Şimdi Ara

A3 Sedan 1.6 TDI Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.çok beğendiğim bir araç.fiyat olarak ufak hayal kırıklığına uğradım.böyle bir aracı 100 k civarında bekliyordum pazarlıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Makyajdan sonra xenon led farlar advance paket ile birlikte geliyor.Ledsiz xenon yok diye biliyorum(makyajlıda)
  • 100bin liraya inanın bu aravı veremezler. Ben araya hatrı sayılır insanlar sokarak bu fiyayı aldım en fazla binTL düşer oda çok zor. Rengi beyaz isterseniz 112bine alabilirsiniz. Ama size söyliyeyim piyasadaki fiyatını hakeden ender araçlardan. Özellikle sadece Rakibi olan Cla dizel 147 binlerde dolaşırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Makyajdan sonra xenon led farlar advance paket ile birlikte geliyor.Ledsiz xenon yok diye biliyorum(makyajlıda)

Daha ülkemizde satışı 1 sene oldu ne makyajı

• Keske o fiyata 2. El temiz a4 alsaydiniz

• Segmentinde kalite bazında en iyisi. Hayırlı olsun güzel seçim. Fakat genç olmanız neticesinde HB almanız daha iyi mi olurdu diye düşünmedim değil. Benim gözüm tsi act HB olanda bakalım hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykara3

100bin liraya inanın bu aravı veremezler. Ben araya hatrı sayılır insanlar sokarak bu fiyayı aldım en fazla binTL düşer oda çok zor. Rengi beyaz isterseniz 112bine alabilirsiniz. Ama size söyliyeyim piyasadaki fiyatını hakeden ender araçlardan. Özellikle sadece Rakibi olan Cla dizel 147 binlerde dolaşırken.

Doğrudur hocam.sedan olarak en güzel aracı almışsınız.bu sınıfta daha kalitelisi yok.hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Segmentinde kalite bazında en iyisi. Hayırlı olsun güzel seçim. Fakat genç olmanız neticesinde HB almanız daha iyi mi olurdu diye düşünmedim değil. Benim gözüm tsi act HB olanda bakalım hayırlısı.

TSİ act ve Tdi arasındaki yakıt farkı reel olarak nedir.katolog değerine bağlı kalmadan reel kullanımda

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi s60 da hakeden bir araç ama çok iri duruyordu.
    Arabaya eleştiriye açığım ama hakarete değil gayet güzel bi seçim yaptığımı düşünüyorum bence sizde a3 kararında yerinde bi seçim yapmışsınız. En azından dizel bi a serisi o fiyatlara ulaşmışken a3 sportpack e verilen paraya değer :)

• Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bir yorum yapmak yanlış olur sonuçta araç alınmış ama ben Yeni Passat'ı beklerdim yerinizde olsam.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim a3 sedan bana hb den daha güzel geldiği için ve 6-7 yıl sonrada babamın bu aracı şehiriçi aracı olarak kullanmak istediğinden seçtim. 60 yaşında bi adam hb de pekte güzel durmaz

• icemy kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum ama tahminime göre normal bi kullanımda tsi 7.5-8 litrelerde tdi ise 5-5.5 arası olcagını düşünüyorum

• Liste fiyatı 88 bin olan en boş A3 sedanı en son ne kadara alabiliyoruz ?

75'e oluru var mı acaba.

Bir türlü bayiye uğrayamıyorum,fiyat alanınız varsa söylerse memnun olurum.

• Passatta çok hoş güzel fakat kendime göre fazla büyük ve yaşıma hitap etmeyen araç olarak görüyorum :)

• Hayırlı olsun. Az önce alman plakalı gümüş gri 18" jantli gördüm oldukca cekici görünüyordu.
    Kazasız belasız surusler dilerim.

1.4 150 bg lik versiyon daha çok yakışır bu agresif görünüme.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Audilerin fiyatlarını kestirmek imkansız o yüzden ne desem yanlış olur. Kafanızı kurcalamadan bi bayiye gidin derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Liste fiyatı 88 bin olan en boş A3 sedanı en son ne kadara alabiliyoruz ?

75'e oluru var mı acaba.

Bir türlü bayiye uğrayamıyorum,fiyat alanınız varsa söylerse memnun olurum.

88k olan TSİ 122 hp olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hayırlı olsun. Az önce alman plakalı gümüş gri 18" jantli gördüm oldukca cekici görünüyordu.
    Kazasız belasız surusler dilerim.

1.4 150 bg lik versiyon daha çok yakışır bu agresif görünüme.

Gönül act olanı cep Tdi olanı söylüyor :)

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Kafama takılan tek olay jant. Bende 18 lik isterdim ama ileride değiştirebilirim belki.
    Önceki arabam auris 1.4 otomatik dizeldi. Bana performans olarak o bile yeterliydi o yüzden hiç ihtiyaç olarak görmedim ben

• hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.