece. neyse tmm dediğim gibi uzatmaya gerek yok sen paylaşmaya devam et ister burda ister senin konunda burdan da dosya alıp koyabilirsin kendi konuna hiç sorun değil. senin konudan aldığım şeyleri belirtcem zaten rahat ol.
  • k850,k660 yani walkman menüsü olmayan bu teller için menu.ml yi nasıl editleyeceğim?mesela alarmlar yerine direk media player koymak istiyorum
  • cam driver ile performansını çok merak ediyorum arkadaşlar 2-3 foto koyarmısınız özellikle macro
  • t650 içinde uyumlumudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

cam driver ile performansını çok merak ediyorum arkadaşlar 2-3 foto koyarmısınız özellikle macro

Fotograf topiğine sıfır ışık karşılaştırması koydum.

quote:

Orjinalden alıntı: by_84

t650 içinde uyumlumudur

• Araştırmalarım sonucu sadece swf arkaplanlar bulabildim...

1 tane terazi, 1 tane Lightning(Shake, 4 ayrı yıldırım çeşidi var. Sallama şiddetine göre...), 1 tane oyun, ekolayzerler ve squares(shake, sallayınca renkleri değişiyor.), 1 tane de Rain(fena değil)...

http://www.4shared.com/account/file/69385827/2176a1e5/SWF_New.html
  • bi aksilik olmazsa bende aranızdayım yakın zaman da : )

Merak ediyorum K serisi Sony lerde fotoğraflarda bu tarz efekler uygulanabiliyor mu?
    Örnek Sadece Yeşil rengi seçiyor...Geri kalan siyah beyaz...
     A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

Samsung Omina ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

k850,k660 yani walkman menüsü olmayan bu teller için menu.ml yi nasıl editleyeceğim?mesela alarmlar yerine direk media player koymak istiyorum

menü ml dosyasını not defteri ile aç biraz inceledikten sonra editleyebilirsin

jimi1984

se modellerinde böyle efekt veremiyoruz yeni çıkan modellerdede bu özelliğin olduğunu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Araştırmalarım sonucu sadece swf arkaplanlar bulabildim...

1 tane terazi, 1 tane Lightning(Shake, 4 ayrı yıldırım çeşidi var. Sallama şiddetine göre...), 1 tane oyun, ekolayzerler ve squares(shake, sallayınca renkleri değişiyor.), 1 tane de Rain(fena değil)...

http://www.4shared.com/account/file/69385827/2176a1e5/SWF_New.html

hocam bunları nereye atıcaz biraz izah edermiisniz
  • quote:

by_84

t650 içinde uyumlumudur

tam olarak neyi sorduğunu anlamadım A2 uploader i soruyorsan T650i ye olmaz zaten setool destekliyo onu gerekte yok yani. eğer flash resimleri soruyorsan T650i de flash desteği varmı bilmiyorum resimleri telefona atarak bakabilirsin.

@pohuman paylaşım için teşekkürler.

@jimi1984 dediğin özellik SE lerde yok malesef bir kaç tane efekt var ama sadece yeşili yada başka bi rengi tanıma özelliği yok.

quote:

tirannosaurus

hocam bunları nereye atıcaz biraz izah edermiisniz

bunlar sadece arka plan direk telefona atarsanız çalışır.

• arkdaşlar ya bnm sesim karşıya gitmio su an birden bire oldu nası oldu anlamadım acaba yanlışlıkla bişymi yaptım yaa bi yardım edermisinz
  • quote:

tirannosaurus

arkdaşlar ya bnm sesim karşıya gitmio su an birden bire oldu nası oldu anlamadım acaba yanlışlıkla bişymi yaptım yaa bi yardım edermisinz

bende yeni farkettim sorun verdiğim tolyo karma acousticten kaynaklanıyo acoustic değiştir düzelir. tolyo karmayı düzelticem kusura bakma artık.
  • tmmdır tolyo oldu

walla hatundan dayak yiyodum heee nie sesin gelmio die napıosun sen dio
  • quote:

tirannosaurus

tmmdır tolyo oldu

walla hatundan dayak yiyodum heee nie sesin gelmio die napıosun sen dio

geçmiş olsun ucuz yırttın desene.
  • walla kanka ucuz yırttım sorma yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.