Bilgisayarım Call of Duty veya undercover oynarken çok ısınıp kapanıyor. sizce bunun çözümü nedir?
teşekkürler.
fan tozdan dolayı tıkalı olduğğundan yeteri kadar soğutamıyor olabilir garantisidevam ediyor ise serviste temizletebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: musti!
Bilgisayarım Call of Duty veya undercover oynarken çok ısınıp kapanıyor. sizce bunun çözümü nedir?
teşekkürler.
Soğutma sisteminizi temizleterek garanti kapsamında bu sorundan kurtulabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse muhtemelen anakart vb. parça değişimine gidilecektir, yine garanti dahilinde olması muhtemel. Benim ilk soğutma sistemi temizlendi 2.gün aldım aleti. Fakat problem düzelmedi. Şimdi ses seda çıkmıyor servisten. Muhtemelen parça değiştirecekler ki genelde bunla da bu sorun çözülmüyor.
Lakin sizin sorununuzun soğutma sisteminin temizlenerek çözümlenebileceğini düşünüyorum eğer bilgisayarınızı yeni almadıysanız. Yeni aldım direk bu problem var diyorsanız Satellite serisinin genelinde olduğu gibi sizin bilgisayarınızda da ısınma sorunu vardır ve bu sorun soğutma sistemi temizliğinden ürün değişimine kadar gidebilmektedir.
Alalı 1 yıl oldu. Garanti kapsamında. Bilgisayar virus dolu şu an. Ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum. Şu an bilgisayarın bi sürü sorunu var virusler yüzünden. Recovery yaptıktan sonra bi baksama sonra temziletsem olur mu sizce??
Cvplar için teşekkürler.
1 yıldır zorlanırken hiç kapanmadıysa bugüne kadar muhtemelen donanımsal bi sorun yoktur. Temizletsen olur, evet, muhtemelen : )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme