Şimdi Ara

a4 kablosuz optik set!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ya bu koduğumun setini aldım 40 dolar+kdv ye.ama call of duty,cs.ve neredeyse tüm oyunlarda kalvye ve mouse u aynı anda kullanamıyorum.klavye calısıyor ama mouse sorun yapıyor.bunun nedenını bılen,bilmeyip de fikri olan,fikri olmasa da yardım etmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum.eğer çözüm bulamazsam logitech alacağım..1 hafta oldu alalı nefret ettim aletten.aklınızda olsun a4 ten de mumkun oldugunca uzak durun!!! bı de bana bı akıl verın ne yapayım...

• Ben 14 aydır A4Tech kablosuz optik mouse kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir oyun ve uygulamada mağdur olmadım. DOOM3, FarCry, BFVietnam ve daha nice oyunda mükemmel çalışıyor.
    Senin modelin hakkında yorum yapamayacağım. Ama mouse gerçekten kaliteli.
    Bir ihtimal ama belki de hem klavye hem de mouse aynı anda radyo haberleşmesi kullanıyorsa gecikme olabilir. Oyunlarda hem klavye hemde mouse çalışıyor çünkü...
  • ya logitechın mx setinin kopyası bu..tip olarak fiyatı da 3te1 ıydı gıttık b.k yedik aldık..allahım bu kadar rezil bişi olamaz yaa..kıracagım yanı o kadar sinirlendim..anakartta mı sorun var dıcem ama nf7-s var heralde sorun yoktur onda.allahım yaa..bı kere yüzüm gülmicek mi?
  • bu arada senin setin modeli ne ki?benımkı kbs-2680rp miş..!!lanet olasıca
  • a4'ten uzak durun cumlesi biraz sert olmus, burda 100lerce insan bulabilirsin a4'ten son derece memnun olan. 2senedir ayni a4 toplu mouse'u kullaniyorum ve son derece memnunum.
    eger yeni aldiysan iade etmeyi deneyebilirsin.
  • toplusu ya da kablolu optik mouse u ok,başımla beraber.bende onceden kablolu optık mouse kullanıyordum.kablosuz klavye ve kalosuz optık mouse gırınce ısın ıcıne sanırım olay a4 ü aşmış.adamlara mail attım sallamadılar bile.eğer bir çözümü olsaydı mutlaka dönerlerdi.çünkü 1 tane bile memnun olmayan müşterinin kaç kişiyi nasıl etkileyebileceğini biliyorlardır sanırım.
    isteyen istediğini kullansın.ama ben bir daha asla a4 kullanmayacağım eğer aynı sorunu yaşayan insanlar olursa da onlarla acılarını paylaşabilirim :) sabah ilk işim aldığım yeri arayıp bana logitech mx set bulmalarını söylemek olacak. a4 gözümdeki bütün prestijini kaybetti bi anda

• Benimkini modeli:
    REFSOP-48
    Kaç defa şarj ettim hatırlamıyorum ama pilleri 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Banamısın demediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.