Şimdi Ara

A4 Tech Wireless Mouse 13.48 TL! [kampanya bitti] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende satın aldım Kargo'da şu anda gün içinde gelir ulaşır elime (:

İptal edilir diyen arkadaşlara selam olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Bende satın aldım Kargo'da şu anda gün içinde gelir ulaşır elime (:

İptal edilir diyen arkadaşlara selam olsun :)

:)

mouse elime ulaştı az önce, 2 adet.. Beklediğimden çok daha iyi duruyor, boyutu da gayet ideal, orta boy, kesinlikle küçük değil. şuan kaygan bir masa üzerinde çalışıyorum algılaması gayet hassas ve başarılı. Tasarımı da malzemesi de kalite duruyor.

Golddan ilk alışverişimden gayet memnun kaldım. Çok da hızlı oldu kargo. Hayırlı olsun herkese :)
  • Benim henüz kargoya verilmemiş, temin edılıyor yazıyor. Sanırım sonlarda aldım ondan oldu. Bu sitede stok bilgisi alt yapısı anlık değil, büyük ihtimalle stokta bittı yoksa site hemen gönderiyor. Bu saatten sonra artık gönderilmez sanırım.
    Önemli değil sağlık olsun, kargosu gelenlere hayırlı olsun, gerçekten fiyat bedava sayılırdı :)

Edit: Şuan kargoya verilmiştir yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem007 -- 31 Ekim 2012; 19:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Benim henüz kargoya verilmemiş, temin edılıyor yazıyor. Sanırım sonlarda aldım ondan oldu. Bu sitede stok bilgisi alt yapısı anlık değil, büyük ihtimalle stokta bittı yoksa site hemen gönderiyor. Bu saatten sonra artık gönderilmez sanırım.
    Önemli değil sağlık olsun, kargosu gelenlere hayırlı olsun, gerçekten fiyat bedava sayılırdı :)

biraz gecikse bile ben gönderilir diye düşünüyorum. evet ben başlarda almıştım, aldıktan sonra konuyu açtım zaten :) ama fiyat hakkaten uzun zaman sonra gördüğüm en iyi indirimdi, yüzde anlamında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.