Baskı Motoru Renkli Inkjet Tarama Metodu CIS Boyutlar (GxDxY) 540 x 488 x 323 mm Ağırlık 15.6 kg Döküman Giriş Genişlik(Tarama Camı) 288 mm Döküman Giriş Genişlik(ADF) 148 - 297 mm Döküman Giriş Genişlik(ADF) 148 - 431.8 mm ADF (Otomatik Doküman Besleme) 50 sayfaya kadar Kağıt Çekmecesi Kapasitesi 250 sheets of 20 lb plain paper Çıkış Kağıt Kapasitesi 150 sayfa 80 g/m² PC Arayüz USB 6 feet (2.0 m)'den uzun olmayan USB kablosu. Ağ Bağlantısı Ethernet UTP kategori 5 kablo veya üstü Kablosuz Ağ Bağlantısı IEEE 802.11b/g kablosuz bağlantı Hafıza 64 MB Isı Çalışırken 50 - 95°F ( 10 - 35°C ) En Kaliteli Baskılama 68 - 91°F ( 20 - 33°C ) Nem Çalışırken 20 - 80 % (yoğunlaşma olmadan) En Kaliteli Baskılama 20 - 80 % (yoğunlaşma olmadan)
RENKLİ FAKS Modem Hızı 33,600 bps İletim Hızı Yaklaşık 3 sn (Brother#1,MMR) Kodlama Sistemi Siyah Beyaz: MH/ MR/ MMR, Renkli: JPEG Gri Ton Seviyesi Siyah Beyaz: 64 / Renkli: 256 Çift Erişim Evet (Sadece Siyah Beyaz) Gecikmeli Faks Evet (50 sayfaya kadar, sadece Siyah Beyaz) Hızlı-Tarama (Hafıza İletim) (ITU-T Test Tablo #1) Yaklaşık 5.02 sn/sayfa (A4) Yayınlama (Maks.) 256 locations (B&W only) Sayfa Hafızası 400 sayfaya kadar (ITU-T Test Tablo #1) Uzaktan Erişim Evet Faks Yönlendirme Evet (Sadece Siyah Beyaz)
RENKLİ YAZICI Çözünürlük 1,200 x 6,000 dpi'a kadar Baskılama Genişlik 291 mm ( 297 mm : çerçevesiz) Minimum Mürekkep Damla Boyutu BK: 4pl CMY: 1.5 pl
RENKLİ FOTOKOPİ Hız (A4/LTR) 23/20 cpm Çözünürlük Siyah Beyaz Baskılama: Maks. 1,200 x 1,200 dpi Tarama: Maks. 1,200 x 1,200 dpi Renkli Baskılama: Maks. 1,200 x 1,200 dpi Tarama: Maks. 1,200 x 1,200 dpi Büyültme / Küçültme %1'lik artışlarla %25 - %400 Çoklu Kopya (İstifleme) Evet (99'a kadar) Çoklu Kopya (Sıralama) Evet N sayfa 1 sayfada kopya (2 sy 1 sayfada, 4 sy 1 sayfada) LGR/LTR/A3/A4 sadece (S/B&Renkli) Poster Evet (3x3, 2X2) Otomatik Eğiklik Düzeltme Evet Sayfaya Sığdır Evet Kopya Arttırma Kitap Kopyalama Evet Filigran Kopyalama Evet
RENKLİ TARAMA Optik Çözünürlük 1,200 x 2,400 dpi Gelişmiş Çözünürlük 1200x1200 dpi Tarama Tuşu Evet (İmaj/ E-posta/ OCR/ Dosya/ Kart'a Tarama) TWAIN Uyumluluğu Evet(Windows® 2000 Professional/XP/XP Professional x64 Edition/Windows Vista®) Mac OS® X 10.2.4 veya üstü WIA Uyumluluğu Evet (Windows® XP /Windows Vista®) Gri Ton Seviyeleri 256 seviye Tarama Genişliği 291 mm Windows® için Görüntüleyici(OCR) ScanSoft® PaperPort® SE Macintosh® için Görüntüleyici(OCR dahil) Presto!® PageManager®
PC-FAKS Gönderim Evet (Ağ/USB) Alım Evet (Ağ/USB) MAC için destek yok
PICTBRIDGE Uyumluluk PictBridge standartı CIPA DC-001 olan Kamera Görüntüleme Cihazlarını destekler. Daha detaylı Bilgi içinhttp://www.cipa.jp/pictbridge adresini ziyaret edin. Arayüz Direkt USB arayüzü
KABLOLU AĞ Model Adı Yerleşik (NC-170h) Ağ Bağlantısı Ethernet 10/100BASE-TX Auto Negotiation Paylaşılan Yazıcı Evet Paylaşılan Tarayıcı Evet Paylaşılan PC-Faks Evet Protokoller (IPv4) ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), NetBIOS/WINS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, DNS Resolver, mDNS, FTP Server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, LLTD responder, Web Services, SMTP Client, POP before SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP Client Protokoller (IPv6) ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), NetBIOS/WINS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, DNS Resolver, mDNS, FTP Server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, LLTD responder, Web Services, SMTP Client, POP before SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP Client
KABLOSUZ AĞ Model Adı Yerleşik(NC-180w) Ağ Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Güvenlik (TKIP) SSID (32 chr), WEP 64/128bit, WPA-PSK(TKIP:AES), WPA2-PSK(AES) Paylaşılan Yazıcı Evet Paylaşılan Tarayıcı Evet Paylaşılan PC-Faks Evet Protokoller (IPv4) ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), NetBIOS/WINS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, DNS Resolver, mDNS, FTP Server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, LLTD responder, Web Services, SMTP Client, POP before SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP Client Protokoller (IPv6) (Turned off as defalut) NDP, RA, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, FTP Server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, LLTD responder, Web Services, SMTP Client, POP before SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP Client, Yardımcı Kurulum Yazılımları Secure EZ Kurulumu Evet AOSS Evet WPS(Wifi Korumalı Kurulum) Evet
İŞLETİM SİSTEMİ Windows® Kullanıcıları için 2000/ XP/ XP Professional X64/ Windows® Vista Macintosh® Kullanıcıları için Mac OSX 10.2.4 (veya üstü) linux... windows 7 ....
verdiğiniz link'te ürün var özellikleri var fiyatı yok.
bu ürünün fiyatı nedir?
daha önemlisi garantisi servis hizmeti vb. türkiyede varmı nasıl ulaşabiliriz.
arkadaşım yazıcın hayırlı olsun.fiyat ve hız konusunda biraz bilgi verebilirmisin tşk.
arkadaşlar fiyatı mobiltegle konuşun isterseniz, ben ikibin küsür tl ye aldım cihazın siyah baskı hız a4 te max 33 adedi görüyor hakkaten ama fast modda fast normal da yani kalite düşmeden dakkada 22 sayfa civarı hızı var renkli baskıda fast normal da i kalite düşmeden dakkada 14 sayfa civarı baskı veriyor kartuş yuvalarında duran ekstra kapasiteli dolabilen katuşlarla kullanıyorum , 100 ml x 4 renk ile karışık olarak 7000 sayafa kadar bastım şu ana kadar , biraz daha mürekkebim var yeni mürekkepleri de 100 ml si renk başına 20 tl+ kdv den aldım hazırda bekliyor siyahı açacağım yarın sanırım
cihazın maharetlerinden çok memnunum , hele hele baskı maliyeti inanılmaz iyi şu ana kadar tek komutta 250 sf baskı gönderiyorum hatasız tepsinin tamamını bitirene kadar basıyor. alet aynı lazer gibi tıkır tıkır çalışıyor
öneririm birim sayfa maliyetim 1 kuruşun altında olacak hesabımaa göre yaklaşık 0,7 kururş yani 0,007 tl . inanılmaz
mfc 6490cw
cihazın garantisini mobilteg de veriyor, normal brother servisi de
ama arkadaşlarımdan bu cihazı alanlardan 36 hatası dışında bi sıkıntı yaşanmadı o yüzden garanti / servis durmunu bilmiyorum 36 hatası yaşayan arkadaşın derdini de mobilteg yetkilisi yerinde çözmüş , çözümünü anlatmış
bu hataq şeffaf şeridin veya beyaz şeridin tozlanmasından oluyormuş , silince düzeliyormuş hemen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme