Şimdi Ara

A4 XL-750BH ARADA SCROLL TUŞU ÇALIŞMIYOR SONRA TEKRAR ÇALIŞIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LMNTRIX Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arada scroll tusu devredısı kalıyor.ama bır sure gecıyor tekrar calısmaya baslıyor.anlamadım gıttı.nedendır acaba bunun sebebı.cıldırmak uzereyım.yaa calısır ya calısmaz.

asagı yukarı dondurmede problem yok.basma olayında sorun var.bastıgımda dedıgım gıbı arada calısmıyor.

• Aynı sorun bendede cıkmaya basladı a4tech kalitesi ömrü bu kadar işte bozuldu yapcak bir şey yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Aynı sorun bendede cıkmaya basladı a4tech kalitesi ömrü bu kadar işte bozuldu yapcak bir şey yok ...

daha yeni aldım.1 günlük.valla önceden gene bu x7 serisininden mouse u rahat 4 yıl kullandım sorunsuz olarak.anlamadım gittikçe kalitemi düşüyor nedir.
  • Scrool tuşunda bende sorun yaşıyorum,aşağı yukarı inişler güzel değil,basarkende sayfa aşağı yukarı filan gidiyor anlamadım bende ne olduğunu...
  • Hemen fanatikler kaliteye laf atmış.

A4 tech kalitesiz değildir ama üst seviye kaliteyede sahip değildir (razer vs. gibi).

Hocam programını bir kontrol edin, kurcalayın bakalım. Belki scroll tuşuyla ilgili ayar vs. yaptınız. Olmazsa hemen aldığınız yere geri götürüp yenisini isteyin, ayıplı ürün olabilir. 15 veya 30 günlük sürede aldığınız yerden değiştirme hakkınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hemen fanatikler kaliteye laf atmış.

A4 tech kalitesiz değildir ama üst seviye kaliteyede sahip değildir (razer vs. gibi).

Hocam programını bir kontrol edin, kurcalayın bakalım. Belki scroll tuşuyla ilgili ayar vs. yaptınız. Olmazsa hemen aldığınız yere geri götürüp yenisini isteyin, ayıplı ürün olabilir. 15 veya 30 günlük sürede aldığınız yerden değiştirme hakkınız var.

zaten öyle yaptım.geri iade ettim.valla a4 den soğudum desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hemen fanatikler kaliteye laf atmış.

zaten öyle yaptım.geri iade ettim.valla a4 den soğudum desem yeridir.

Soğumanıza lüzum yok. Yeniden alın, tekrar aynı problem çıkarsa almazsınız.

750BH'ı arkadaşıma aldırdım, hâlâ sorunsuzca kullanıyor ve çok memnun. Büyük ihtimal sizdekinde fabrikasyon bir problem vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de vardı. 1 hafta tatile gittim geldiğimde scroll tuşu bozulmuştu. Bende çalışıyor ama ya 2 kere basıyor ya hiç basmıyordu. Bugün canıma tak etti açtım içini ne göreyim. İçi pislik ve kıl dolmuş ne alakaysa.. Benim klavyemde bile bir tane pislik olmadığı halde bunun içi nasıl doluyor anlamadım. Açtım temizledim içini o scroll tuşu gerçekten çok dandik yapmışlar. Tekerleğin ortasından bir çubuk çıkıyor o çubukta tuşa basıyor. Tabi bu çubuk zamanla tuşun üzerinden kayıyor. Şimdi dengeledim onu yapıştırdım sorun çıkartmaması lazım artık.. 2-3 sene olmuştur alalı ve kronik bir sorun bu bir daha profesyonel mouse alacağım zaman logitech'i tercih edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 18 Mart 2012; 20:22:04 >
  • Bu fareyi aldığım güne lanet olsun şimdi iyice bozuldu. Aptal kabloya yer yapmamışlar kablo, kap çıkar çıkmaz taştı resmen tepelemişler kabloyu içine..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.