Şimdi Ara

A4 Tech 8X Rate Run-On-Shine K5-2D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4-Tech`in yeni oyun canavarı K5-52D Lazer mouse.

Henüz Türkiye`ye girmiş değil ancak; Almanya, Rusya ve Suriye`de piyasada çıkmış durumda. Yurtdışı satış fiyatı yaklaşık 25-30 Lira arasında, tahminimce Türkiye`de satış fiyatı 45-50 Lira civarında olacaktır.

Mouse yeni çekici tasarımı ve patentli yeni lazer teknolojisyle göz kamaştırıyor. Özellikleri arasında göz çarpan iki yenilik;
    * Tek bir tuşa 16 farklı fonksiyon atayabilmeniz
    * Sabit USB kablosu yerine; bir ucu erkek USB diğer ucu yani mouse tarafına bağlanan erkek mini USB jack. (USB 2.0 High Speed)
    * Dual Focus Lazer

Klasik Özellikler;
    * x3 atış özelliği
    * Ayarlanabilir hız (400, 800, 1200, 1600 DPI)

Yeni Lazer teknolojisi (Dual Focus);

USB Bağlantı ve profil görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urasbeyler -- 6 Ağustos 2009; 17:45:17 >

• oyuncuların aradığı en önemli şey olan ergonomi yine eski modellerdeki gibi, diğer özellikler sonradan da eklenebilir, ayrıca a4techin malzeme kalitesini de artık herkes biliyor, isterse x10 modeli çıksın bu a4techden adam olmaz

kendim de uzun süre x7 serilerini kullandım, hep bir şans daha dedim ama bir daha mı asla
  • Kalitesini herkes biliyor derken? Evimde bulunan 3 bilgisayarda da A4tech`in farklı modellerini kullanıyorum hiç bir sorun ile karışılaşmadım!
  • 16 fonksiyon XL-740K modelinde var. Makro ile ilgili yani.
  • 3 senedir x750f kullanıyorum oldukça da kaliteli bir mouse bana göre. 120 liraya aldığım microsft setteki mouseun bütün kaplaması erimişken (6ay oldu daha) 3senedir kullanıdğım ve hep yanımda taşıdığım x750f de çizik bile yok yeps yeni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.