Şimdi Ara

A200-1AH Recovery Sorunu (Uzman)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Satellite A200-1AH model bir bilgisayarım var bu zamana kadar sorunsuz kullandığım Recovery Cd'sini uzun zamandır çalıştıramıyorum. Cd'yi bilgisayarım okumuyor,fakat başka bilgisayarlara taktığım zaman onlar okuyor. Belki olur diye farklı bir bilgisayarda cd'nin bir kopyasını yaptım fakat onu da okumuyor bilgisayarım. Sürücünün bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım ki o cd hariç bugüne kadar okumadığı ya da çalıştırmadığı hiçbir cd-dvd olmadı. Yani ne sürücüm bozuk ne de cd'de bir sorun var.
    Şimdi yeni bir usb Dvd sürücüsü aldım,sürücüyü bilgisayarıma takıp recovery dvdyi taktığımda görüyor,F12 ile Boot Menüyü açıyorum,USB DVD Sürücüsünü seçiyorum,dosyalar yükleniyor diyor tam Recovery ekranı geliyor orda kalıyor,Waiting For "E" diyor.Aca bu usb ile nasıl recovery yapacağımı bilen varsa yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karmate -- 18 Temmuz 2009; 22:21:24 >

• Yardım edebilecek kimse yok sanırım...
  • servise bi bırakın derim kontrol etsin sürücü arızalı ise garantiside devam ediyor ise değişimi yapıp teslim edeceklerdir.
  • aynı sorun bendede vardı.10 -12 deneme sonra gördü cdyi bilgisayar.
  • bnde de bu model laptop var

Bence recovry i salla. Windows 7 ye geç. Tüm drivrler ın son sürümlerini kendisi yüklüyo zaten Win 7.

Yeri değil ama bişey sorcam. Dünden beri benim blgisayarın adaptorunu bilgisayar hiçbi şekilde algılamıyo. Pili bitene kadar uğraştm ama olmadı. Pil bttkten sonra haliyle bilgisayarı tekrar açamadm. Priz ışığı da pil ışığı da yanmıyo. Sorun bilgisayardan olabilir mi, başına bu modelde böyle bişey gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 31 Temmuz 2009; 12:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defacto99

bnde de bu model laptop var

Bence recovry i salla. Windows 7 ye geç. Tüm drivrler ın son sürümlerini kendisi yüklüyo zaten Win 7.

Yeri değil ama bişey sorcam. Dünden beri benim blgisayarın adaptorunu bilgisayar hiçbi şekilde algılamıyo. Pili bitene kadar uğraştm ama olmadı. Pil bttkten sonra haliyle bilgisayarı tekrar açamadm. Priz ışığı da pil ışığı da yanmıyo. Sorun bilgisayardan olabilir mi, başına bu modelde böyle bişey gelen var mı?

Dün akşam benimde başıma aynı şey geldi. Daha önce bir kere adaptör çok ısınıp kendini deaktive etmişti ama birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi, yine aynı şekilde düzeleceğini umuyorum. Benim asıl sorunum laptopun çok ısınması kucağıma alamıyorum bile laptopu

• ben servise gönderdim, hem pilde arızalıydı beniim, ısınma sorunu da vardı. adaptor bahane oldu. artık baksınlar serviste.

Senn adaptor düzeldi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.