Şimdi Ara

a4 tech pk 5 win 7 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
26.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 yi yükledikten sonra bildiğiniz gibi bazı harici bileşenlerin driverları çalışmıyor.windows 7 kendisi bulup yüklüyebiliyor ancak benim a4 tech pk 5 cameramı başka bir kamera olarak algıladı ne yapsam düzeltemiyorum driver cd side win 7 desteklemiyor bu yüzden görüntü olmuyor.yardımcı olabilecek olan varmı

• s.a
    kardeş hala bi çözüm bulamadıysan benimde başıma geldi a4teck in sitesinden kamera nın driver ını indireceksin rar dışını çıkarıp sırasıyla bilgisayarım-yönet- aygıt yöneticisi diyeceksin oradan görüntüleme aygıtları diyip sağtuş sürücü yazılımını güncellleştir diyip driver ın olduğu yerden xp olanını gösterip kuracaksın diyosunki win 7 benimkisi oluyo kardeş bizzat kendim denedim ve oldu
  • burdan alabilir hala bulamayan varsa win7 driver ını ;)

http://www.a4tech.com/driver/A4%20PC%20Camera%20H.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaL™

burdan alabilir hala bulamayan varsa win7 driver ını ;)

http://www.a4tech.com/driver/A4%20PC%20Camera%20H.rar

Teşekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerceli1

s.a
    kardeş hala bi çözüm bulamadıysan benimde başıma geldi a4teck in sitesinden kamera nın driver ını indireceksin rar dışını çıkarıp sırasıyla bilgisayarım-yönet- aygıt yöneticisi diyeceksin oradan görüntüleme aygıtları diyip sağtuş sürücü yazılımını güncellleştir diyip driver ın olduğu yerden xp olanını gösterip kuracaksın diyosunki win 7 benimkisi oluyo kardeş bizzat kendim denedim ve oldu

arkadasın dedignin aynısını yapıyorum fakat xp olanı secip okeyledikten sonra sorun olustu ve reddedildi dio hicbi yükleme yapmıyo donanım bulundu deyince yüklemeye calısıncada aynı sorunu veriyo lütfen yardımcı olabilirmisniz neden xp klasörünü ve digerleride denedim secip ok dedikten sonra sorun veriyor yardımcı olabilirmisiniz acil lütfen allah askına yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantan -- 24 Ekim 2011; 14:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kantan

quote:

Orijinalden alıntı: gerceli1

s.a

arkadasın dedignin aynısını yapıyorum fakat xp olanı secip okeyledikten sonra sorun olustu ve reddedildi dio hicbi yükleme yapmıyo donanım bulundu deyince yüklemeye calısıncada aynı sorunu veriyo lütfen yardımcı olabilirmisniz neden xp klasörünü ve digerleride denedim secip ok dedikten sonra sorun veriyor yardımcı olabilirmisiniz acil lütfen allah askına yardım edin

yokmu cevap vericek :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.