Şimdi Ara

A300-247 KullananLar :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar bu dizüstünü az önce aldım! Hp Dv6 1115et alcaktm fakat magazada yokms ilde baska magazada olmayınca ..

TOSHİBA diyince kaliteye güvenip aldım :) Bu benm ilk Bilgisayarm olcak konu icin lütfen kusura bakmayın :(

Size bi kac sorum olcak OLmadı Pm'den msn atın öle yapalım :)

* İlk aldgımda neler yapmalıyım . Recovery hangi programla ve nasıl yapıcam ?

* Oyun olarak neyleri acar bu velet :D

* Ne kadar süre şarjda kalmalı , vs. .vs.

Kısacası Laptop alınca siz ne yaptıysanız :D:D bana da kopya verin ;)

// Edit :

Laptop henüz elime geçmedi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 2 Ağustos 2009; 15:58:40 >

• Özellik yazmamışsınız ki fikir yürütelim?
  • recovery için boş bi dwd takıyosun orda bi recovery programı var onu çalıştırdığın zaman zaten sadece recovery i çekiyor olması lazım.. bende öyleydi.
    oyun konusuna gelince notebook özelliklerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...özellikle ekran kartını yazmayı unutma
  • -Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi Intel® Core?2 Duo işlemci T6400 (2.00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    -Intel® GM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100
    -Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    -4,096 MB (2,048 + 2,048) DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    -320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
    -ATI MOBILITY RADEON? HD3650 HyperMemory? teknolojili, 512 MB yerleşik, 2,302 MB GDDR2 kullanılabilir grafik belleği (4 GB RAM ile), 16x PCI Express
    -DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    -Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    -"5?i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card? Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik), HDMI-CEC (REGZA-Link), eSATA (USB ile paylaşımlı) "
    -Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N), Bluetooth? 2.1 EDR
    -56K modem, Ethernet LAN 10/100
    -Li-Ion,
    -Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
    -2.7 kg
    -2 yıl Uluslararası garanti
    -Microsoft® Works, Microsoft® Office Home and Student 2007 (60 günlük deneme sürümü)

birde bu Harman/kordon nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 30 Temmuz 2009; 10:21:58 >

• notebook özelliklerine hp modelinden biraz düşük.Ama gt4 ü en düşük ayarlarla zor çalıştırabilirsin.Geri kalan oyunlarıda rahatlıkla açabileceğini umuyorum
  • oyun oynamaycam zten :) 512mb nvidia geforce ekran kartı öle.. ve Logo vardı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 31 Temmuz 2009; 12:01:27 >
  • harman/kordon ses sistemi speaker markasıdır... aysrıda 10 alanının 10 numarasıdır. en kaliteli ses düzeneüi üreten firmalardandır
  • Ses kaliteli olsn yeter yüksek ses istemm

ben bu ekran kartı isine şaştım :) Nvidia ekran 512 bm geforce ekran kartı oldugu söyleniyor :):) Hatta logosu yapıştırılmış üzerine :D Bilg. daha elime gecmedi . Bugn ulasıcakmıs
    güzelce bi inceleycem artık .. !!

Skor puanlarını , Donanım sıcaklıklarını görmek için sizin kullanıdıgınız programlar hangileri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 2 Ağustos 2009; 12:28:36 >
  • 3dmark 06
    3dmark vantage
    pcmark
    cinebench

sıcaklıklara everestten bakabılırsın.
    TEST PROGRAMLARININ HEPSİ BURADA
    http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 2 Ağustos 2009; 12:36:29 >
  • Yöneticilerden biri bu konuyu silebilirmi ?

İzin Verirseniz En Kısa Zamanda Toshiba a300 - 247'i incelemek icn bi konu acacamm :) :)
  • arkadaşım laptop eline geçmiştir sanırım.sana bi sorum olacak hard diskten (yani touch pad in sağındaki usb girişlerinin olduğu yerden ) hafif bir ses geliyor mu ? bende yeni aldım a300-247 ve benden böyle az bi dönme sesine benzer dız diye ara ara ses geliyor.eğer senin laptoptada bu varsa sorun değil ama yoksa bi sorun olabilir benim laptopta
  • quote:

Orijinalden alıntı: dealexandro

arkadaşım laptop eline geçmiştir sanırım.sana bi sorum olacak hard diskten (yani touch pad in sağındaki usb girişlerinin olduğu yerden ) hafif bir ses geliyor mu ? bende yeni aldım a300-247 ve benden böyle az bi dönme sesine benzer dız diye ara ara ses geliyor.eğer senin laptoptada bu varsa sorun değil ama yoksa bi sorun olabilir benim laptopta

Arkadasım ben almadan İptal ettirdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.