bence cok paran yoksa seat leon al demeliydin çunku fiyat olarak en belırgın ucuzluk LEON da ..
en yuksek modeli ki inanılmaz dolu bir arac 36.450 YTL ..
GTC 42.700 YTL extra paket ile edilmeksizin yani A3 ne kdr bılmıyorum ama öle paran yoksa GTC al lafı fazlasıyla abes kaçıyor
gtc kampanyada 40.500 ytl. ben cok paran yoksa dedim...öle paran yoksa filan die bahsetmissin. dogru alıntı yaptıgında bi kotü niyet olmadıgı belli olur ama eksik alıntı yaparsan kurdugun cumlede abes kacar tabi :)
A3 ün indirimleri geçti artık yuksek indirimler yapmıyolar cunku ona ragmen alıcısı var. eski bmw 3 serisi kullanıcıları bile bu son kasasından sonra a3 almayı düşünebiliyo çünkü..o guzellikte bi araba. full donanımlı s-line bi a3 heralde en az 57-58 milyar fiyat verirler euronun bu kadar yukselmesinden sonra ne olur bilemiyorum tabi o da var.
pardon şimdi baktım arabanın boşu 53 milyar..ki dijital kliması bile yok bu fiyata
ya bnm demek ıstedıgım gtc ye cok paran yoksa al demıssın yani gtc de kdr ucuz deil
10 gun oncekı euro kuruyla konusursak 1.650 x 27.000 euro = 44.550 ytl a3 un fiyatı
gtc ise dedıgın gibi kampanyalı o kdr ama 1 hazirandan itibaren kampanya kalkar euro kuru nedeniyle..
yani hemen hemen hıc fark yok bu kdr para veren ztn aradakı 3-4 mılyarı dusunmez hangısı iyise, hosuna gıttıyse onu alır..
kısaca toparlarsak çok paran yoksa lafı daha cok leon a uyar , gtc bence gayette pahalı bir aractır sonucta ama elde edilen donanım ve tasarım da fiyatına gore makuldur, standardı a3 den cok daha fazla donanımlıdır ama 4 kapı astradan parça yürüyen ve motor olarak farkı yoktur..audi ise tabiki audidir yoksa ztn leon la aynı para olması gerekirdi çogu parçası aynı oluyor onların vw üretimi
bu saatten sonra ya almıştır, yada alamamıştır
Zaten şu zamana kadar almadıysa şu zamandan sonra zor alır Euro olmuş 2ytl
bence gtc,leon dan daha tercih edilebilir bir araba gençlere göre ama aradaki 10000ytl lik farkı haketmiyor..leon alıp üstüne 10000ytl harcanarak neler yapılır bunu düşünün..aralıkta da benzer msglar atmışım hala aynı düşüncedeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme