Müsriflik gönül zenginliği olduysa huyunu biran önce terketmen ümidiyle
can çıkmayana kadar huy çıkmaz derler
quote:
Orjinalden alıntı: doktor2005
Arkadaşlar geçen gün, A4 tech R7-70D optik kablosuz maus satın aldım.Ürün çok şık ve oldukça fonksiyonel tasarlanmış.Ne yazıkki fazla kullanamadan bozuldu.Benim sizlere sorum;lazerteknolojisiyle çalışan mauslar parlak yüzeylerde sorun yaratıyor.Dual Focus Lens özelliği olan kablosuz maus varmıdır piyasada?
Dual Focus Lens özelliği olan kablosuz maus varmıdır piyasada?
quote:
Orjinalden alıntı: aslan22
MX620 aldım herkese teşekkürler
Güle güle kullan nasıl süper mouse demi ?
quote:
MX620 aldım herkese teşekkürler
Güle güle kullan. Ben de aynı mouse'u kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Pişman olacağını zannetmiyorum.
teşekkürler arkadaşlar gerçekten güzel mouse iyiki almışım bu arda pil ömrü baya gidiyormuş ben her hafta biter diye düşünüyordum meğer 7 8 ay filan gidiyormuş
quote:
quote:
Arkadaşlar geçen gün, A4 tech R7-70D optik kablosuz maus satın aldım.Ürün çok şık ve oldukça fonksiyonel tasarlanmış.Ne yazıkki fazla kullanamadan bozuldu.Benim sizlere sorum;lazerteknolojisiyle çalışan mauslar parlak yüzeylerde sorun yaratıyor.Dual Focus Lens özelliği olan kablosuz maus varmıdır piyasada?
Varmı yav?Yoksa çok karmaşık,zor bir sorumu sordum ben
quote:
teşekkürler arkadaşlar gerçekten güzel mouse iyiki almışım bu arda pil ömrü baya gidiyormuş ben her hafta biter diye düşünüyordum meğer 7 8 ay filan gidiyormuş
Ne 7-8 i _VoRTeX_ in kinde en son 322 günmü ne yazıyordu Akıllı mouse onlar kendini kapatıyor çok acayip bir olayı var Logitech bir sene pil ömrü biçiyor MX620 lere
quote:
quote:
quote:
Varmı yav?Yoksa çok karmaşık,zor bir sorumu sordum ben
Anlaşıldı yok demek.O zaman maus üretici firmalarına bu tasarımda bir öneri verilebilir,bence çok satar.
hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme