Şimdi Ara

A5 msi ge60 kasa aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Monster a7 ile msi ge70 malzeme ve tasarım olarak aynı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi GE60 ile Abra A5 V2.1 kasalar aynı ama abra a5 daha kalın,msi deki gibi kırmızı çizgiler yok ve msideki gibi 7 renk klavye değil sadece mavi renk abra a5

• dun vatan computerda msi ge70 gördüm kırmızı cizgi ve rengarenk klavyeli. ordaki görevli ge60 kasası da aynı ancak biraz daha küçügü demişti.
    forumda monster başlıklarının altında okumuştum sanırım a7 ile ge70 a5 ile g60 aynı diye. ancak msi kasa gönderirken plastik gönderiyor monstera diye bişey hatırlıyorum.
    msi kasası plastik ve metal alaşım karışımı gibi birşey dedi. bilmiyorum. a5 de mi plastik ve metal alaşım mı yoksa sadece plastik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtkutay2

dun vatan computerda msi ge70 gördüm kırmızı cizgi ve rengarenk klavyeli. ordaki görevli ge60 kasası da aynı ancak biraz daha küçügü demişti.
    forumda monster başlıklarının altında okumuştum sanırım a7 ile ge70 a5 ile g60 aynı diye. ancak msi kasa gönderirken plastik gönderiyor monstera diye bişey hatırlıyorum.
    msi kasası plastik ve metal alaşım karışımı gibi birşey dedi. bilmiyorum. a5 de mi plastik ve metal alaşım mı yoksa sadece plastik mi?

Pc açık değilken kasa soğuk oluyor alüminyum gibi bu yüzden metal ve plastik alaşım olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.