Şimdi Ara

A3 Sportback 1.4 TFSI Stronic İzlenimlerim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
70.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Audi concert şimdi daha güzel

Ayrıca HB otomobillerin en sağlam ses sistemine sahip "Audi Concert Music Console" opsiyonu

280€ (8 hoparlör + 1 Subwoofer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Ekim 2008; 21:21:31 >
  • ESP hakkında soru soranlar için;

Eğer konsolda ESP butonu görüyorsanız ESP vardır, ASR butonu görüyorsanız ESP yoktur

quote:

Müzik sistemi bana göre yeterliden çok fazla. Harika bir ses var. Galiba bir subwoofer var ama nerede olduğunu henüz keşfedemedim

Aracınız hayırlı olsun. Audi Concert'in wooferı bagajda sol kısımdadır. Üzeri bagaj halısıyla kaplıdır. Müzik açıkken elinizle dokunarak nerede olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

Aracımı tamamen ekonomik nedenlerden ötürü satmış bulunmaktayım. Bugüne kadar kullandığım araçlar içerisinde en keyiflisi idi. En ufak bir memnuniyetsizliğim yoktu. Bu arada sıfır alıp da satarken zarar etmediğim tek araç bu oldu. Aslına bakarsanız zaten erken satmamın nedeni de buydu.

Bu topikte artık kullanıcılar yorum yazmaya devam ederler. Ben de yorumlarınızı takip etmeye devam ederim.

Sevgi ve saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Arkadaşlar,

Aracımı tamamen ekonomik nedenlerden ötürü satmış bulunmaktayım. Bugüne kadar kullandığım araçlar içerisinde en keyiflisi idi. En ufak bir memnuniyetsizliğim yoktu. Bu arada sıfır alıp da satarken zarar etmediğim tek araç bu oldu. Aslına bakarsanız zaten erken satmamın nedeni de buydu.

Bu topikte artık kullanıcılar yorum yazmaya devam ederler. Ben de yorumlarınızı takip etmeye devam ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

Ya akseaus üstad yeni almıştın arabayı.. kur artışından dolayımı sattınız..

Yerine başka araç alacakmısınız yoksa yenge kızmasın
  • ne kadar fiyata sattınız acaba?
  • merhabalar,

Ambiente donanımda sürücü bilgilendirme sistemi yok mu ?

yada hiçyol bilgisayarı nağmına bir şey yok mu ?
  • s-tronic şanzımanda ses sorunu oldugu söyleniyor dogru mu bide manuel vitesten daha az yakıyormuş açıklarmısınız ?
  • selam arkadaslar. bende 2006 model tdi 2.0 seat toledo var bir tane. 2000 motor 140 beygir bu arac. dizel olmasindan oturu de yakit olayi da cok ekonomik. sehir ici 8lt/100km sehir disi 6lt/100km yapiyor. aracta her ne kadar dizel yakit olsa da zamaninda "0 km" olarak alinmasi 2000 motoru ve turbo ozelligiyle hani nasil desem "goz acip kapayincaya kadar" 100 km ye cikiyor hem de "D" sanzimanda. bir de "S" de denesem siz dusunun gerisini. yol tutusu felan da nazar degmesin mukemmel. kaporta sanki biraz zayif gibi ama kaza yapacagimi da pek sanmiyorum Allah'in izniyle. mesele su ki araba benim genc ruhumu hic yansitmiyor tipi itibariyle. Allah askina bir google'dan yazin bakin. bildiginiz uzayli arabasi gibi bir sey. on tarafin leonlardan pek bir farki yok ama arka tarafi ozellikle cok dikkat cekici(!) duruyor. a3 1.4tfsi benim de ilgimi cekti ama arka koltukta tavanin basik oldugunu su anda yukaridaki bilgileri okurken farkettim. hem bu ozelligi, hem de 125hp 1.4 olmasi; dolayisiyla bendeki aracin ozelliklerine oranla dusuk kalmasi (hem de cok dusuk oldugunu dusunuyorum, gerci hic kullanmadim a3 o yuzden cok iddiali konusmak istemiyorum) beni caydiriyor bu hayalimdeki aractan. a3 2.0 lara baktim internetten onlarin da yanlis hatirlamiyorsam dizeli yoktu dolayisiyla cebimi fazla yakabilir. gercekten kararsizim. siz ne tavsiye edersiniz benim icin. selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herr18

selam arkadaslar. bende 2006 model tdi 2.0 seat toledo var bir tane. 2000 motor 140 beygir bu arac. dizel olmasindan oturu de yakit olayi da cok ekonomik. sehir ici 8lt/100km sehir disi 6lt/100km yapiyor. aracta her ne kadar dizel yakit olsa da zamaninda "0 km" olarak alinmasi 2000 motoru ve turbo ozelligiyle hani nasil desem "goz acip kapayincaya kadar" 100 km ye cikiyor hem de "D" sanzimanda. bir de "S" de denesem siz dusunun gerisini. yol tutusu felan da nazar degmesin mukemmel. kaporta sanki biraz zayif gibi ama kaza yapacagimi da pek sanmiyorum Allah'in izniyle. mesele su ki araba benim genc ruhumu hic yansitmiyor tipi itibariyle. Allah askina bir google'dan yazin bakin. bildiginiz uzayli arabasi gibi bir sey. on tarafin leonlardan pek bir farki yok ama arka tarafi ozellikle cok dikkat cekici(!) duruyor. a3 1.4tfsi benim de ilgimi cekti ama arka koltukta tavanin basik oldugunu su anda yukaridaki bilgileri okurken farkettim. hem bu ozelligi, hem de 125hp 1.4 olmasi; dolayisiyla bendeki aracin ozelliklerine oranla dusuk kalmasi (hem de cok dusuk oldugunu dusunuyorum, gerci hic kullanmadim a3 o yuzden cok iddiali konusmak istemiyorum) beni caydiriyor bu hayalimdeki aractan. a3 2.0 lara baktim internetten onlarin da yanlis hatirlamiyorsam dizeli yoktu dolayisiyla cebimi fazla yakabilir. gercekten kararsizim. siz ne tavsiye edersiniz benim icin. selamlar.

selamlar,öncelikle biraz fiyatlardan başlayayim
    1.6 benzinli hariç;
    sıfır alacaksanız 1.6 dizel ort. 40.000 euro civarı
    1.4 tfsi ise ort. 35.000 euro civarı ortalama ve yeterli bir opsiyon paketi ile alınabiliyor.sline vs de olacaksa bi 3-5 bin euro daha koymak lazım.

çok performanslı bir araç istiyorsanız aynı fiyatlarda daha güçlü motora sahip olabileceğiniz scirocco veya cooper s gibi araçlara bakın derim ben ama 1.4 tfsi da gayet performanslı ve yakıt konusunda üzmeyecek bir araçtır.ayrıca iç mekan olarak çok kalitelidir.17 veya 18 jant,ve spor yaylar olmazsa konfor konusunda sıkıntı yaşamazsınız fakat bunlar olursa araç her tümsekte sıkıntı yaratabilir(scirocco ve cooper s içinde geçerli bu)

açıkcası çok kararsız gördüm sizi ve aracınızı anlatırken aslında memnun olduğunuzu anladım.

hem a3 hemde çok performansa odaklı bir araç istiyorsanız da 1.8 tfsi bakabilirsiniz 160 HP ve oda 40.000 küsür euro gelir yanılmıyorsam.

bence siz aracınızdan gayet memnun gözüküyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 2 Nisan 2011; 22:53:41 >

• Arkadaşlar bende stronik 2010 a3 var .kesinlikle vites geçişlerinde sorun yok almadan şüphelerim vardı ama gercekten cok sessiz ve vites geciş aralıkları mükemmel ...
  • Selamlar,

Umarım aracinizi memnuniyetle kullanıyorsunuz halen.

2008 model almışsiniz. 2009 modelde değişen nedir acaba?

Tam olarak bilginiz var mı?
    Ayrıca sehirici tuketiminiz ne durumda?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

S-Tronic ile ilgili aranızda sıkıntı yaşayan oldu mu ? Görüşleriniz nelerdir ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.