bloody v7 mouse sahibiyim 4 ve 5. tuşlara makro atadım , x4 fire ve otomatik press gun makrosu yükledim fakat headshoot sekmeme özelliği olan tuşa bastığımda sol tıkla press gun makrosu çalışıyor ve sekmeme özelliği yok oldu silah aşağı doğru tarıyor nasıl fabrika ayarlarına geri döndürebilirim programı kaldırıp kurdum sorun düzelmedi lütfen yardım edermisiniz nasıl yapıcam satın aldığım özellik çalışmıyor.
fotoğrafını gördüğümde bende aynısını düşündüm fakat kutuyu açınca olay değişiyor , tıklamalar iyi yazılım desteği ile headshot özelliği ve tepmeme var , keles ile tek noktaya tarıyor fakat en hoşuma gitmeyen olay mouse 80 tl ye bulunuyor fakat yazılımı 40 tl gibi bir ücrete internet sitesinden almak gerekiyor almazsan eğer demo versiyonda 1000 atış yapabiliyorsun headshot ve tepmeme olarak , bloodyi arkadaşım kullanıyor bende 1 gün falan kullandım bu izlenimleri yaşadım . Aslında ben g500s kullanıyorum karşılaştırınca , bloody nin headshot ve tepmeme özelliği daha ağır basıyor en büyük eksisi mac uyumluluğu yok, herkesin kullanım tarzı farklı olduğundan tercihlerde değişebilir sana en uygun olanı almanda fayda var .