Şimdi Ara

A4 2.0 TDI Dizel Partikül Filtresi Sorunu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
22.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 bin tl = 2 tane şahin + mahalle arasi tunningde modifye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bir arabanin dpf olup olmadıgına nerden bakabiliriz teknik veriler kisminda yazar mı var yada yok diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

Euro4 lerde var mı bu sorun

DPF, Euro 5 motorlarda var. Euro 4 motorlarda yok.
    4700 euro çok değil mi bir filtre için?
    Mutlaka onun temizliği yapılıyordur detaylı araştırma yapın özel servisleri tek tek arayın.

bizim arac euro4 ama dpf var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

11 bin tl = 2 tane şahin + mahalle arasi tunningde modifye.

• Bu DPF hakkında konu açmıştım yakınlarda.

http://forum.donanimhaber.com/m_51473784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51473784

• Benim arabada dpf yok ama dizellerde arasıra zorlayıp kurumları yakmak lazım. Arkadan atılan siyah duman yakılan kurumların göstergesi diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Benim arabada dpf yok ama dizellerde arasıra zorlayıp kurumları yakmak lazım. Arkadan atılan siyah duman yakılan kurumların göstergesi diye biliyorum

Ya da dpf olmadığı için kurumları direk olarak dışarı attığının... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Benim arabada dpf yok ama dizellerde arasıra zorlayıp kurumları yakmak lazım. Arkadan atılan siyah duman yakılan kurumların göstergesi diye biliyorum

Ya da dpf olmadığı için kurumları direk olarak dışarı attığının... :)

Biraz öyle oluyor haluk abi haklısın ama öbür türlü de bir ikarus otobüsün arkasından çıkan dumanı gördükten sonra verdiğim 5000 tl'ye çok acırdım heralde

• 2010 model vw jetta var bende de. dpf kendini temizleyemedigi icin 20.000 km de yolda kaldim. motor limb moduna gecti. 2400 devirin üzerine cikmamaya basladi.,
    sonra serviste temizlediler (araci bilgisayara baglayip 20-25 dk bagirtiyorlar, temizleme denen sey o) . sonra iki kez kendi temizledi problemsiz. sonra yine temizleyemedi. 30 dakika cevre yolunda turladim baktim temizlemeyecek beni yolda birakacak, yeniden servise. tabi servis durumun farkinda oldugundan direk sorgusuz temizliyorlar bedavaya. sonra yaz geldi dert bitti. simdi kis geldi dert yeniden geldi. arac 35.000 km'de. zannedersin 350.000 km'de . o kadar beziyor insan.

vw jetta formunda arayi ilahlastiran arkadaslara ozellikle duyurulur.

haaaee bi de viessmann kombi var bende yeri degil ama. her sene en az iki ariza verir. kombinin kendinden cok servis parasi verdim.

kombi icin de araba icin de laf ayni. bunlar avrupa icin yapiliyor. almanya icin yapiliyor. burada su basinclari fazla bilmem ne, mazot kalitesiz falan filan...hayyy demek isitiyorum.

• bir de soyle bir bilgi veriim .. benim dpf de 6000 tl civarında..belki dogus grubundan dersiniz , ama amerika fiyati da 3500 4000 dollarrrrss.
    bi bilgi daha , avrupa kataloglarinda bizim tdi motorlari sehir ici ve channel island icin firmanin kendisi onermiyor. asagidaki web sayfasinin altindaki linkten ikinci kismina bakiniz.

http://www.myturbodiesel.com/1000q/DPF-Adblue-FAQ-VW-Audi.htm
  • 4700€
  • Dpf siz dizel pek kalmadı herhalde yeni modellere hep bu dpf zımbırtısını koyuyorlar
  • selam arkadaş bu dpf dizel arabaların sıkıntısı bende hyundai sonata var dizel benim araçtada partikül varmış tıkandı araba 3000 deviri gecemiyordu sıfırın sordum 6000 tl dediler bende hemen ordan ayrıldım.Maslakta tanıdıgım usta vardı ona sordum oda beni egzozcu davut ustaya götürdü davut ustada temizligini yaptı 300 tl ye arabam canavar gibi oldu işide garantili yapıyor .DAVUT USTA : (0532 317 69 56) dpf ile sorunu olan arkadaşlar varsa bence arasın görüşsün derim pişman olmazlar
  • çevreye zarar vermeyi göze aldıntan sonra mutlaka ucuz yollu bir çözümü bulunur. sanayide.
  • sıvı deposuna mazot basıp bir müddet idare ediyormuş özel servis tavsiyesidir

• Bugün Maslak Güney Servis de, farların ampulleri yandığı için, yeni ampul taktırdım.
    Araç 2008 VW polo. Öğle tatilinde zamanım azdı, doğuşa gitmedim.
    Ufak iş olduğu için, fiyat araştırması da yapmamıştım.
    2 ampulü 50 TL'ye değiştirdiler.

Sonradan öğrendim 2 ampul 10 TL imiş.

10 TL'lik ampulleri, 50TL'ye taktılar, Gel de güven şimdi bu servise. Arabanın başında yokken, neler yapabileceklerini aklıma dahi getirmek istemiyorum, fiyattan kısmak adına.

Doğuş'a kızıyoruz ama her işleri standart, parçalar orijinal, garantisi, faturası vs. . . Hatta ampul değişiminden işçilik almıyorlar.

Aman arkadaşlar bu Güney Servise dikkat ediniz...
  • Merhaba;
    Bende audi a6 2.7 4f Quadro var ve 2006 model.hemen hemen her ay partikel filtre dolmuş diye ikaz verir. Bende otobana cikar 2.500 veya 3000 devirde 10 dk kadar kullanir partikel. Filtre isigi söner gecen ay pdf doldu ve otobana cikmadim sonra bugün arac 30 km gecmedi servise götürdüm pdf full dolmuş yeni pdf audide 1750 euro dedi ama allahtan ilac ile temizlendi. Yani diyecegim pdf okadar korkulacak bisey deil isik yandiginda otobana cik veya devamli devirli kullan ....

Berlinden saygilar

• Bence dogusun somurgelerine katlanmayin,iyi bir ozel serviste degistirin

• PROFESYONEL ÇÖZUM dpf TERMAL TEMİZLİKTEN GEÇER .HAMBURGDAN GELEN TAHRİN MARKASIOYLA KONYADA YAPILAN BİR SİSTEM.TEL 4449106 TURMO OTOMOTİV
    ACIKLŞAMA:
    Dpf termal Rejenerasyon
    Gelecekteki yaşam kalitesi ve bozulmamış bir tabiat için yatırım bugünden itibaren yapılması gerekir.
    Saglıga zararlı Partiküllerin tabiata atılmaması için çözümler bizde.
    DPF iptale hayır.
    Bizim evlatlarızın mirasını korumak bizim görevimiz.

2006yılından bu yana şirket Turmo ltd şti .çevre ve insan sağlığını iyileştirmek için etkin ve adil bir katkı payı ile aktif bir katkı sağlamayı amaç edinmiştir.DPF iptalın önüne gecmek adına Tahrin DPF regenarasyon sistemini gerçekleştirmiştir.

BİZİM GÜÇÜMÜZ VE AVANTAJLARIMIZ
    Profesyonell ve ekonomik Partikül filtre temizlik sistemleri
    Uzman danişmanlık ve optimal sistem çözümleri uygulanması
    Kendi teknisyenlerimiz tarafından ekipmanlara güvenilir montaj
    yasal hükümler nezdinde ekipmanların periyodik bakım
    tüm dizel partikül filitrelerinde yasal alanda danişmanlık.i

.Dizel Partikül FİLTRE TEMİZLEYİCİ
    Bizim geliştirdigimiz arıtma (termal temizlik) Sisteminde herhangi bir artık (is ve kül) kalmamktadır.Bizim profesyonel termal temizleme işlemi boyunca (seramik ve Silisyum.)filtre malzemesi zarar görmez ,filtreler yaklaşık yüzde 98 temizlenmektedir.
    Kimyavi TEMİZLEMENİN SORUNLARI

kimyasal sıvı çözeltisi kullanılarak kimyasal temizlik yapanlar fizikel oluşumları göz ardı ettikleri için DPF mekanik zarar alabiliyor Bu kimyasal çözücüler ancak kurumları temizleyebilir. Kül (partikül) yanlız ve yanlız 580 -600 derecede parçalanıp temizlenebilir bu nedenle diger temizleme metotları DPF için uygun değildir,bu nedenle profesyonellik kimyavi veya sıvı temizliğine hiç sıcak bakmaz.
    Saglıga zararlı Partiküller Dizel motorlu Araçlarda 1500 derecede DPF e bileşerk çok sert bir yapıya sahip olur,sicaklik farkından dolayı parçalanmasını zorlaştırır.
    Bu nedenle belli bir Kilometre sonra Araç Otomatik yaptıgı Rejenerasyonu yapamaz hale gelir,Araç arıza gösterir ve performanstan düşer.
    Artık bundan sonra yapılan her deneme DPF e zarar verir ve yenilenmesi gerekebilir,yenisi çok pahalı oldugu için Tahrin Termal Rejenerasyon sistemi en ekenomik ve garantili bir şekilde temizler Orjinal şekline getirir ve tasarruf saglar.

Nasıl Zehirin tedavisi panzehir ise
    Isının panzehiride isi dır
    Bunuda Türkiyede tek biz yapıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.