İşlemci Intel® Centrino® Duo processor technology featuring Intel® Core™2 Duo Processor T5450, Intel® PRO/Wireless 3945ABG network connection and Intel® GM965 Express chipset Clock speed : 1.66 GHz Front Side Bus : 667 MHz 2nd level cache : 2 MB Hafıza Standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB Maximum expandability : 4,096 MB Technology : DDR2 RAM (667 MHz) Harddisk Capacity : 160 GB Certification : S.M.A.R.T. Ekran Kartı Manufacturer : Intel® Type : Intel® GMA X3100 Memory amount : Max. 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory Memory type : shared Monitor Size : 15.4 " Type : Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display Batarya Technology : lithium-ion Maximum life : Max. 2:30 (Mobile Mark™ 2007) Saat Ağırlık E x B x Y : 362 x 267.8 x 33.5 (front) / 39.3 (rear) mm Weight : starting at 2.72 kg Çözünürlülük Resolution : 1,280 x 800 Maximum number of colours : 16.7 million İşletim Sistemi Orjinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
eminim çoğunuz bu modelin özelliklerini biliyorsunuzdur. Vatan'da 1099 dolar yeni kampanyada %28 de indirim olacak. Bu modeli tavsiye eder misiniz? Benim oyun olayım yok, sadece AutoCAD kuracağım. Alınır mı? Bir de XP kurmak istiyorum, aldığımız yer kuruyor mu? nasıl oluyor? yardımcı olur musunuz?
bende bu aleti kullaniyorum cok güzel bir alet ısınmaz ses cıkarmaz performansi cok iyi.aldigin yer kurmuyor sana vista home premium kurup orjinal lisanlı ilse birlikte veriyorlar.ben 1560 ytl idi bonus cardima %25 indirim yaptilar aleti aldigima memnunum tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ,ve toshiba a200 1yx almayı düşünüyorum ne dersiniz.fiyatı 1550ytl.12 taksit.
1 aydır kullanıyorum. problemsiz xp kurulu makinada gayet güzel.kalite olduğu belli oluyor.Kamera msn de çok iyi performanslı.Ses biraz az çıkıyor. msn de fakat ayarsızlıktan da olabilir.Oyun performansıda iyi. Tavsiye ederim...