Yaklasık 4 yıldır A4 26b5 kablosuz set kullanıyorum(sarj aleti ile verici ortak olan) 1 ay önce klavye durup duruken tırtladı,bilgisayarın görmesine ve mouse'un çalışmasına rağmen kendisi çalışmadı.2-3 gün kullanmadım daha sonra denediğimde yeniden çalışmaya başladı ki düne kadar.dünde aynı sorun tekrarlıyınca uğraşmaktansa yeni bir set alayım dedim kendime.a4 ten sonra değişiklik olsun diye logitech ürünlerine baktım.standart özellikler dısında olmazsa olmazımda mouse un sol yanındaki iki tuş.bu durumda bana mx 3200 ile mx 3000 kaldı,fiyatları 150 ytl civarında..e bunlar pahalı, ucuz logitechlere baktım onlarında mouse ları benim istedğim gibi değil ve tandik gözüküyor.a4 tech in sitesine girdim iki model nilgimi cekti RK 770D RK 870D http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=2&SCID=127 fiyatı da 45 50 YTL arası eksende.bu ürünleri kullanan arkadaslar varsa ve suraya bi iki sey yazarsa sevinirim.örnek logitech'e göre üstünlükleri ve dezavantajları vs.ne alırsam memnum kalırım diyicem herkes tabiki logitech diyecek,büyük ihtimallede ole de.100 milyon fazla vermeme değecek önemli bir fark,sorun,hata var mı onu merak ediyorum..