Bildirim
a200-1bp windows 7 64bit te ram sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hmm, sistem özelliklerinde de 3 gb ram görüyosan , donanımsal olabilir sorun,daha önceki işletim sisteminde 4 gb görüyosan win7 nin enteranlıgıdır o, tavsiyem ram'ını kontrol etmek olacaktır
+ bende aynı pc yi kullanıyorum,sana bikaç sorum var, driver olarak vista 64 ün driverlarını mı kullandın ? .sorun çıktı mı ? çünkü bizim pc ler için çok az win7 64 bit driver mevcut :( .... + vista ya nazaran nasıl bi performans artışı var ? yada azalış mı ?? tecrübelerini paylaşırsan sevinirm -
sadece 2 aygıtı, bluetooth ile card reader ı tanımadı,
bluetooth'un toshiba sitesinde win7 64bit driverı var, card reader'ın yok onu da win7 kendi bulup yükledi bende.
windows 4gb göremediği için tam olarak 64bitin performansını daha alamadım, bu konu ile uğraşıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X