Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç kare mail attım distribütör ve üretici firmaya şu ödeme seçenekleri konusunda cevap vermiyolar maillere. Herkezde kredi kartımı var :S İstesekte açtıramıyoruz multi-core ve macro özelliklerini :)
  • fareyi alanlar gg
    100+35 etti 135 o paraya nasıl mouselar alınırdı
    gg wp
  • ben 75 tl ye v3 modelini aldım bugün geldi,tek kelimeyle A4Tech aşmış malzeme kalitesi çok iyi yok böle bi ele oturuş (v3 modeli için söylüyorum) Razer Deathadder la aynı kalıp zaten...bide yanında 18 liraya qck mini pad aldım süper oldular.programa gelince bence core 3 gereksiz noob işi..ilerde ucuzlarsa alırsınız bekleyin...
  • Bende V7 kullanıyorum kim boşa almış diyor ise açıkcası ön yargı yapıyor. Ben DOD( Day of Defeat) oynuyorum. Oyunda en çok kıl olduğum şey önce benim basmış olmama rağmen (ping hariç) karşıdaki kişinin beni vurması. Eskiden de elimde A4 tech X7 vardı onla harika oynardım. O bozuldukdan sonra başka mouse kullandım ve sonuç hüsran. Sinirle dün gittim aldım. Dün gece oyunda terör estirdim gerçekten. Elime harika oturdu. Şekli harika. Tutuşu benim elime göre mükemmel. Hız ayarını istediğiniz kadar nokta belirleyerek 3200 dpi kadar scroll ile ayarlabiliyorsunuz. Core2 de kullanıyorum ve tepki süresini 1ms/1000mhz yaptım. Gerçekten tuşa basmışsanız gitmiştir. Oyunda birebir kaldığım bir çok anda yada kritik anlarda basdığım tüm atışlarım vurdu. Normalde gerçekten diğer mouse ile tıklama gitmiyor. Dürbünü açmak için bile eski mouse umda bazen 2 kere basıyordum. Ama Bloody V7 gerçekten tepkisi mükemmel. Su gibi akar gibi kayıyor bence. Hastasıyımdır DOD' un. Gerçekten sağlam mouse...

• quote:

Orijinalden alıntı: _WaMpire_

Bende V7 kullanıyorum kim boşa almış diyor ise açıkcası ön yargı yapıyor. Ben DOD( Day of Defeat) oynuyorum. Oyunda en çok kıl olduğum şey önce benim basmış olmama rağmen (ping hariç) karşıdaki kişinin beni vurması. Eskiden de elimde A4 tech X7 vardı onla harika oynardım. O bozuldukdan sonra başka mouse kullandım ve sonuç hüsran. Sinirle dün gittim aldım. Dün gece oyunda terör estirdim gerçekten. Elime harika oturdu. Şekli harika. Tutuşu benim elime göre mükemmel. Hız ayarını istediğiniz kadar nokta belirleyerek 3200 dpi kadar scroll ile ayarlabiliyorsunuz. Core2 de kullanıyorum ve tepki süresini 1ms/1000mhz yaptım. Gerçekten tuşa basmışsanız gitmiştir. Oyunda birebir kaldığım bir çok anda yada kritik anlarda basdığım tüm atışlarım vurdu. Normalde gerçekten diğer mouse ile tıklama gitmiyor. Dürbünü açmak için bile eski mouse umda bazen 2 kere basıyordum. Ama Bloody V7 gerçekten tepkisi mükemmel. Su gibi akar gibi kayıyor bence. Hastasıyımdır DOD' un. Gerçekten sağlam mouse...

hocam 2005 te üye olmuşsun 2 mesajın var

• çok ilginç dimi ;) şimdiye kadar sadece okumakla kaldım diyelim...
  • 3gün önce aldım. mouse un markası a4tech tabikide bloody v7 modeli sadece.
    ele tam oturuyo rahat bir mouse cok hassas.
    cs 1.6 oynuyorum sensvty 1.4 mouse dpi 2000
    20dolara kıyıp 3. çekirdeğide etkinleştircem :D
  • ön yargı yaptınızı düşünüyorum bloody v7 kullanıyorum ve cidden cs bu zamana kadar kullandım en iyi maus ön yargı yapma sebebiniz belki yazılıma para istemeleri ama cidden hak ediyor cs dışın'da örnekler vereyim oynamam ama o oyunlardada deneme yaptım wolfteam cs bu tarz hızlı oyunlarda oldukca işe yarıyor ben cs icin aldım ve cidden cok memlunum halimden tavsiye ederim her el 6 7 adam almak isteyenlere >)
  • ben v3 aldım v7 çok genişdi cod oynuyorum gayet güzel...
  • Arkadaşlar bende almayi düşünüyorum bu 20 $ a da kiyip alirim o programı ama ben Tps oyun oynuyorum M.a.r.s online diye bir oyun o kadar para veripte oyunda bir işe yaramasa diye korkuyorum v7yi alip yanında o programıda alirim parada sorun yok ama bu mouse için pek birşey bilmiyorum kullananlar lütfen artılarını ve eksilerini söylerse cok sevinirim daha öncede yine a4 tech xl 750-bh kullandım hala kullanıyorum bu mouseyi sadece silah dogru ateş etsin diye almak istiyorum galiba oyun mouselerini takinti yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz53

Arkadaşlar bende almayi düşünüyorum bu 20 $ a da kiyip alirim o programı ama ben Tps oyun oynuyorum M.a.r.s online diye bir oyun o kadar para veripte oyunda bir işe yaramasa diye korkuyorum v7yi alip yanında o programıda alirim parada sorun yok ama bu mouse için pek birşey bilmiyorum kullananlar lütfen artılarını ve eksilerini söylerse cok sevinirim daha öncede yine a4 tech xl 750-bh kullandım hala kullanıyorum bu mouseyi sadece silah dogru ateş etsin diye almak istiyorum galiba oyun mouselerini takinti yaptım.

parada sıkıntı yok diyosan daha kaliteli ürünler var ama bu fiyata bence gayet güzel fare en büyük eksisi 20$lık program o da çok önemli değil bence sen de bu farelerde alırsan üstüne para ekleyip çekirdek üçü almana gerek yok dpi ayarı tuş ataması gibi özellikler ücretsiz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

quote:

Arkadaşlar bende almayi düşünüyorum bu 20 $ a da kiyip alirim o programı ama ben Tps oyun oynuyorum M.a.r.s online diye bir oyun o kadar para veripte oyunda bir işe yaramasa diye korkuyorum v7yi alip yanında o programıda alirim parada sorun yok ama bu mouse için pek birşey bilmiyorum kullananlar lütfen artılarını ve eksilerini söylerse cok sevinirim daha öncede yine a4 tech xl 750-bh kullandım hala kullanıyorum bu mouseyi sadece silah dogru ateş etsin diye almak istiyorum galiba oyun mouselerini takinti yaptım.

parada sıkıntı yok diyosan daha kaliteli ürünler var ama bu fiyata bence gayet güzel fare en büyük eksisi 20$lık program o da çok önemli değil bence sen de bu farelerde alırsan üstüne para ekleyip çekirdek üçü almana gerek yok dpi ayarı tuş ataması gibi özellikler ücretsiz zaten

peki çekirdek 3 ne işe yariyor gereksiz olsa niye satsinlar diye düşünüyorum :))

• quote:

quote:

quote:

peki çekirdek 3 ne işe yariyor gereksiz olsa niye satsinlar diye düşünüyorum :))

para tuzağı zaten diğer farelerde ücretsiz olan makro ayarları + olarak da silah tepmesini engelleme özelliği diye bişey var tek yaptığı siz tuşa basılı tutarken ikili veya üçlü atışları çok hızlı peşpeşe diziyor böylece silah çok fazla sekmeden düzelip tekrar ateş ediyor sizin normalde yaptığınızı otomatik olarak ve daha hızlı yapıyor yani bence işin zevkini kaçıran bişey

Edit:ayrıca fareyi aldıktan sonra bu özelliği bi süre ücretsiz deneyebiliosunuz ben daha denemedim gerçi nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 26 Aralık 2012; 19:19:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

para tuzağı zaten diğer farelerde ücretsiz olan makro ayarları + olarak da silah tepmesini engelleme özelliği diye bişey var tek yaptığı siz tuşa basılı tutarken ikili veya üçlü atışları çok hızlı peşpeşe diziyor böylece silah çok fazla sekmeden düzelip tekrar ateş ediyor sizin normalde yaptığınızı otomatik olarak ve daha hızlı yapıyor yani bence işin zevkini kaçıran bişey

Edit:ayrıca fareyi aldıktan sonra bu özelliği bi süre ücretsiz deneyebiliosunuz ben daha denemedim gerçi nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum

bakalım ocak aynın ortalarinda Bursa,ya dönücem o zaman bir karar verip alicam yada bu hafta sonu vatanda indirim olursa koşa koşa idicem alicam bakalım hayırlısı xl 750-bh var onda ayarlayamıyormuyuz acap :)

• quote:

bakalım ocak aynın ortalarinda Bursa,ya dönücem o zaman bir karar verip alicam yada bu hafta sonu vatanda indirim olursa koşa koşa idicem alicam bakalım hayırlısı xl 750-bh var onda ayarlayamıyormuyuz acap :)

çekirdek üç özelliğini mi sordun? öylese eğer çekirdek 3 bi tek bloody v serisi için geçerli bi özellik diğer a4 tech ürünlerinde buna benzer başka özellik olabilir ama ben bilmiyorum

• quote:

quote:

çekirdek üç özelliğini mi sordun? öylese eğer çekirdek 3 bi tek bloody v serisi için geçerli bi özellik diğer a4 tech ürünlerinde buna benzer başka özellik olabilir ama ben bilmiyorum

evet cekirdek 3u sordum bilen biri cikar elbet :)

• Olumlu olumsuz tüm yorumlara rağmen f/p olarak daha iyisi olmaz diye düşündüm ve v7 modelini güzel bir mouse pad ile satın aldım yazılım ihtiyaç duyacağım birşey değil şu ara zaten tek oynadığım oyun LOL onun içinde tepki süresi iyi olsun yeterli cuma gelir muhtemelen yorumlarımı yazarım.

Sipariş Ürünleri
    A4 TECH V7 Bloody Siyah Multicore Gun3 Oyuncu Mouse
    ROCCAT Sense High Precision Adrenalin Blue Gaming Mousepad

Toplam Fiyat (KDV Dahil) : 122,18 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001153-g9x-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41347 bu mouseyi güzel dediler acaba bundanmı alsama ama v7 nin cekirdek 3ü için almayi düşünüyorum sekmeme olayı var diye düşünüyorum ama kullanmadan anliyamicam galiba :S

• quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001153-g9x-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41347 bu mouseyi güzel dediler acaba bundanmı alsama ama v7 nin cekirdek 3ü için almayi düşünüyorum sekmeme olayı var diye düşünüyorum ama kullanmadan anliyamicam galiba :S

ben hiç logitech kullanmadım ama çok tavsiye edeni var deneyebilirsin bence

• Arkadaşlar Sanalmarketim den aldım ürünü bugün kargoya verilmediği için pişman oldum nasıl iptal ettirebilirim ve karta geri ödeme yaptırabilirim. İletişim bölümünden mesaj yolladım ama henüz cevap gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.